Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изваждането на нерви от зъби , боли ли ?

Featured Replies

Мен ми е ваден нерв без упойка. Болеше, вЕрвай ми...

:)

В петък ще ми изваждат нерви на зъб и се питам дали боли ohmy.gif;)

Досега на някой от вас да са били изкарвани ?

Някаво лекарство имам сега .. което ги умартвявало.

Преди изваждането нерва се умъртвява, като няколко дни преди това слагаха арсен, сега може и да има по- модерни медикаменти.При недобре умъртвен нерв има болка, но се търпи.При добре умъртвен нерв (кадърен стоматолог) няма болка.

Колкото и да боли,си е най-добре да изтърпиш 20 минути и край отколкото да се тормозиш дни наред, а може и месеци.Логично е :)

ако ти е читав стоматолога не боли, ваденето, болката е докато ти сложат упйката, зависи какво точно ще ти правят де.

Изваждането на нерви от зъби не боли. Ама като ти лекува каналите на нервите, боли sad.gif

Пример от тези дни :)

Вадили са ми нерви - може и да боли, може и да не боли. Зависи от много неща.

Аз искам да попитам нещо друго, макар да предусещам отговорите ви - боли ли, когато се вади мъдрец? sad.gif

Предстои ми такова вадене..

Аз искам да попитам нещо друго, макар да предусещам отговорите ви - боли ли, когато се вади мъдрец? sad.gif

Аз лично съм се запънала и не давам да ми вадят един мъдрец... Предпочитам да ми го лекуват, защото те така растат - развалени :blink:

Абе то трънче да си извадиш, че боли....

Много ясно, че боли. Но ако не го извадиш /зъб ли, нерв или пломба да направиш/ боли още по-вече.

Хич не се притеснявай!След 2 дена с арсен ваденето на нерв дори не се усеща!!!Стигне ли се до там обаче проблемите са си сериозни!Аз си имам 2 умъртвени зъба в колекцията и мине не мине време и пак проблеми с тях и кинти,кинти,кинти! :blink: Докато фалирам! cool.gif

Oт лятото досега е изтекла доста вода и все пак. Вероятно повече боли от страха от болката...

Зависи от майстора,тоест зъболекаря.

Пфууууууууууу, голям страх, голямо чудо! Нали ще ти сложат упойка. Няма никакво значение дали ще те боли, след като ще се оправиш. По-важното е да не стане грешка. Понякога при ваденето на мъдрец например може да се повреди съседния зъб, а също и костта. Прав е neo2311, че майсторството на зъболекаря е много важно.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Пфууууууууууу, голям страх, голямо чудо! Нали ще ти сложат упойка. Няма никакво значение дали ще те боли, след като ще се оправиш. По-важното е да не стане грешка. Понякога при ваденето на мъдрец например може да се повреди съседния зъб, а също и костта. Прав е neo2311, че майсторството на зъболекаря е много важно.

Особенно ако и притежава някакви възможности като владеене на сили и прочие ама това вече е за друг раздел

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.