Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за раздел "Драйвери"

Featured Replies

Дали е разумно да се отвори нов раздел за драйвери, защото забелязвам последно време усилено търсене на най-разнообразни и странни такива?

А дали имаш впредвид раздел във форума или раздел във сайта, както Софтуер, хардуер IT Новини и Драйвери :speak:

с БГ миръри, че на ден по 10-тина пъти ми се налага да свалям какви ли не драйвери и повечето пъти греда с някой

сървър. Недай си боже да ми се наложи от Рапид Шер да тегля повече от 4 драйвера ;)

• Автор
А дали имаш впредвид раздел във форума или раздел във сайта, както Софтуер, хардуер IT Новини и Драйвери :)

с БГ миръри, че на ден по 10-тина пъти ми се налага да свалям какви ли не драйвери и повечето пъти греда с някой

сървър. Недай си боже да ми се наложи от Рапид Шер да тегля повече от 4 драйвера :speak:

не, по-скоро подраздел на Искаме Програми

И не толкова под формата на "урааа, има нови драйвери", а нещо като търся драйвери за видеоконтролера си. За нов софтуер си има раздел

Дали е разумно да се отвори нов раздел за драйвери, защото забелязвам последно време усилено търсене на най-разнообразни и странни такива?

Мисля,че ще е полезно всичко да си е подредено и на едно място

• Администратор

При подобни ситуации правим винаги така ... Провери дали има 40-50 съществуващи теми отнасящи се за Драйвери и които веднага да преместим в новия раздел и ако има го правим веднага.

При подобни ситуации правим винаги така ... Провери дали има 40-50 съществуващи теми отнасящи се за Драйвери и които веднага да преместим в новия раздел и ако има го правим веднага.

Резултатите от търсене на "драйвери" в заглавията на темите, в раздел "Изкаме програми":

http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...%E9%E2%E5%F0%E8

5 страници с по 25 теми на страница.

А, не е ли по-добре да е наистина подраздел? Мисля, че ще е много по-удобно, дори от чисто ететическа гледна точка :speak: За да не се прави цял нов раздел.

• Администратор

Ок, явно сме закъснели даже ...

Ми аз го виждам като отделен форум в секцията "Софтуер", например: Драйвери - Търсене, Проблеми, Дискусии, Линкове ако някой се сети за по - добро име да пише.

Не мисля, че ще е удачно да е подфорум на Искаме програми .. защото често се обсъждат и проблеми с драйвери.

• Автор
Ок, явно сме закъснели даже ...

Ми аз го виждам като отделен форум в секцията "Софтуер", например: Драйвери - Търсене, Проблеми, Дискусии, Линкове ако някой се сети за по - добро име да пише.

Не мисля, че ще е удачно да е подфорум на Искаме програми .. защото често се обсъждат и проблеми с драйвери.

Така дефиниран наистина си е за отделен раздел

Съгласен съм, но без дискусии и проблеми, защото вече си има цял подфорум за случая, ще стане мазало!

Примерно - "Драйвъри - търсене, линкове, новини"

Редактирано от pit (преглед на промените)

• Автор
Съгласен съм, но без дискусии и проблеми, защото вече си има цял подфорум за случая, ще стане мазало!

Примерно - "Драйвъри - търсене, линкове, новини"

Ох, ами то има и подфорум за търсене на софтуер. Но си мисля че е разумно да се съберат дискусиите по темата на едно място. То като краен ефект ще има повече работа за модераторите, но си мисля че подобно структуриране би било полезно

capnemo, така ще се обезсмислят цели 2 раздела... "Програми - проблеми и дискусии" и "Общи хардуерни въпроси"... ето защо предлагам да няма дискусии. То всъщност няма и какво толкова да се дискутира по драйвърите.

Човек иска драйвър, намира му се и чао. Ако случайно не успее да си го инсталира или не пасва на неговия хардуер, тогава естествено, че може да отбележи още един два поста в името на сполучливия краен резултат, но чак пък дискусии, както казах ще стане мазало и припокриване!

• Автор
capnemo, така ще се обезсмислят цели 2 раздела... "Програми - проблеми и дискусии" и "Общи хардуерни въпроси"... ето защо предлагам да няма дискусии. То всъщност няма и какво толкова да се дискутира по драйвърите.

Човек иска драйвър, намира му се и чао. Ако случайно не успее да си го инсталира или не пасва на неговия хардуер, тогава естествено, че може да отбележи още един два поста в името на сполучливия краен резултат, но чак пък дискусии, както казах ще стане мазало и припокриване!

Лично аз си мисля че има специфични дискусии на тема само драйвери. Неща, които са слабо свързани с програми и хардуер, а са някак си част от процеса на работа на операционната система, но са специфични. Разбира се това е по-скоро лично мнение и за това съм отворил дискусията :-)

• Автор
Дай примери!

процедура за инсталиране, ъпдейтване на драйвери. Несъвместимости, поддържани платки при видеодрайвери и други такива

Tова може да се направи като статия и да се стикова като важна тема в раздела. Съгласи се, че дори на теб ще ти писне във всеки RQ да даваш разяснения аджеба как точно да се махнат старите и да се инсталират новите драйвъри...

• Автор
Tова може да се направи като статия и да се стикова като важна тема в раздела. Съгласи се, че дори на теб ще ти писне във всеки RQ да даваш разяснения аджеба как точно да се махнат старите и да се инсталират новите драйвъри...

Съгласен :) И това е вярно. Идеята със статиите по темата е много добра

П.П. Извинявай за странния въпрос но наистина ли имам вид на толкова търпелив човек?

• Автор
Съдя по това, че си готов да модерираш дискусии за тривиални неща... :)

Ами ако има нужда от такъв раздел и се прецени че можа да върша работа там защо не. В работата ми се пали главата от комплексни проблеми, че тези биха ми се сторили като почивка biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.