Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Брояча на постове беше спрян за форум "Празни приказки и за"

Featured Replies

Във връзка с дискусиите по повод на системата за репутация, броячът на форум "Празни приказки и забава " беше спрян и вече постовете в темите от този раздел няма да влизат в общата бройка на постовете. Това важи оттук нататък, което означава, че сегашната бройка на постовете ще се запази.

Причините за спирането са много, но най-основната е, че на база на правилата на системата за репутация, потребители с над 100 поста могат да гласуват. Както всички знаете, форум "Веселба" има теми, в които се пише невероятно много и те се използват най-вече за отмора и развлечение. Често обаче се злоупотребява с това и се гони заветната бройка от 100 поста, което не е никак коректно.

Ако имате някакви предложения, възражения или забележки във връзка с тази промяна можете да ги споделите тук.

П.П. Искам да благодаря на DarkLight че ми показа откъде може да се спре. :yanim:

Редактирано от kal (преглед на промените)

Логична постъпка, браво!

:yanim:

Абе ако може да не се показват като горещи теми от форума на главната страница на Калдата защото не ми се струва удачно темата за асоциациите да седи най-отгоре а някой да пита нещо важно и темата да пропада надолу заради тия неща.Ей,тия да не се прехвърлят сега по другите раздели? :yanim::wors:

• Автор
Абе ако може да не се показват като горещи теми от форума на главната страница на Калдата защото не ми се струва удачно темата за асоциациите да седи най-отгоре а някой да пита нещо важно и темата да пропада надолу заради тия неща.Ей,тия да не се прехвърлят сега по другите раздели? :yanim:  :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Това и аз го подкрепих, така че вече сме трима (заедно с Neuton Gimic).

Относно прехвърлянето - имаме си чудесни модератори, а и се надявам, че потребителите ще са разумни и няма да правят глупости, за да не се намесваме ние ;)

Браво! Подкрепям това решение напълно.

--offtopic--

Защо не пуснеш и ре-преброяване на съобщенията, да си се обновят статистиките :yanim:

--/offtopic--

П.П. Искам да благодаря на DarkLight че ми показа откъде може да се спре

Няма защо - просто ако имаш проблеми с Invision-а (както и с phpBB или попринцип с PHP/SQL) питай - с питане и до цариград се стига.

Съгласен съм с тази промяна. Надявам се, че ще е за добро.

Това ми е пост номер 100, а 75 от тези 100 са във Веселба. Но не съм гонил брйка и сега продължавам да си пиша там. И наистина най-лесно да направиш 100 поста беше чрез раздела Веселба. И съм напълно съгласен с решението да не се зачитат постовете от там.

Това и аз го подкрепих, така че вече сме трима (заедно с Neuton Gimic).

Относно прехвърлянето - имаме си чудесни модератори, а и се надявам, че потребителите ще са разумни и няма да правят глупости, за да не се намесваме ние ;)

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм съгласна с това така,че вече сме квартет. ;)

Иначе аз много си харесвам форум "Веселба" и той за мен наистина служи за отмора и развлечение и бях против спирането на постовете,но сега като се замисля Tragedy наистина е прав,че се прекалява и аз съм от хората,които са прекалили (въпреки,че не съм го направила умишлено).

А за модераторите спор няма,продължавайте в същия дух момчета и момичета, наистина форума е прекрасен благодарение на вашите усилия.

А ние потребители сме тук да му се радваме и да се забавляваме,така че Вие сте "длъжни" да вземате правилните решения.

Благодаря Ви от сърце за прекрасния форум. :):clap::clap:

п.п.Това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него. :bye:

Аз също подкрепям това решение. Нека се забавляваме заради самата веселба, а не за да трупаме постове. И дано това решение не се превърне в "ябълка на раздора" както стана с прословутата Репутация. Защото ще е жалко, ако пак започнат да валят лични нападки, упреци и обвинения. Затова призовавам да запазим добрия тон и да приемем решението на модераторите без да правим от това драма. Защото нали ние сме тук не заради броя на постовете ни, а защото ни е приятно да сме заедно и да общуваме помежду си? Това е истински важното.

Поздрави : Ани :bye: :bye: :bye:

и аз съм с вас :) подкрепям това решение защото наистина се злоупотребява с този раздел - нови потребители набират постове в теми като "познай за следващия" и после почват да "раздават правосъдие". Мисля че първо трябва да си се доказал като личност по малко по-сериозните въпроси, за да можеш да прецениш що за човек е този срещу теб.

... Защото нали ние сме тук не заради броя на постовете ни, а защото ни е приятно да сме заедно и да общуваме помежду си? Това е истински важното.

Поздрави : Ани  :bye:  :bye:  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Да, наистина това е най-важното!

И аз съм "За" това решение. Когато се обсъждаше този въпрос, осъзнах колко наивно съм гледала на всичко, защото изобщо не се бях замисляла за това колко поста имам и как да натрупам повече и т.н. Ето, че някои потребители са се сетили! :eek: А във "Веселба" наистина си е весело, преди доста пишех там. :hush:

Браво за качествената промяна! :yanim::yanim::yanim:

И аз съм "за" това е много удачна промяна :yanim:

Супер, ако се направи и ре-преброяване на съобщенията някои от нас ще са с отрицателен брой. biggrin.giflaugh.gif Честно казано, на мен ми е все едно колко съобщения имам под аватара...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.