Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Outpost Firewall Pro/Free/Security Suite Pro 2009/10

Featured Replies

Припотих се няколко пъти  :huh:  ....какво им става ...от зле по  зле 

Карай си с Комодо. ;)

• Отговори 365
  • Прегледи 51,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Карай си с Комодо. ;)

С Comodo пък  имам най-много хвърлени потни тениски,следван от Kaspersky и Webroot Desktop Firewall

А най "мокрото"  преживяване беше в далечната 2007- ма,когато от Kaspersky  блокираха и то познай с ДЕФИНИЦИЯ  explorer.exe 

Много добре си спомням,че беше петъчно обновяване и на събота сутринта, празен дектоп  :D

P.s. Тогава тук някъде бяхме писали едни спешни инструкции..................мале. мале :shock11:

Редактирано от lost in... (преглед на промените)

С Comodo пък  имам най-много хвърлени потни тениски,следван от Kaspersky и Webroot Desktop Firewall

А най "мокрото"  преживяване беше в далечната 2007- ма,когато от Kaspersky  блокираха и то познай с ДЕФИНИЦИЯ  explorer.exe 

Много добре си спомням,че беше петъчно обновяване и на събота сутринта, празен дектоп  :D

P.s. Тогава тук някъде бяхме писали едни спешни инструкции..................мале. мале :shock11:

Аааа , та хората си карат на твърдо гориво , няма да се занимават с безалкохолни напитки от 3 до 12% и да се чудят къде да пикаят.

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Outpost Security Suite Pro 8.1 Final

32-bit

64-bit

Промените:

Представлены следующие улучшения

- Расширены возможности по перехвату внедрения в память процессов с использованием областей общей памяти процессов
- Расширена область контроля HIPS на Windows 8
- Улучшена работа продукта с быстрым переключением пользователей (Fast User Switch)
- Улучшена логика работы драйвера с IPv6-адресами
- Улучшены показатели лечения вредоносных объектов, содержащихся в архивах
- Улучшены характеристики SmartDesicion
- Улучшена логика работы в игровом режиме
- Улучшена логика представления результатов сканирования
- Улучшена логика поиска вредоносных объектов при контекстном сканировании
- Улучшена логика и исправлены ошибки при работе с карантином
- Обновлены предустановки

Следующие проблемы исправлены

- Устранены известные падения интерфейса и службы - AFW: Исправлены выявленные падения в драйвере брандмауэра
- AFW: Исправлена проблема очистки неактуальных адресов из списка локальных адресов (проблема могла влиять на скорость сетевых соединений)
- Исправлена уязвимость в логике автоприменения правил
- Устранены вероятные внезапные блокировки приложений при использовании Fast User Switch
- Устранена возможная проблема установки продукта из-за конфликта версий MS Redistributable Package
- Решена проблема с невозможностью установки на Windows 8 при превышении количества установленных фильтров в стеке протоколов
- Исправлены ошибки в логике присвоения рейтинга SmartDesicion для некоторых приложений
- Исправлена проблема создания высокоприоритетных низкоуровневых правил брандмауэра
- Исправлены возможные задержки, зависания и неработоспособность службы Windows Audio на Windows Vista
- Исправлены проблемы обновления продукта через прокси-сервер
- Решение проблем индивидуальной настройки сайтов в модуле Быстрая Настройка
- Исправлены ошибки и возможные искажения в интерфейсе
- Исправлены опечатки в интерфейсе
- Устранены ошибки создания правил для критических объектов в интерфейсе
- Исправлены искажения в окнах запросов на низких разрешениях экрана
- Исправлены опечатки и неточности в национальных локализациях
- Исправлена некорректная работа фильтров в журналах пакетов и брандмауэре
- Исправлена проблема возможных зависаний системы при использовании браузера Opera
- Исправлены найденные утечки памяти и ресурсов
- Исправлены проблемы совместимости Outpost Pro и Spam Terrier

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Outpost Security Suite Pro 8.1 Final

Освен версията 6.5, тествах и Outpost Firewall Pro 8.1. Дава много стабилни резултати, особено на CLT-теста: 330/340!!! Много сериозен резултат! Този резултат се постига ако се излезе от режима на "Обучение"! В режим на "обучение"- резултата е доста по-нисък!

Предимствата които забелязвам, в сравнение с Комодо:

• Добре структурирано меню
  • Ясни и опростени настройки
  • Лекота на програмата (Кодомо е по-тежък)
  • Отлични резултати при тестовете

Недостатъци, в сравнение с Комодо

• Липса на "облак"
  • Липса на виртуализация
  • Липса на рейтинг на файловете
  • малко по-голямо участие на потребителя при работата с програмата и вземането на решения

Безплатната Security Suite дава аналогични резултати, за сега успях да я комбинирам с Аваст без проблем, но така получената комбинация понатежава....което не е учудващо!

Усеща се липсата на "облак" и липсата на допълнителната защита в лицето на "сандъка", но като цяло- програмата си струва!

Безплатната Security Suite дава аналогични резултати, за сега успях да я комбинирам с Аваст без проблем, но така получената комбинация понатежава....което не е учудващо!

Усеща се липсата на "облак" и липсата на допълнителната защита в лицето на "сандъка", но като цяло- програмата си струва!

За безплатен пакет е идеална.Наскоро я инсталирах и имах проблеми при ъпдейт на WIN 7 64 bit.Програмата зависваше на 99% и така и не успя да се обнови коректно.

ПРОСТО ФАНТАСТИКА !!!

• Comodo leak test- 100%
  • Mini security test- 100%
  • PC Security test- 83.3%

----------------------------------

Total- 94.4 %

Такъв резултат с друга програма не съм постигал!!!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...

