Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kолебая се между PS2\PS3\Hово PC\Xbox360

Featured Replies

• Автор

Aз като гледам какво ми препоръчвате се чудя дали пък да не събера пари за РС, PS2 и XBox 360. Яко ще се охарча, ама имам време докато събера пари пък и ще си струва.

• Отговори 107
  • Прегледи 19,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ако нямаш средства за PC си купи X-box 360. Графиката е супер, сравнително е евтин. (600-650 лв.) А и няма да имаш никакви проблеми. Хакваш го, купуваш си една записвачка и се кефиш на живота.

тъй, ама те игрите за бокса се записват на двуслойни двд-та (Dual-Layer), които не са много евтини, ама карай... другото е тия 600-650лв - да ти излезе общо толкова, ама само за конзолката... а и ще трябва да си поиграе, за да намери къде да го хакне... не говоря против xBox, но с PS ще се оправи много по-лесно... както и да е - изборът си е негов.

Aз като гледам какво ми препоръчвате се чудя дали пък да не събера пари за РС, PS2 и XBox 360. Яко ще се охарча, ама имам време докато събера пари пък и ще си струва.

тва наистина ще бъде много яко. мен даже ми се иска да си взема xBox360 или PSP, ама нашите едва ли ще се навият.. кой ги знае кво ще кажат - нещо от сорта на "нали си купи плейстейшън, кво още искаш"

• Автор
тва наистина ще бъде много яко. мен даже ми се иска да си взема xBox360 или PSP, ама нашите едва ли ще се навият.. кой ги знае кво ще кажат - нещо от сорта на "нали си купи плейстейшън, кво още искаш"

Той баща ми няма да се навие да си взема каквато и да е конзола, ама като му кажа, че ще ползвам компютъра по-малко (което няма да е така) и, че ще има повече време той да го позлва, веднага ще ми каже да си взема. А какво поточно се знам. Може да не е 1 или 2 неща...

Аз ти препоръчвам да си вземеш xbox360 :) Проучи как стоят нещата с хакването и какъв xbox360 (DVD устройство и процесор) да си търсиш за да нямаш ядове. Аз лично имам xbox и съм много доволен от него. Освен това съм имал PS2, но много бързо ми омръзна (няма никъв случай да си взимаш PS2). Освен това имам и PC на една година и няма игра, която да не тръгва, но в момента ексклузивните игри за конзолите са много по-примамливи.

Ако имаш пари да си взимаш PlayStation3 и той е много добър вариант, но нямам лични наблюдения за него. Наистина няма да можеш да играеш пиратски копия, но от ebay.com и други сходни сайтове можеш да се сдобиваш поне веднъж на месец с оригинална игра на сравнително по-ниска цена от нашите магазини. (Така бих постъпил аз, ако ще избирам PS3). Но не бих се надявал PS3 да бъде хакнат! Защо ли? Знаете ли колко струва една blueray записвачка (1000 лв?) и един blueray диск ( 30лв ?) ? Аз бих лично си купувал игри, отколкото да ги записвам.

Портативни конзоли няма смисъл да си взимаш, първо си вземи добра конзола ( >>>xbox360<<< или PS3) или компютър.

На твое място бих си взел първо xbox360, после компютър и по нататък PSP и Nintendo DS.

П.П. Каквото и да си мислиш за PSP-то, освен ако непрекъснато не си на път, не си го взимай (освен ако не намериш много изгодна ефтина оферта). Аз имам Nintendo DS и PSP и Nintendo-то го взимам по-често, защото игрите му лично за мен са по-забавни и по-неангажиращи когато си на път...

Еми късмет и пиши ако имаш някви въпроси за препоръките ми :)

Той баща ми няма да се навие да си взема каквато и да е конзола, ама като му кажа, че ще ползвам компютъра по-малко (което няма да е така) и, че ще има повече време той да го позлва, веднага ще ми каже да си взема. А какво поточно се знам. Може да не е 1 или 2 неща...

