Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На почивка в Трявна

Featured Replies

Здравейте на всички. cool.gif Аз и моето семейство,сме решили да отидем на почивка в Трявна.Искаме да останем там за около 10-12 дена и си търсим някаква квартира/къща,апартамент/,за предпочитане е да е самоатоятелна,без хазяй,и разбира се на ''човешки'' цени.Ако някой е ходил там и има някакви предложения,ще съм благодарен да сподели впечатленията си.

Здравейте на всички. cool.gif Аз и моето семейство,сме решили да отидем на почивка в Трявна.Искаме да останем там за около 10-12 дена и си търсим някаква квартира/къща,апартамент/,за предпочитане е да е самоатоятелна,без хазяй,и разбира се на ''човешки'' цени.Ако някой е ходил там и има някакви предложения,ще съм благодарен да сподели впечатленията си.

Здравей,

Аз бях в Трявна с познати преди 2 години и отседнахме в тази къща. На много удобно място е, условията са отлични (даже по-добри от това, което очаквахме), а и цените са прилични. Ако искаш, разгледай сайта на община Трявна. Много добре е организиран и можеш да откриеш всичката информация, която ти трябва.

Ако е за Дряново мога да ти препоръчам хотел Къщата на волейболистите - много е готино и има стаи на различни държави

www.casavolley.com

Аз съм от Трявна,тук ще ти хареса.Поразрови се из нета има къщи и квартири ,които се дават на туристи.Тук туризма става се по-популярен бизнес. :ph34r:

• 5 седмици по-късно...
  • Автор

Така,здравейте,върнах се вече от почивката.За съжаление много бързо мина времето..... sad.gif .Бях в Трявна във вила ''Романтика" на ул.''Украйна''71.Трябва да ви кажа,че всичко беше страхотно,вилата беше супер,а хазяйте-страхотни хора!Мисля,че ще ми стане нещо като традиция,и всяка година вече ще сме там със семейството ми.Ако някой е решил да почива в Трявна,горещо му препоръчвам тази вила,ще остане много доволен!!

Само да вметна - много добре сте го решили да почивате в Трявна :line dance:

• 3 месеца по-късно...
:rolleyes: Аз съм ходил но на хотел.Цената беше 160 лв на човек за ден angry.gif голяма скъпотия
  • 5 месеца по-късно...

Здравейте,

разгледайте този сайт: www.triavna.bg , там има много оферти за самостоятелни къщи за почивка и цените са ниски около 12-15лв на човек , а за децата има отстъпки.

Със сигурност ще си намерите нещо подходящо.Посети моят уебсайт

• 1 месец по-късно...

Здравейте пиша ви тука една тема за страхотната ми почивка в град Трявна

Града е страхотен наистина но истинското удоволствие от почивката ми беше в хотел Калина Палас

Наистина страхотен хотел.Тишина спокойствие беше много яко бяхме аз и мойта жена и наистина останахме доволни.Цените са достъпни и което ми направи голямо впечетление беше персонала.Обслужването е страхотно и наистина те предразполагат за почивка ;)

В тоя форум не се толерират подобни реклами :P

:rolleyes:

Добре де, толкова ли не можем да пишем в една или две теми за почивките си, да речем, ами трябва да има отделна тема за почивка в разлличните градове.

Доста по-лесно и бързо би било за търсещия, ако са в отделни теми, а не в една. Представи си, ако всеки напише по няколко реда къде е бил, а теб те вълнува конкретно място, колко време ще загубиш да филтрираш постовете.

Доста по-лесно и бързо би било за търсещия, ако са в отделни теми, а не в една. Представи си, ако всеки напише по няколко реда къде е бил, а теб те вълнува конкретно място, колко време ще загубиш да филтрираш постовете.

има търсачка, където пишеш "Трявна", и резултатите са налице :) Аз не виждам смисъл и улеснение в безброй теми за различни градове, търсещият пак може да не види, че има такава тема и да си отвори нова (и аз съм правила подобни изцепки)

Хайде стига офтопици от мен.

Трявна обаче си е красиво градче :rolleyes: и си заслужава да се види.

И от мен за последно. За търсачка съм чувала, но не е така удобно. Въобще целият подфорум тогава се обезсмисля щом като почивките ще се пишат в една тема - направо само тема "Пътешествия и туризъм", пък който търси да му мисли.

От 2001 год ходим с наште на почивка в Трявна(или околните селца) и мога да кажа че не съм виждал толкова красив и чист град като този ще дам пример с няколко снимки които са от 2008

349fo7a.jpg

2a94i1y.jpg

nb6esw.jpg

2aa0mj8.jpg

o6l2xj.jpg

2mzjdia.jpg

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.