Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Movie Maker - въпроси, проблеми и дискусия

Featured Replies

Pinnacle studioPINNACLE

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 119
  • Прегледи 39k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Искам да сложа в "мув мейкър"-клипче ,което е направено с "нокиа 6230i",да изрежа,това което не ми харесва и да добавя музика,но не става,колипа е във формат-3gp и програмата не го отчита като видео,промених на"all files"/от падащото меню на "мув мейкъра"/,тогава се появи,но не може да се добави в нея-не позволява,изписва някаква грешка.С какво да го преработя,за да мога да го добавя като видео в "мув мейкър-а" и да си правя корекциите?Изобщо възможно ли е това?

Мини 3гп клипчето от телефона през някоя програма за конвертиране(Xilisoft Video Encoder) в .avi или .wmv формат и тогава в мувимейкъра можеш спокойно да го импортнеш.

Мини 3гп клипчето от телефона през някоя програма за конвертиране(Xilisoft Video Encoder) в .avi или .wmv формат и тогава в мувимейкъра можеш спокойно да го импортнеш.

Свалих я,всичко е "ок",преобразувах го в"DivX(avi),но пак не иска да се добави в "мув мейкъра" ето какво ми изписва

Точно в какво трябва да се преобразува-има много формати-не знам кой от всички,а този ми излезе като първи и затова с него започнах.

п.с.

Направих го избрах само "AVI"-и стана.Добавих го без проблем в "мувмейкъра" :shake_puter::angry::comp_virus:

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

По принцип Movie Maker-а поддържа освен .avi и mpg и wmv. Пробвай и с тях.

П.П.

Направих го избрах само "AVI"-и стана.Добавих го без проблем в "мувмейкъра" :yanim::doh::clap:

:clap:

Редактирано от RaikkonenFan (преглед на промените)

А сега друг е проблема,добавено е клипчето,но звука от клипа искам да го няма,а аз да си сложа друг-какъвто си искам,но като добавя желаните части от клипа и се опитам да изтрия само звука ми изчезва и самия отрязък от клипа,опитах с "изтрий",после с "отрежи",но не става,как да го махна?

Сложих друга мелодия,но се чува и тази от самия клип-когато е заснет.

А сега друг е проблема,добавено е клипчето,но звука от клипа искам да го няма,а аз да си сложа друг-какъвто си искам,но като добавя желаните части от клипа и се опитам да изтрия само звука ми изчезва и самия отрязък от клипа,опитах с "изтрий",после с "отрежи",но не става,как да го махна?

Сложих друга мелодия,но се чува и тази от самия клип-когато е заснет.

Я погледни тук,тук и тук.

И един гид на английски . Успех!

Я погледни тук,тук и тук.

И един гид на английски . Успех!

Благодаря!Стана,само ,че не от горе от "clip" не става-*****,а на всяко отделно късче от аудиото,което се намира под видеото се прави*******->десен и "муте" ;):P .

Сега проблема ми е ,че свалям клипче от "youtube" с "save2pc Light"-то автоматично със свалянето си си става "avi"-така съм си задалада ми се свалят.И после като поискам да го сложа в "movie maker"-не може.Ето какво ми изписва:

162156.jpg

А ето и самото клипче-"avi"си е.

162155.jpg

Какъв е проблема?"Мув мейкъра" ли се "бъгва"?

п.с.

Никой не ми отговори,но аз сама разбрах как да го вкарам в "мув мейкъра".Като сваля клипа го прекарах през"Xilisoft Video Converter"задавам му отново да се преобразува в "avi"и става.Не знам това ли е начина,но върши работа. :huh:cool.gif

• 2 седмици по-късно...

На мен пък ми изчезна movie makera. Някой ако знае от къде да се свали да свирка. biggrin.gif

П.П Открих го в някаква забутана папка.Но пък в старт менюто го няма.

Редактирано от karrlito (преглед на промените)

Записи сваляни от касета с тази програма не могат да се гледат.Първите 1-2 секунди е ок,но после замръзва картината и няма звук.Възможно ли е да се възтановят?Дано сте разбрали за какво иде реч!Благодаря предварително! :P

Какъв ти е компютъра? Файла компресиран ли е или е DV формат? Дай малко повече инфо, как сваляш записа на компютъра? След това редактираш ли го? С какъв плейър пускаш записа?

