Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Headlight - игра с руски возила

Featured Replies

Здравейте! Случайно се натъкнах на информация за една готина игра, която ще излезе през 2009. Казва се Headlight. Подобна е на поредицата Hard Truck, но само с руски камиони. ;) Графиката изглежда много добра! Ето ви малко снимки:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Действието ще се развива в Русия в 20 областни центрове, разположени в различни климатични пояси. Разработчиците обещават около 100 реалистични модела на руски превозни средства от Москвич до ЗИЛ Публикувано изображение Ще има мисии, в които да управлявате маршрутно такси, самосвал, градски автобус. И по-интересните (поне за мен) - превоз на крадени автомобили, контрабанда и др. подобни Публикувано изображение Това успях да разбера от САЙТА и ми звучи много зарибяващо и интересно!!! Остава да излезе играта и да видим какво представлява. :P

Охааа с удоволствие ще подкарам някой московец Публикувано изображение

Охааа с удоволствие ще подкарам някой московец Публикувано изображение

И аз ама само ако е чиста дванайсетица Публикувано изображение

Т'ва е супер старо. Но е супер яко. Ама не се надявайте да излезе скоро...

• 1 година по-късно...

Аз знам подробности от играта Дальний свет, понеже от нея очаквам много. Действието се развива в Русия. Ти си в ролята на шофьор който трябва да пренася различни товари в рамките на страната през много реалистични пътища и трафик. По пътищата ще има не само цивилни и товарни коли, но и полиция ГАИ (Руското КАТ). Имаш няколко възможни товари: Пътнически (превозваш хора), Лек транспорт ( транспортираш леки товари с камиони и бусове), Тежък транспорт (транспортираш тежки товари с камони (влекачи)(ТИР) през страната). Има и специализирани мисии (полиция, пътна помощ, линейка, пожарна). Имаш възмжност за превоз на незаконни стоки (пари, наркотици, оръжия) във камионите. Имаш възможност на закупуване на автомобили, бусове и камиони, както и на гаражи, крайпътни кафенета и бензиностанции, за допълнителен доход. при повреда на возилото трябва да изчакащ Пътна помощ. При ПТП (пътно транспортно произшествие) чака ГАИ (КАТ). Имаш личен набор от инструменти: (ъглошлайф, бормашина, електрожен). Когато зареждаш гориво или спиш на хотел, трябва да слезеш от камиона да заредиш или да го заключиш и да спиш. Пукаш гума при което можеш да чакаш пътна помощ или да си смениш гумата сам. Автомобилите се цапат (най-вече камиона с който ходиш в гората за дърва), можеш да ги закараш в двора си и да ги измиеш. При закупуване на някоя част (подобрение) за превозното средство, трябва да си я монтираш сам. Автопаркът е голям: http://vbox7.com/play:1bd8cfc8 - (на този адрес можете да го видите). Има и всички останали екстри от Hard Truck (поглед от Cockpit-а (кабината), фарове, чистачки, мигачи и т.н.) Мисля че е това ако се сетя нещо друго ще го добавя. Адресът за Автопарка, може да се наложи да го копирате в браузъра (търсачката)

Играта изглежда е интересна,относно графиката е доста добра но до колкото видях снимки от вътрешната камера изобщо не ми хареса нито интериора нито волана който е доста "квадратен". Когато излезе ще я пробвам.

Редактирано от MonKa7a3 (преглед на промените)

Мда наистина и на мен ми изглецдаше много квадратен волана. ;) Но на външен вид возилата са мн реалистични. :cool::)

Редактирано от todiros95 (преглед на промените)

АМи квадратен е, да. То такива са си воланите на тези возила явно - не е проблем с графиката :)

АМи квадратен е, да. То такива са си воланите на тези возила явно - не е проблем с графиката :)

:) :) явно да :D

реалните хич не са квадратни...ама това да е проблема :clap: в повечето игри са много по-квадратни,помня имаше една игра(името не се сещам) където воланите бяха като петоъгълник :rolleyes::whist:

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Аре няма ли някаква промяна в дадата, например по рано сега сме грипна ваканция и поне мога да диткам на компа. Очаквах Rig n Roll да излезе по рано но и тя се бави, ареее кво става играе ми се нещо зарибително, плс!!!!!! :cool::hush::) :)

абе вие неразбирате от дума май- хората дето я правят дане мислиш че ще я пуснат точно когато си грипна ваканция че да си я джиткаш като не е готовя няма да я пуснат няя ти ходят по свирката че да я пуснат когато ти искаш играта ще излезе декември примири се аз как съм я чакал вече 1 година и 5 месеца ще чакаме а до риг'н'рол излиза 27 ноември!

post-242745-1257692193,48_thumb.jpg

Редактирано от Frozen11 (преглед на промените)

абе вие неразбирате от дума май- хората дето я правят дане мислиш че ще я пуснат точно когато си грипна ваканция че да си я джиткаш като не е готовя няма да я пуснат няя ти ходят по свирката че да я пуснат когато ти искаш играта ще излезе декември примири се аз как съм я чакал вече 1 година и 5 месеца ще чакаме а до риг'н'рол излиза 27 ноември!

Много се палиш бе човек, знам кога излиза играта, споко. Публикувано изображение Просто разведрявах темата че от отдавна не бяха пускали коменти, Аз също чакам играта от много време, сигурно от повече от 1г и 5 месеца. Пуснах клип в вбокс. Не си само ти, дето я чакаш от много време. :nono: Все пак виж тона на кометара дето съм пуснал. ;)

Даже предпочитам да я забавят, но да я направят както трябва. Просто в момента на писане на онзи комент съм бил в геймърски глад :wors:, но сега го притъпих с CoD MW2

някои знаи ли дали е излезла играта и от каде мога да си я истегла

Доколкото аз и другите знаИм - ни е излезла, така че не можиш да си я истеглиш и да играш Публикувано изображение

ООО бати толкова ли не можете да проверите в гугъла кога излиза имам чувството че това ми е стотни път за който го казвам играта излиза средата на Декември :yanim: малко остана :clap: :clap: :wors:

• 1 месец по-късно...

вече наближава края на годината а още не е излязла Някой знае ли нещо по въпроса.

До една седмица трябва да излезе, за коледната ваканция. Шанса е 50/50 затова не се настройвайте още да я играете. Могат и да я забавят до другата година, както стана с някой други игри.

• 2 седмици по-късно...

До една седмица трябва да излезе, за коледната ваканция. Шанса е 50/50 затова не се настройвайте още да я играете. Могат и да я забавят до другата година, както стана с някой други игри.

Мина една седмица защо не е излязла

Оффф де да знаех защо не излиза. Вече почвам да се изнервям. Много ми се играе а пък нашите ме наказаха и нема да ми платат нета скоро. Тва може би ми е последния ден живот.Публикувано изображение Що се отнася за играта, дано изкезе по скоро че ми се кара москве. :sobbing:

Лошото е че играта не е много популярна и няма много информация в нета.

Ето едно сайтче на Английски което можете да разгледате - http://headlight.hu :rolleyes: В сайта ще можете да намерите картата която ще имате на разположение в играта. Съжелявам че не успях да я кача просто снимката беше много голяма и не ми даде да я прикача. Публикувано изображение

И дано играта да излезе по скоро. Стискайте палци :ph34r::help: Дочуват се някакви слухове че била излезнала още Януари 2009 в някакъв руски сайт, но много много не вярвам. Най-новия слух :D обаче е че ще излезе лятото 2010 но не се знае със сигурност.

• 3 седмици по-късно...

todiros95 играта не е ли излязла вече :blink:.От колко време я чакаме всички :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.