Ами, аз си го купих с мои пари, така че... Само проблема ми е да събера 700 и косур лева и нашите да не почнат да филосовстват... Иначе това, че PlayStation 2 не струва и да не си го взимаш в никакъв случай е пълна глупост... верно, от PlayStation 2 и xBox360 бих взел бокса, и не защото плейстейшъна е боза, ами защото е по-нова конзола - по-хубава графика, безжичен геймпад, яки игри (не че плейстейшъна няма яки игри, де...) и т.н... Та съветът ми е, ако искаш да си купиш конзола, а нямаш пари за xBox си вземи PlayStation 2, няма да сгрешиш (поне аз не съжелявам. някой казват, че бързо им омръзвал и го продали...)

За няколко добри игри на PS2 (God of War 1,2; Ratchet & Clank, Jak 1-3) няма смисъл да даваш 250-300лв (ако си взимаш 2ра ръка, което всъщност е най-добрия вариант за PS2). Offline Multiplayer игрите (SoulCalibur 3, Taken, Naruto, DBZ) също не не заслужават да ги взимаш, 'щото ще ги играеш няколко пъти с приятели и толкова. PS2 е много остаряла конзола. Чудно ми е, че последните 2 години хората почнаха да я търсят, като тя е на поне 8 години biggrin.gif

Айде още един глас за PS3. Взимаш си варианта с който може да играеш игри и от старите конзоли. Вярно, че няма все още вариант да се кракне по някакъв начин за PS3 игрите. Разбрах че ако си купуваш игрите по интернет и ги запазваш на вградения хард ти излиза доста по-евтино. И не на последно място възмоността да си сложиш линукс базирана операционна система и да си го ползваш като компютър. (впрочем само като конзола имаш възможност да се ровиш из интернет). Цели процес на инсталирането го има обяснен във интернет даже на клипчгоре на тета съм го виждал. отова във съботния брой на весник капитал имаше обяснено как се инсталира версия на Ubuntu.

Айде още един глас за PS3. Взимаш си варианта с който може да играеш игри и от старите конзоли. Вярно, че няма все още вариант да се кракне по някакъв начин за PS3 игрите. Разбрах че ако си купуваш игрите по интернет и ги запазваш на вградения хард ти излиза доста по-евтино. И не на последно място възмоността да си сложиш линукс базирана операционна система и да си го ползваш като компютър. (впрочем само като конзола имаш възможност да се ровиш из интернет). Цели процес на инсталирането го има обяснен във интернет даже на клипчгоре на тета съм го виждал. отова във съботния брой на весник капитал имаше обяснено как се инсталира версия на Ubuntu.

Абе ще измислят и нещо пиратско за ПС3 също както и създадоха пиратски чип за ПС2.А относно цената за да имаш най-добро качество в този случай взимаш скъпото.ПС2 вече не е на мода въпреки че много хора го ползват а ново ПС както ти си написал и то ще остарее докато ПС3 излезе много скоро а и некъде бях чел че вече има и ПС4 в Лондон.Това разбира се е мое мнение и няма да се разочароваш cool.gifcool.gifcool.gif

Редактирано от akashi (преглед на промените)

Малко инфо за тая джижавка:

Ще има PlayStation 4

Появи се първата информация за новата игрова конзола PlayStation 4. Независимо, че мнозина считаха PS3 за последния продукт от тази серия, Sony взе решение за продължаване на разработките. Потвърждение на това е сформираният екип от специалисти, които участваха и в проектирането на предишните PlayStation.

До колко е вероятно да видим PS4 по лавиците на магазините? Sony вече успя да се оправи след големите финансови неудачи и в последно време нещата с PlayStation 3 вървят добре, затова тя има основателни причина да продължи напред. Belkin

По предварителни данни, новата конзола ще има пълна съвместимост с PS3, PS2, PS1 и даже с PSP. Това е добър ход, тъй като бъдещите притежатели на игровите конзоли ще могат без проблеми да играят и игрите от предишните серии. Не е изключено проектът да има и недостатъци, например висока цена на крайния продукт и висока цена на игрите и периферията. Проблемът с прегряването също се очаква в най-скоро време да бъде решен.

Sony PS4 ще е много по-компактна от своя предшественик и ще поддържа известните мултимедийни формати, пълноценен Интернет и разбира се, отлична графика. Срокове за появяването й обаче все още не се споменават.

ето снимка:

0121091655-1.jpg

Източник: PC WORLD

• Автор

Промених малко заглавието.