Какъв ти е компютъра? Файла компресиран ли е или е DV формат? Дай малко повече инфо, как сваляш записа на компютъра? След това редактираш ли го? С какъв плейър пускаш записа?

Специално тези файлове са в DV формат, свалени са Vegas 8 Pro, не са редактирани, плейъри - различни - Media player, Winamp, Cowon и т.н.

Спред мен проблема е моя телевизор - P4 2.8G HT 800, 1024 Mb RAM -малко слабичък за тези нужди.

Специално тези файлове са в DV формат, свалени са Vegas 8 Pro, не са редактирани, плейъри - различни - Media player, Winamp, Cowon и т.н.

Спред мен проблема е моя телевизор - P4 2.8G HT 800, 1024 Mb RAM -малко слабичък за тези нужди.

Параметрите на твоя, както го наричаш "телевизор", са напълно задоволителни за сваляне и плейване на видео записи.

Не мисля че компютъра ти е проблема. Моят е Атлон1800+,768рам, и няква смотана радеонка9250 128мб пък си вървят големите файлове без проблем. Препоръчвам ти ако имаш възможност да свалиш още веднъж филма от касета на харддиска, но този път с тази програма - WinDV за повече инфо - тук

п.п. Все пак да питам - нали става въпрос за сваляне на запис от минидв касета от камерата през файъруайър кабел на компютъра? Да не би да говора различни работи.

Защо при отварянето на програмата Windows Movie Maker ми излиза ERROR.Моля ви се помагайте.

Какво да правя като ми излезне това какво означава

И на мен преди последното преинсталиране ми стана така,нищо не помага,даже и да свалиш нов "мув мейкър"-не става-пак пише "еррор".Само след преинсталация ще ти се оправи.А междувременно може да си потърсиш друга подобна програма-"pinnacle studio","sony vegas"-но е доста трудна програма.Или каквато и да е там програма за видео обработка.Все ще намериш нещо подходящо.

Поздрави и хубав ден! cool.gif

"Total Video Converter 3.12.080325 Beta "-платена

"VirtualDub Portable 1.8.1 "-безплатна

.

'Sony Vegas 7.0e "

има и още много ,дано си намериш.

Искам да сложа в "мув мейкър"-клипче ,което е направено с "нокиа 6230i",да изрежа,това което не ми харесва и да добавя музика,но не става,колипа е във формат-3gp и програмата не го отчита като видео,промених на"all files"/от падащото меню на "мув мейкъра"/,тогава се появи,но не може да се добави в нея-не позволява,изписва някаква грешка.С какво да го преработя,за да мога да го добавя като видео в "мув мейкър-а" и да си правя корекциите?Изобщо възможно ли е това?

аз ползвам XILISOFT VIDEO CONVERTER-добрае

Да така е,не си се зачел,че вече работя с нея.Наистина добра програма за конвертиране.

Здравейте!

Аз имам въпрос. Свалих си запис от видеокамерата, но, незнайно защо, при свалянето на филма на компютъра, записа се раздели на няколко клипчета. Значи на камерата има запис от Прага, от Будапеща, от Италия и т.н. Искам да си разделя записа така по теми, а не хаотично по времетраене и след като разделя клиповете да ги запиша на DVD с указател. Т.е. в DVD менюто да ми излиза заглавие Прага, цъкам там и почва записа от Прага и т.н. Това нещо съм го виждала готово, но не знам как се прави и дали може с Movie Maker. Аз прехвърлях записа и пробах даправя диск с някаква програма, която си вървеше с камерата - на Сони, но нещо не става.

Можете ли да ми помогнете, ще съм ви много благодарна. :whist:

Здравейте - аз също имам проблем - не мога да кача никакви снимки в movie maker. Дава ми грешка. Помощ! А откъде мога да я update?

Здравейте , проблема ми е , че винаги когато искам да направа клип с movie maker или всякакви други програми , като camstasia studio ,sony vegas и тн. ми исписва един и същ надпис при който ми блокирва програмата

- This program requires the file advrcntr3.dll, which was not found on this system

Моля за помощ! благодаря предварително...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.