Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв джобен компютър да си избера?

Featured Replies

Ще съм много благодарен на всички,които биха споделили нещо по този въпрос или знаят някоя препратка към статия със сравнение на различни марки.Имам предвид нещо от нещо от типа "Избор на редактора".

Аз като за джобен комп бих си взел Asus EEE PC много са малки и напълно функционални и съвместими със всички приложения за Windows XP..... батериите траят 3 часа когато гледаш филми с пуснат WiFi

Аз ти препоръчвам U60 na Гигабайт. Едно приятелче си взе такъв и му върши много добра работа.

CPU VIA ULV C7-M, 1.2Ghz, Nano BGA2, FSB:400MHz

Chipset VIA UniChrome Pro II Graphics Integrated

System Memory 768Mb on board, DDR2-533

OS Microsoft ® Windows® XP Home+ handwriting software

Video Interface Integrated in VX700,unchrome Pro Core

LCD display 6.5" TFT LCD WXGA, 800h480, with LED backlight

Camera Built-in 300K Pixels web-camera

Hard disk Drive 1.8" 5mm, 4200 rpm, 40GB

Optical Disk Drive External OOD by USB Connection

Bluetooth Realtek Bluetooth 2.0+EDR

LAN/Wireless LAN Ethernet 10/100 Base T Support, 802.11.b+WLAN band antenna

Input Devices Key[ad,Touch screen with pen,Internal Micrphone

I/O Port 1 x SD Slot, 2x USB, 2 x Audio Jack, 1x VGA, 1 x DC-In

Audio High Definion Audi - 2 channel and solo speaker

Battery Li-Ion 2 cells, 3900 mAh/cell /life up 3 hours/

Dimensions: 190 x 120.8 x 28.3 mm, 740 g

Това са му характеристиките.

biggrin.gif

Ще съм много благодарен на всички,които биха споделили нещо по този въпрос или знаят някоя препратка към статия със сравнение на различни марки.Имам предвид нещо от нещо от типа "Избор на редактора".

Какво разбираш под джобен компютър: примерно ASUS Eee или PDA?

Надали ще може да си сложи EEE PC в джоба. Все си мисля, че за PDA говори. И въпреки това EEE PC-то е по-оферта от PDA като изключим размерите :)

Инак аз гласувам за iPhone. Това нещо е велико :)

Oще един глас за iPhone, изпипана работа!

Другото на което можеш да обърнеш внимание е HTC - Diamond или модела, който излиза Август - HTC Rafael - Touch PRO!

За по-бизнес стил бих препоръчал моделите 6хх и 9хх на HP

Другото на което можеш да обърнеш внимание е HTC - Diamond или модела, който излиза Август - HTC Rafael - Touch PRO!

Тези не са ли смартфони?

Към автора на темата: Посочете сума, която може да отделите, иначе темата ще стане много дълга и разводнена!

По-скоро е pocket ама както и да е. Подкрепям идеята да се загледа в машинките на HTC:

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/inde...?producer_id=69

Не изключвам и смартфоните на Нокия, няма нещо което не можеш да правиш на това например:

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1627

За iPhone не съм съгласен - функционално е под нивото на модели на HTC от 2005-та, но за HTC Rafael - Touch PRO съм напълно съгласен. Ползвам PDA повече от 3 години, в последните две Qtek 9000 и сега чакам да излезе Rafael-a, за да го сменя. Причината е, че Qtek 9000 няма GPS. Определено съветвам автора да търси модел с VGA дисплей (640 x 480) - разликата в сравнение с обичайното QVGA (320 x 200) е огромна. Като алтернатива мога да посоча E-ten Glofish M800, също с VGA дисплей, GPS, 3G и QWERTY клавиатура.

Бих ти препоръчал HTC TyTn II според мен е най-доброто засега,но пък всичко си зависи от човека.Някои предпочитат iPhone,други Blackberry трети се спират на Windows Mobile.

HTC е с Windows Mobile и ако искаш пълна синхронизация с компа-това е твоя избор.

Иначе най-доброто което бих направил за теб е да ти дам да прочетеш три статии и да се ориентираш горе долу:

Избор на ОС:

Blackberry,Iphone ili Windows Smartphone?

Избор между новото поколение PDA's:

Touch Diamond, 3G iPhone или XPERIA?

Представяне на новия "Тайтън"

HTC TyTn III a.k.a. Touch Diamond

Успех!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.