Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът ми забива

Featured Replies

• Автор
Само да попитам: Споменаваш в поста си че и при вкарването на флаша в компютъра той забива.Сканирал си си флашпаметта за вируси всякакви! Много е вероятно да има!

с каква програма да я сканирам ?

И ко го късае да те питам MAC адреса ако не е в една LAN. Същото се отнася за IP адреса?! първото най-вероятно да е нереално IP и другото е да не би като влизам във всеки сайт да е опасно за мене или игра. пълни глупости мой човек.

И ко го късае да те питам MAC адреса ако не е в една LAN. Същото се отнася за IP адреса?! първото най-вероятно да е нереално IP и другото е да не би като влизам във всеки сайт да е опасно за мене или игра. пълни глупости мой човек.

Айде да не са глупости IP адреса и MAC. И IP адреса, като го гледах ми се виждаше баш за реален статичен. И мой човек, да те "светна", няма такова чудо нереален. А това, че според теб не може да се злоупотреби с тези данни си е твое мнение. Ако искаш си давай данните на всякъде. Не съм тръгнал да споря с теб. Пък и не става дума за твоите данни, нали така?! Хайде със здраве!

Айде да не са глупости IP адреса и MAC. И IP адреса, като го гледах ми се виждаше баш за реален статичен. И мой човек, да те "светна", няма такова чудо нереален. А това, че според теб не може да се злоупотреби с тези данни си е твое мнение. Ако искаш си давай данните на всякъде. Не съм тръгнал да споря с теб. Пък и не става дума за твоите данни, нали така?! Хайде със здраве!

Добре бе ти писайки това мнение не си ли даваш IP-адреса ?! що се отнася до MAC адреса той е "неоткрадваем" и безполезен в Internet поради това че комуникацията става на по-високо ниво в OSI модела (мрежово ниво), а не канално, което ползва MAC. Комуникацията между моя компютър и сървър или др. комп става чрез рутерите (маршрутизаторите), които комуникират чрез рутиращи таблици съдържащи пътища за пренос на пакетите от едно до друго IP. така че MAC адреса на изх. и крайния IP не се предават между такива устройства => не може да бъде ползван за достъп до компютър или кражба на каквато и да е инфо. IP-адреса също не създава пробиви в сигурността на системата, освен ако не си си хостнал нещо на локален хост и са ти отпушени нужните портове, което си е твоя грижа да защитиш ако не искаш да е видимо.

Ако ме убедиш по какъв начин ще ти послужат данни като IP и MAC адрес ще се съглася, иначе приеми го както искаш - глупав спор или нз как, но не съм съгласен.

ПС: няма какво да ме светваш че нямало нереален IP - адрес. добре знам че това са IP-адреси принадлежащи на дадена подмрежа, които сървъра на ISP дава на своите потребители по случаен начин и това са IP-та на сървъра, а не твое собствено и наистина има вероятност да получиш едно и също IP но тя е много малка.

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

• Автор

днес моя компютър го оставих на Stand by и после като го включих пак заби и монитора даже не се включи.Като си купих рам паметта elexir и като го включих монитора не се включваше след това направих херците на автоматично и трагна да не е нещо от дъното :rolleyes:

Редактирано от PiTBuLL1991 (преглед на промените)

Step by step:

1. Ресет на биоса (настройки по подразбиране)

2. MemTest с Hiren's boot CD (дори и да покаже, че всичко е наред, аз бих опитал и с други(а) плочки(а))

3.Проба с друго захранване (читаво!)

4.Смяна кабела на хард диска (най-бюджетната повреда)

Успех!

Отнеси го в някои сервиз.Според мен това е най-доброто решение и моя компютър забиваше , ако ти се чете ето тук и тук ,НО внимавай в кои сервиз ще го отнесеш.Видях по-горе , че Biskata работи в Мултирама аз при тях носих моя и не се справиха добре (Biskata да не се засегнеш , но си е така).При мен се оказа процесора.

Успех

Редактирано от vailoelle (преглед на промените)

Отнеси го в някои сервиз.Според мен това е най-доброто решение и моя компютър забиваше , ако ти се чете ето тук и тук ,НО внимавай в кои сервиз ще го отнесеш.Видях по-горе , че Biskata работи в Мултирама аз при тях носих моя и не се справиха добре (Biskata да не се засегнеш , но си е така).При мен се оказа процесора.

Успех

Няма за какво да се засегна. Аз не съм в сервиза. Ако става въпрос за сервиза и на мен са ми ясни някои хора там. Но много зависи кой точно го вземе да го прави. От човек до човек има разлика. Донеси го и търси мен. Аз знам на кой да го дам. cool.gif

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

• Автор
Няма за какво да се засегна. Аз не съм в сервиза. Ако става въпрос за сервиза и на мен са ми ясни някои хора там. Но много зависи кой точно го вземе да го прави. От човек до човек има разлика. Донеси го и търси мен. Аз знам на кой да го дам. cool.gif

Тук до нас има един сервиз ще ида при тях разправят че са добри.

Благодаря за помоща на всички отзовали се :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.