Реших да я пробвам и видя,инсталирах я,работи във обучаващ режим но ме засипва със такива въпроси,буквално ме засипва,нищо не мога да правя на компа а само да отговарям на въпроси,какво да правя?

Публикувано изображение

Реших да я пробвам и видя,инсталирах я,работи във обучаващ режим но ме засипва със такива въпроси,буквално ме засипва,нищо не мога да правя на компа а само да отговарям на въпроси,какво да правя?

хм....я си покажи настройките! В режим на "автообучение" не може да те засипва с въпроси...тя сама си създава правила. Покажи си настройките.

Публикувано изображение

На "обучаващият"режим не би трябвало да те пита а тя сама запомня правилата!!!

хм....я си покажи настройките! В режим на "автообучение" не може да те засипва с въпроси...тя сама си създава правила. Покажи си настройките.

На "обучаващият"режим не би трябвало да те пита а тя сама запомня правилата!!!

Ето:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Явно всички са го ударили на безсрочни лицензи в днешно време, така като гледам. :D

Явно всички са го ударили на безсрочни лицензи в днешно време, така като гледам. :D

Какво да правиш,като има.

Проблема го оправих,не можах да я изтрая и отиде директно в коша.Жалко,не можах да я пробвам.

Какво да правиш,като има.

Проблема го оправих,не можах да я изтрая и отиде директно в коша.Жалко,не можах да я пробвам.

не мога да ти дам отговор на въпроса, аз такова нещо не съм имал нито на десктопа, нито на лаптопа, нито на виртуалката?! А що не пробва в началото с истинска пробна 30 дневна версия? ти мислиш ли, че тоя лиценз го ползваш само ти? Представи си, че е от лиценза!

Пожизнените лицензи са за максимум за 3 компютъра...а не за 1003!  :)

не мога да ти дам отговор на въпроса, аз такова нещо не съм имал нито на десктопа, нито на лаптопа, нито на виртуалката?! А що не пробва в началото с истинска пробна 30 дневна версия? ти мислиш ли, че тоя лиценз го ползваш само ти? Представи си, че е от лиценза!

Пожизнените лицензи са за максимум за 3 компютъра...а не за 1003!  :)

Няма връзка с лиценза и триал да е пак ще е същото. Проблема предполагам е от връзките които създава торент клиента. Като става въпрос за лиценз на стар лиценз от предна версия и неползван сложих  две цифри зад знака = и се регистрира завеки. Ама това хич не ме интересува,бих си ползвал спокойно безплатната им версия. Хипса и е напълно приличен,филтрацията също,русифицира се прекрасно.  :)

Като става въпрос за лиценз на стар лиценз от предна версия и неползван сложих  две цифри зад знака = и се регистрира завеки. 

Дано да ти издържи...вовеки!  :ph34r:

,бих си ползвал спокойно безплатната им версия. Хипса и е напълно приличен,филтрацията също,русифицира се прекрасно.  :)

Имам я на служебният лаптоп...русифицирана!  :)  Но на хипс е равносилна на платената с плъзгач "по подразбиране", т.е. не покрива всички лийк-тестове, да не говорим за другите опции и уеб-контрола! 

Абе ползвайте квото искате, в крайна сметка!

Със пробна 30 дневна версия,без включен торент клиент без скайпове и други все същата работа.

Със пробна 30 дневна версия,без включен торент клиент без скайпове и други все същата работа.

Значи не те харесва програмата, не те ще...тва е!  :ph34r:   Махай я, не е за тебе!

• 2 седмици по-късно...

Като недостатък на Оутпоста отчитам че какъвто и да е файла има ли цифров подпис го дава като доверен (зелен прозорец),че и няма опция да не се доверява на подписани файлове.Все пак потребителя трябва да не се доверява на зелен прозорец а трябва много да се внимава.Абе не може да се довериш изцяло на програмата като ти дава зелени прозорци.

Има такава възможност 

Публикувано изображение

Тази настройка я знам,но тя не е да не се доверява на цифрово подписани файлове.

Тази настройка я знам,но тя не е да не се доверява на цифрово подписани файлове.

Аве,като махнеш отметката  баш си пита. Скайп и Есет са доверени издатели.

Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение   Публикувано изображение

Даже прекалено пита  :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аве доверените издатели не ме интересуват ве,те като си имат доверени със или без цифров подпис няма значение,интересува ме например файл който има цифров подпис а го няма към доверените да не ми го дава доверено кото оня файл.Online Armor има такава отметка,за това говоря.И ти изкарва съобщение,еди кой си файл е стартиран цифрово подписан но недоверен и т.н.и т.н.,Оутроста няма.

интересува ме например файл който има цифров подпис а го няма към доверените да не ми го дава доверено кото оня файл.

Ти видя ли, че "оня" файл НЕ е доверен, а "добър"! Оценката "доверен" се получава само за програми, които са в списъка с "доверените издатели". Такъв файл, като "оня", НЕ може да получи оценка "доверен"....защо при теб е така- не мога да си обясня! То точно това е хубавото на Аутпоста, че дава като "доверено" само програми, които са в нейният списък с доверените, а не просто имат "цифров подпис"!

Ако търсиш "идеалната програма" - няма да я намериш. Вместо да през 5-6 дни да скачаш от програма на програма и да търсиш "плацебо"-то, взЕми си избери една, която най-много се доближава до твоите критерии и я разучи в дълбочина!

Аве доверените издатели не ме интересуват ве,те като си имат доверени със или без цифров подпис няма значение,интересува ме например файл който има цифров подпис а го няма към доверените да не ми го дава доверено кото оня файл.Online Armor има такава отметка,за това говоря.И ти изкарва съобщение,еди кой си файл е стартиран цифрово подписан но недоверен и т.н.и т.н.,Оутроста няма.

Логично е след като блокира такива доверени приложения да пита за всички.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.