Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми телефон

Featured Replies

в кой момент реши че 6233 е по-просто?

Има всичките функции на 6300(без 16000000 цвята дисплей) + камера която снима видео 640x480, мнооого по-добър звук и 3G поддръжка :yanim:

В никой. Като функции са идентични, но на външен вид значително се различават и 6233 изглежда по-прост, а 6300 по-скъпарски и натруфен.

това ми хвана окото че има и ОС а знаете ли как върви цената му?

За мен този телефон е издънка, но не е важно какво мисля аз. На детето съм сигурен, че ще му хареса.

http://www.expresslink.bg/gsmcatalog/nokia...00-sport-2.html

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

• Автор
За мен този телефон е издънка, но не е важно какво мисля аз

напротив важно е ,защото като ти чета мненията виждам че раабираш от ГСМ.кажи му недостатаците

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

http://www.store-bg.net/product_info.php/c...330558b1a878499

Toва е още едно предложение за 5500 от онлайн магазин.

Недостатъци на 5500 според мен...

Сещам се за 3:

1. Малко дисплейче 208х208

2. Проблеми със задния капак - това поне за мен е телефон в който се слага веднъж СИМ картата и повече не се отваря. Ако смяташ да сменяш карти постоянно може и да си създадеш проблем.

За сервиз неведнъж съм взимал телефон с разпоена система за затваряне....

3. Случва се клавиатурата да се разлепи от самосебе си без да сте подлагали телефона на това, което по принцип трябва да е нормална за него среда - oтново проблем за сервиз :)

Прилагам и краш тест - много зарибяващ (който не разбира руски да гледа само картинките и клиповете то си се подразбира)

http://www.mforum.ru/phones/tests/036591.htm

Редактирано от S-U-F-F-E-R (преглед на промените)

Реших да купя на брат ми за рожденния ден телефон до към 300-350лв ,но искам НОКИА.бихте ли ми препоръчали нещо.той е на 12г.ориентирал съм се към 6300,3500 но приемам и други предложения.

K800i е за 299 лева с едногодишен договор към Глобул например по за 5 лева месечно и е най-удачният избор за мен за тези парички. Има го и в Германос и на други места. Без договор е наистина около 440 и леко нагоре, според зависи :)

Добре е да си сложиш на компа по-старият им софтуер, че новият е доста неудобен, поне мен ме дразни леко :huh: С ксенонова лапчичка е и наистина снимките му са ок, както и дисплея и дизайна му ;)

вземи к800 като мултемедия е супер а и в гет.бг е 279 лева с 2 години гаранция без никакви договори и е пален комплект

К800i e гумиран отзад и метален отпред

и новите Нокии са постоянно в сервиза според личните ми наблюдения :)

И аз съм имал Нокиа. Беше здрава и пълна с недомислици.

Siemens Forever :)

Ако ще изпуска телефона.. вземи му 5500 :)

Аз също мога да предложа нещо, ако ще го изпуска. Motorola L7 аз имам такъв телефон и е метален отпред и отзад, много здрав и издражлив телефон..

• Автор

мисля че 5500 е моя изобор след като видях краш теста.а каква е разликата с 5500м-мюзик едишън

Ако ще го купуваш много внимателно огледай клавиатурата за евентуално разлепване, както и механизма за затваряне на капака.

И гледай братото да не прави нещата от краштест-а, защото никъде не пише че гаранцията покрива мокрене и изпускане на телефона ;)

Освен това ако си изгледал до долу статистиките си видял, че има два Siemens-a със същия резултат.

може чисто информативно да погледнеш и техните тестове (Но не си помисляй да ги купуваш - само гледай ;))

Редактирано от S-U-F-F-E-R (преглед на промените)

• Автор
Ако ще го купуваш много внимателно огледай клавиатурата за евентуално разлепване, както и механизма за затваряне на капака.

И гледай братото да не прави нещата от краштест-а, защото никъде не пише че гаранцията покрива мокрене и изпускане на телефона ;)

Освен това ако си изгледал до долу статистиките си видял, че има два Siemens-a със същия резултат.

може чисто информативно да погледнеш и техните тестове (Но не си помисляй да ги купуваш - само гледай ;))

хехе няма да го тествам за краш в магазина(не само) така че не се притеснявай просто ме изкефи как си го изми на чешмата biggrin.gif

Изчакай да видиш мнението на RefreshMe и чак тогава се впускай в търсене

намерих го за 260лв тук мисля да го поръчам

Мда, това вече е телефон, макар и модел от 2006. Иначе изглежда доста добре и има всички необходими функции.

намерих го за 260лв тук мисля да го поръчам

Нормално телефонче, с поносими ексктри, ако те задоволява това е твоя телефон!!! biggrin.gif

Каквото и да му купуваш само гледай да не е LG :rolleyes::nono: Не бях доволна изобщо от моя стария,а и моя приятел постоянно се оплаква от неговия.По - добре или му купи Samsung или Nokia

Nokia 5310 е добър модел,но си е доста пари ,а иначе един модел,който си струва и има доста неща в него е Samsung D900i

Взех си преди няколко дни Sony Ericsson K810i, предния ми телефон беше от същата серия - K610i, с който изкарах 2 години без никакви проблеми.

К810i се води камерафон- като разполага с 3.2Мpix камера със светкавица, ксеонова светкавица, автофокус, радио, RSS четец, bluetooth, infrared, 64MB вградена памет (разпространява се с карта със 128МВ памет), екранчето му е с резолюция 240х320 с 262к цвята. Батерията е юнак - 10часа разговори и 400ч. време на изчакване, 950mAh.

Цените са различни и зависи в кой магазин ще влезеш, варират от 340 до 420лв.

Очаквам с този телефон да изкарам поне следващите година-две, че може би и повече ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.