Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със слагането на аватар

Featured Replies

Значи, днеска реших да сменя аватара и слагам един с размер 98х98, 33 кб. Но понеже надвишава дадените 23 си го слагам през опцията за слагане на аватар от сайт. Копирах му линка и го сложих. Вместо да си е с неговия си размер то го направи с максималния: 160х160. И стана супер размазано, разбира се. Като пробвах да сложа аватар от вашите галерии, стават нормално. Със сигурност проблема не е от това, че е през линк, защото абсел'тно всички аватари досега са ми били през линкове. От 2000х2000 до 60х60. Моля да ми обясните защо е така и как да си го оправя и да си сложа аватарчето нормално?

P.S.: Не е този с който съм сега, сложих него, щото другия пък стаава по размазано и от тоя!

EDIT: Сега сложих този (с паяка).. Като че ли не е чак толкова размазан.., ама очаквам отговор!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• Автор

Ама хайде да помогнете, де! При някой друг става ли така, защо става? Как да си направя аватара с нормален размер???

Между другото и с този имаш проблем :

http://i241.photobucket.com/albums/ff264/K...Sunset3copy.jpg

160px / 160px

886.17 KB (907440 байта)

3

.3 Аватар е изображението, което се появява от лявата страна на всеки потребителски пост. Съдържанието му да се съобразява с точка 2.11 от правилата. Файлът да не бъде с размер над 20 КБ.

Браузерът ми стана разноглед, докато зарежда страницата с поста ти !

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор
Между другото и с този имаш проблем :

http://i241.photobucket.com/albums/ff264/K...Sunset3copy.jpg

160px / 160px

886.17 KB (907440 байта)

3

Браузерът ми стана разноглед, докато зарежда страницата с поста ти !

E, сега. Като го качвам през компа не ми дава, но през адрес, не ми казва, че превишава размера и KB-те. Да - проблем имам, но понеже е над 160х160 го смалява до толкова и не става размазан.

Прати ми на ЛС аватара, който искаш да си сложиш и с който имаш проблеми.

При всички които слагам през интернет адрес, и някой през компа... ъ-ъ-ъ, от папка.

Нямаш ли графичен редактор, през който да си смалиш картинката предварително ?

Смаляваш я до нужните размери, и след това я качваш от компютъра.

• Автор
Нямаш ли графичен редактор, през който да си смалиш картинката предварително ?

Смаляваш я до нужните размери, и след това я качваш от компютъра.

Ами, кажи някой.. (май ще трябва да пиша в искаме програми.., дали няам такава тема?!...) Нямам, и за да я смаля, трябва да я орежа и да останее.. нищо.

Сега ще проверя, мисля че миналата година правих тема: Как да смаля картинка без да я режа или нещо такова

• Автор
Ползвай това: IrfanView

Благодаря, ще го видя.. :speak: Ахаааааааааа, о, стана .. изтегли се.

Браво, тоя го сложих през компа, като го смалих (МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ostavime) с IrfanView. Жалко че не стават всичките аватари така..

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

И аз имам доста странен проблем.

Влизам в профила си и ми се показва стария...на мои постове във форума също.

a0df2c609353331c.JPG

Контролен панел-редактиране на аватара излиза това :

c3089e1036486c9d.JPG

Чета коментар ... "Много сладко кученце :P(аватара) Благодаря за помощта! "

От това установих че само аз не виждам новия си аватар.Защо се получава така?

Изчисти кеша на браузъра..за Мозила файърфокс -> контрол+Ф5, за интернет експлорър -> Туулс -> Интернет опшънс и от Temporary Internet Files избираш делийт файлс..или нещо подобно беше.. :P

Изчисти кеша на браузъра..за Мозила файърфокс -> контрол+Ф5, за интернет експлорър -> Туулс -> Интернет опшънс и от Temporary Internet Files избираш делийт файлс..или нещо подобно беше.. :P

ohmy.gif Оправи се!Мерси много,никога нямаше да се сетя :)

• 2 седмици по-късно...
Изчисти кеша на браузъра..за Мозила файърфокс -> контрол+Ф5, за интернет експлорър -> Туулс -> Интернет опшънс и от Temporary Internet Files избираш делийт файлс..или нещо подобно беше.. ;)

При мен не помага...

В контроления панел ми показва че текущия ми аватар е този който трябва(с коледна шапка и елха), но в постовете си виждам стария. Интересно е и друго. Днес първо като го сложих и се смачка много, затова си го дръпнах и го изрязах, качих го и смачването изчезна, сега изглежда добре, но на мацката й липсва шапката, и една елха трябваше да има в ъгъла...Като влязох от друга машина също се вижда без шапка и елха ohmy.gif

Не мога да вдяна защо се получава така...

Ами аз ги виждам и елхата и шапката... ;)

Току що влязох без да се логвам от компютър който никога не е влизал в калдата. Аватара ми беше без шапка и елха sad.gif

Подозирам че администратора ме прекарва през прокси, ще видим кога ще се опресни, но интересното е че когато сложих смачканата снимка се смени веднага...

-----------------------------------------------------

От къщи всичко е наред, остава и служебното прокси да рефрешне....

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.