Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Media Player - въпроси, проблеми и дискусия

Featured Replies

Здравейте! ;)

Имам един въпрос. След като отворя някое клипче, например, с Windows Media Player, като му копирам адреса и го отворя като от менюто File избера Open URL, там остават предишните адреси.. Мога ли да ги махна тези адреси?? Мерси предварително!!! ;):P

Здравейте! ;)

Имам един въпрос. След като отворя някое клипче, например, с Windows Media Player, като му копирам адреса и го отворя като от менюто File избера Open URL, там остават предишните адреси.. Мога ли да ги махна тези адреси?? Мерси предварително!!! ;):)

Tools => Options => Privacy => Clear History

Ако искаш занапред да не се запазват просто махни отметката пред "Save file and URL history in the player"

60911836pr8.jpg

• Автор

Tools => Options => Privacy => Clear History

Ако искаш занапред да не се запазват просто махни отметката пред "Save file and URL history in the player"

60911836pr8.jpg

Благодаря много!

Windows Media Player ми направи всички обложки на албумите еднакви:wors: ! След като се разрових установих , че скритите файлове имат едно и също име ! Много странен проблем , защото се оказа , че Windows Media Player подменя нормалните файлове ! Примерно този файл ''AlbumArt_{80776053-CDD6-4E25-8C07-536F043DEFEC}_Large.jpg ''се подменя с ето такова име ''AlbumArt_{00000000-0000-0000-0000-000000000000}_Large.jpg '' Нормално ли е Windows Media Player да генерира такова име ?! Има ли нещо общо регистрито на WINXP ? Ако някой знае какъв е проблема да драсне 2 реда:) Предварително му Благодаря!

Редактирано от mbdz (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

здравейте :) извинявам се ако някой вече е питал за това но в търсачката не го намерих .. sad.gif та .. имам проблем с медиа плеър .. Rip-вах едни песни от един диск и песничките са се запазили в Library на медиа плеър-а .. а аз искам да ги имам като файлове в РС-то .. та ако няой знае как да ги прехвърля да каже sad.gif

Доколкото има спомени файловете са записани в My Documents\My Music

сърдечни благодарностииииииии kiss.gif

А аз да попитам как с медиа плеър КЛАСИК мога да смъкна субтитрите на даден филм в черното поле а не в полето на филма... :phone:

здравейте пак :) искам да попитам може ли МЕДИА ПЛЕЪР-а да отваря видео с формат " .rm" .. а ако не с какво се отваря ? sad.gif

Ще ти трябва това...

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1...show&id=910

• 2 седмици по-късно...
А аз да попитам как с медиа плеър КЛАСИК мога да смъкна субтитрите на даден филм в черното поле а не в полето на филма... :speak:

от DirectVobSub

Нагласи го като на картинките

При мен поне така става и с WMP11

пп.Само това съм променил.

post-144104-1213291983_thumb.jpg

post-144104-1213292016_thumb.jpg

Редактирано от dobromecho (преглед на промените)

Здравейте,преди 2дена инсталирах БГ интерфейс за WMP11 и от тогава като задам на песните да се отварят по подразбиране с него плеара не стартира...махнах превода същата работа.Някой да може да помогне?Иначе като влезна в плеара и дам опен--->песен си вървят...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.