Още 1 недостатък за ПлейСтейшън 3 - Харчи 5 пъти повече ток от 1 норомален хладилник! Не ви го препоръчвам освен ако не ви се плащат огромни сметки за ток.

П.П: Извинете ме, но не можах да намеря тази статия която гледах в Калдейта че ПС3 харчи 5 пъти повече от 1 норомален хладилник.Ако някой я намери да сложи линк

Редактирано от Ge6ko (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Реших да си взема PC.

3GB RAM (DDR II, 800NHz)

AMD Phenom X3 Trilpe Core HD8650 (2.3GHz)

ATi Radeon 3650 (1GB Video Card Memory, HDTV, DVI-D)

500GB Hard Disc (S-ATA II)

720лв.

Вероятно към Коледа ще имам горе/долу комп със същите характеристики.

Реших да си взема PC.

3GB RAM (DDR II, 800NHz)

AMD Phenom X3 Trilpe Core HD8650 (2.3GHz)

ATi Radeon 3650 (1GB Video Card Memory, HDTV, DVI-D)

500GB Hard Disc (S-ATA II)

720лв.

Вероятно към Коледа ще имам горе/долу комп със същите характеристики.

Къде го намери за толкова пари бе, батка?

ако имах 700 лв си взимам един xbox360 и си седя с компа който имам,а до коледа кой знае какви нови неща ще излезнат ...

п.с. до коледа нещата може коренно да се променят :)

Редактирано от Nyarlathotep (преглед на промените)

• Автор
Къде го намери за толкова пари бе, батка?

В списание на Технополис, но не е сигурно, че ще взема същият.

ако имах 700 лв си взимам един xbox360 и си седя с компа който имам,а до коледа кой знае какви нови неща ще излезнат ...

п.с. до коледа нещата може коренно да се променят ;)

1. На мен ми трябва нов комп, защото този с който съм не става вече за нищо.

2. Вуйчо ми е компютърен програмист и ми каза, че цените падат с всеки месец. Не знам какво ще е РС-то. Знам, че ще е мощно.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Хора, май освен с РС ще мога да се оредя и с PS2 за 20 кинта. Моя съученичка ми каза, че братовчед й има чипнато PS2, но вече бил голям и не му трябвало. Предложил го на нея, но тя го отказала. Казах й, че чипната конзола е около 410 лева, а тя ми отвърна, че знае, но ми го предлага за 20. Да се възползвам ли, ако ще го продава или не.

P.S.

Знам, че бихте ми казали да се възползвам, но когато ми каза "PS2 c чип за 20 кинта" си помислих, че може да е краден.

Хора, май освен с РС ще мога да се оредя и с PS2 за 20 кинта. Моя съученичка ми каза, че братовчед й има чипнато PS2, но вече бил голям и не му трябвало. Предложил го на нея, но тя го отказала. Казах й, че чипната конзола е около 410 лева, а тя ми отвърна, че знае, но ми го предлага за 20. Да се възползвам ли, ако ще го продава или не.

P.S.

Знам, че бихте ми казали да се възползвам, но когато ми каза "PS2 c чип за 20 кинта" си помислих, че може да е краден.

че кво? щом е здрав и бачка къв ти е проблема? някой ще те хване ли?

• Автор

OK. Ако реши да ми го продаде, ще го купя. О, и thedemonhunter, казах, че си помислих, че е краден, а не, че е.

OK. Ако реши да ми го продаде, ще го купя. О, и thedemonhunter, казах, че си помислих, че е краден, а не, че е.

Като ти предлагат взимат като те гонят бягай :rolleyes:

• Автор
Като ти предлагат взимат като те гонят бягай ;)

Че кой да ме гони? :);)biggrin.gif

мисълта ми беше, ако е краден. ако не е още по-добре :headphones:

• Автор

Хора, оказа се, че не е чипнат. Също така и цената не е точна, така че не се знае какво точно ще става.

• 2 седмици по-късно...

PSP :speak:

не, базикам се... аз препоръчвам XBox360. Поне ще си сигурен, че всичко тръгва и не сече :rolleyes: Ако не ти е по бюджета, вземи си още 1ГБ РАМ и ново видео. (от GeForce8600GT нагоре)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.