Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Билетчето става 1 лев

Featured Replies

разни пенсии които спортуват возене в градския транспорт точно щото им е безплатно и всичко това заради изборите.

Спортуват обикаляне на пазарите за евтинджос манджа и мъкнене на минерална вода

В трамвая от Централна баня не можеш да се качиш от туби,бидони и пенсии

biggrin.gif

Ама аз я намерих цаката-вземам го наопаки до последната спирка и си сядам

Ми то до нас са цели 15 спирки такърлакър по баира

И само на бременни и на майки с деца отстъпвам място

А тъкмо се чудех кой да ми купи карта за метрото... :rolleyes: Саше, викам ти да го сториш vacation1.gif

А тъкмо се чудех кой да ми купи карта за метрото... :P Саше, викам ти да го сториш vacation1.gif

Не искаш ли да те возя на колелото, ма?! biggrin.gif В кошницата отпред, тъкмо ще ми служиш за бибитка.

Не искаш ли да те возя на колелото, ма?! biggrin.gif В кошницата отпред, тъкмо ще ми служиш за бибитка.

Не мога да повярвам, че ми предлагаш долнопробните си услуги с твойто балканче sad.gif Личност като мен да ти служи за бибитка, срам, срам.... :P

Не мога да повярвам, че ми предлагаш долнопробните си услуги с твойто балканче sad.gif Личност като мен да ти служи за бибитка, срам, срам.... :P

Ми купи ми маунтин байк, като си толкоз отворена. Освен това с твоите гласови данни и сирената на влака не може да ни заглуши, тировете ще ни правят път и т.н. Помисли си cool.gif

Ми купи ми маунтин байк, като си толкоз отворена. Освен това с твоите гласови данни и сирената на влака не може да ни заглуши, тировете ще ни правят път и т.н. Помисли си cool.gif

How much baby? Всичко се заплаща, не може да ми ползваш гласовите данни безплатно cool.gif

От друга страна пък в пълния автобус винаги можеш да се скриеш от кондукторката biggrin.gif Само желание се иска....

От друга страна пък в пълния автобус винаги можеш да се скриеш от кондукторката biggrin.gif Само желание се иска....

Аз пък не мога да се скрия-нищо че съм мъничка

Най-напред при мене идват

sad.gif

Пък си представям след това поскъпване маршрутките как ще са-на два етажа сигурно,бляяяя

biggrin.gif

Пък си представям след това поскъпване маршрутките как ще са-на два етажа сигурно,бляяяя

biggrin.gif

Спокс, маршрутките отиват на 2 кинта, нема да се пУашиш... cool.gif

Това е една от причините, поради която съм решил да си купя велосипед. Ще се придвижвам с него до работата ми и ще си пестя пари. Автомобилите станаха много и продължават да стават все повече и повече, а от там и задръстванията са огромни. Затова с едно колело ще е много по-лесно и бързо придвижването в центъра на София.

това с колелото не е лоша идея, пък колата ще се ползва дамо в специални случаи! :speak:

Спокс, маршрутките отиват на 2 кинта, нема да се пУашиш... cool.gif

Абе да станат 2 лева-аз ги предпочитам за дълги разстояния

Стига да има къде да влезеш обаче

biggrin.gif

Опасно е, да. То и с автомобил е много опасно. Статистиката показва, че катастрофите са най-вече между МПС-та, а м/у МПС и велосипед не е толкова разпространено въпреки, че го има. Лично мнение е, че с велосипед ще е много по-добре да се придвижвам в центъра на София. Правил съм го преди време и имам опит в това. И наистина трябва да се внимава много, защото има големи "шофьори" на пътя.

Да, големи "шофьори" как само карат, не е истина! Страшно си е направо да управляваш кола !

• 1 месец по-късно...
sad.gif Вече става невъзможно да се живее в тази София sad.gif Нямам намаление на картите, защото съм задочно и не ме броят за студент. С удоволствие бих ходила навсякъде с колело, обаче това си е чисто самоубийство с този трафик и наистина е невъзможно. Особено по по-големите шосета като ходя се моля да остана жива. В знак на протест срещу скъпите билети(още когато бяха 70ст.) ходих от Биологическия факултет до Студентски град пеша, което разстояние изобщо не ме бърка! Стигах за 1 час. Би било прекрасно просто да си ходя пеша из София и изобщо да не ми пука. Обаче на половината Драган Цанков няма изобщо тротоар и ходих по шосето, при което покрай мен с бясна скорост прелитаха автомобили, голяма част от които бибиткаха, а малко след това ме нападна и глутница кучета, ми добре, че запазих самообладание и леко полека се изнизах. Общо взето от двата най-евтини метода за предвижване, трябва да избирам между градския транспорт и смъртта. ОК, смятам, че здравето ми струва повече от 1лв., но не е честно да ни заставят пред този избор sad.gif Като искат да правят по-надежден начин за таксуване, но да си останат старите цени. 2лв. за транспорт на ден са ужасно много пари, като се има предвид, че това, което ни предлагат за тези пари, са противни, стари, раздрънкани автобуси. Специално 94 и 280 са нови, в смисъл добре са си, но всички останали... о, не! Помощ! А трамваите и тролеите няма и да ги споменавам, там положението е повече от трагично! sad.gif Дундуркането в претъпкан и раздрънкан автобус смятам, че струва много по-малко от 1лв., пък ако ще горивото да е 10лв. на литър. Или ОК, да вдигат цените, но преди това да направят велосипедни алеи или най-малкото тротоари и да кастрират кучетата... т.е. по-евтино ще им излезе просто да не вдигат билетите. Възмутена съм!

Редактирано от mirchetu (преглед на промените)

Вече си ходя пеша.Тамън не ми се налага да се дразня на тъпите пенсионери и циганите в трамвайте.

Хм друго си е наистина да дадеш 2лв за 2 билетчета. Още на 1ви се прекарах с тях и чувството да оставиш онази ти хубава лилава банкнота не е от най-приятните като знам, че доходите не се покачват повече или поне пропорционално на цените. Около 40% си е сериозно увеличение. Някъде там идват 30ст. на 70ст. ако не ме лъже математиката ;) .

Редактирано от DemoVision (преглед на промените)

2 лв. да стане билета biggrin.gif и нафтата да е 5 лв.,даже 10,да видим тогава колко ще издържат политиците на тези "мизерни" заплати biggrin.gif

Хм друго си е наистина да дадеш 2лв за 2 билетчета. Още на 1ви се прекарах с тях и чувството да оставиш онази ти хубава лилава банкнота не е от най-приятните като знам, че доходите не се покачват повече или поне пропорционално на цените. Около 40% си е сериозно увеличение. Някъде там идват 30ст. на 70ст. ако не ме лъже математиката :ph34r: .

Купуваш си-както аз направих-10 талона

Е боли 7,50 да дадеш-ама ти излиза 0,75 стотинки билетчето

cool.gif

Ами и това е начин, но при положение, че сигурно 2 месеца няма да се вясна в София реших да не си "влагам" парите в хартийките на СКГТ :) .

бе то май най-добре фотошопа за 5 мин си имам карта и остана само принт и ламиниране... :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.