Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kолебая се между PS2\PS3\Hово PC\Xbox360

Featured Replies

PSP :)

не, базикам се... аз препоръчвам XBox360. Поне ще си сигурен, че всичко тръгва и не сече :P Ако не ти е по бюджета, вземи си още 1ГБ РАМ и ново видео. (от GeForce8600GT нагоре)

GraffiK малко по горе е казал , че ще си вземе РС ...

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 107
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Хора са наближата нова година и се чудя да си зема ли един x360 или pc гледам пц-тата са по 1300 където на мен ми трябват (за игри) а бокса е станал 400 кинта ... с този монитор Самсунг 720 N няма да мога да играя нали ... ? Поне никъде не видях такава информация ... ще го продам и ще си зема един нов там за 400 кинта .... ам според вас кое е по добре бокс или пс2 (за пс3 няма да дам 900 кинта biggrin.gif )

Хора са наближата нова година и се чудя да си зема ли един x360 или pc гледам пц-тата са по 1300 където на мен ми трябват (за игри) а бокса е станал 400 кинта ... с този монитор Самсунг 720 N няма да мога да играя нали ... ? Поне никъде не видях такава информация ... ще го продам и ще си зема един нов там за 400 кинта .... ам според вас кое е по добре бокс или пс2 (за пс3 няма да дам 900 кинта biggrin.gif )

Xbox360 is the choice for me cool.gif

Леко,леко.Как ще хакнеш бокса,имаш ли познати които се занимават с това,записвачката ти поддържа ли HD-DVD,има ли от къде да си копуваш такива дискове и прочие.То не става така хоп и айде-веднага вече цъкаш GTA4(освен ако не се изтърсиш 120-30 лева за да я имаш оригинална де).

Леко,леко.Как ще хакнеш бокса,имаш ли познати които се занимават с това,записвачката ти поддържа ли HD-DVD,има ли от къде да си копуваш такива дискове и прочие.То не става така хоп и айде-веднага вече цъкаш GTA4(освен ако не се изтърсиш 120-30 лева за да я имаш оригинална де).

Еми аз ся гледах мисля дори си го купя 2-ра рака хакнат ... варвят даже с игри biggrin.gif еми пак тая записвачка колко е 100 лева ... не разбрах тва за дисковете де ... ам в технополис сигорно има и някой знае ли дали на Samsung 720N ще мога да играя или ще тряя нов ..

Еми аз ся гледах мисля дори си го купя 2-ра рака хакнат ... варвят даже с игри biggrin.gif еми пак тая записвачка колко е 100 лева ... не разбрах тва за дисковете де ... ам в технополис сигорно има и някой знае ли дали на Samsung 720N ще мога да играя или ще тряя нов ..

Не те съветвам.Просто не знаеш какво е правено с конзолата.И кой достатачно зарибен да си я купи ще я продава пък било и хакната?А пък Red light of death?

Ако нямаш поне един сносен LCD 32'' ТЕЛЕВИЗОР няма много смисъл от конзоли.Купи си едно хубаво PC за 750-800Лв. да ти вървят игрите на макс и си трай.

Ако нямаш поне един сносен LCD 32'' ТЕЛЕВИЗОР няма много смисъл от конзоли.Купи си едно хубаво PC за 750-800Лв. да ти вървят игрите на макс и си трай.

Един 22 инчов няма ли да върши работа ..?

За хакването видях обяви в нета че хакват за по 80, 100 лева :blink:

Един 22 инчов няма ли да върши работа ..?

За хакването видях обяви в нета че хакват за по 80, 100 лева :blink:

80 , 100 ohmy.gif Моя го хакнаха за 40 бе батка biggrin.gif

П.П Не си копувай от Xbox-ите с новите дъна , че не могат да се хакват !!!

Редактирано от akashi (преглед на промените)

НОВО PC бих предпочел.

послепис: по темата за бъгването... купи си оригинална игра :blink:

НОВО PC бих предпочел.

послепис: по темата за бъгването... купи си оригинална игра :)

Дори и с оригинална игра няма гаранция да не му се бъгне... :ph34r:

НОВО PC бих предпочел.

послепис: по темата за бъгването... купи си оригинална игра :)

баце на 13 години съм кога ще дам за оригинална игра 100 кинта

akashi на бокса с какъв телевизор играеш?

баце на 13 години съм кога ще дам за оригинална игра 100 кинта

akashi на бокса с какъв телевизор играеш?

По принцип си го слагам на Samsung-а и мисля , че е 32 инчов но не съм сигурен biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...

Ся пък почнах да се чудя ПС2 или Бокса е по добър ..?

Ся пък почнах да се чудя ПС2 или Бокса е по добър ..?

Много ясно, че Xbox-360.

А ти да разсъждаваш самостоятелно можеш ли? Разбира се бокса за разлика от това може да се хакне. Остава обаче да помислиш малко - имаш ли откъде да си копуваш двуслойни двд-та, имаш ли подходяща записвачка, познаваш ли човек, който може да ти хакне бокса и т.н. и т.н.

А ти да разсъждаваш самостоятелно можеш ли? Разбира се бокса за разлика от това може да се хакне. Остава обаче да помислиш малко - имаш ли откъде да си копуваш двуслойни двд-та, имаш ли подходяща записвачка, познаваш ли човек, който може да ти хакне бокса и т.н. и т.н.

Двуслойни ДВД-та - Jar, MegaSoft, Technopolis, Technomarket и още няколко магазина има във Враца ...

Записвачка - ще си зема колко му е 50 кинта

От цяла България ще намеря

Лично аз те съветвам хбокс360-има пиратски игри и дори след 2-3 години ще играеш игрите без проблем,за разлика от РС :rolleyes:

Лично аз те съветвам хбокс360-има пиратски игри и дори след 2-3 години ще играеш игрите без проблем,за разлика от РС ;)

След 2-3 години ще има нов Xbox и за стария няма да се правят нови игри както е сега

След 2-3 години ще има нов Xbox и за стария няма да се правят нови игри както е сега

Какво като, при компютрите е същото след 2 3 години игрите няма да ми тръгват

Така е но да добавя че ако смяташ да играеш питатски игри а те са бъгави, примерно пиратската версия на NFS undercover за Xbox 360 засича доста.И за PC засичаше като на Xbox 360 но RELOADED го оправиха.И все още пиратската весия на NFS unercover засича и никой не го е оправиле.И Xbox 360 като се флашне губи гаранцията си,а и вече на пазара са новите партиди с Lite On а за тях ще ти вземат най малко 200лв за да ти го флашнат

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Този е от старите нали?

Няма как да ти отговоря на този въпрос.Когато се види драйва (DVD-то на Xbox 360) тогава се разбира.

Така е но да добавя че ако смяташ да играеш питатски игри а те са бъгави, примерно пиратската версия на NFS undercover за Xbox 360 засича доста.И за PC засичаше като на Xbox 360 но RELOADED го оправиха.И все още пиратската весия на NFS unercover засича и никой не го е оправиле.И Xbox 360 като се флашне губи гаранцията си,а и вече на пазара са новите партиди с Lite On а за тях ще ти вземат най малко 200лв за да ти го флашнат

И кво като няма да излизат? То и нов комп да си вземе след 2 години пак няма да може да играе новите игри... -.- А и ти не споменаваш нищо за вече излезлите игри. Най се дразня като почнете да се правите на много умни и да клеветите конзолите. То и за PS2 се говореше, че вече няма да излизат игри но както гледам направо съм останал без игри....

Моят съвет е щом има възможност да взима. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.