Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

QDI Kudoz 7 v2.0 - хард 320/500 GB

Featured Replies

Разполагам с дъно QDI Kudoz 7 v2.0, искам да знам дали ще ми поддържа хард от 320 или 500 GB понеже съм запълнил своя. Компа е стар - 6 годишен. 256 SD-RAM, AMD Athlon 1466 MHz

Two PCI Master IDE ports support up to 4 IDE devices

Supports ATA 66/100

може да вържеш хардиск с колкото искаш размер, но трябва да е със стария интерфейс ATA, които вече доста рядко се срещат и са даже по-скъпи от много по-бързите SATA I/II . иначе малко се съмнявам да намериш ATA диск с обем 500 GB та дори и 320, но може ... просто вече почти не ги произвеждат и продават.

Two PCI Master IDE ports support up to 4 IDE devices

Supports ATA 66/100

може да вържеш хардиск с колкото искаш размер, но трябва да е със стария интерфейс ATA, които вече доста рядко се срещат и са даже по-скъпи от много по-бързите SATA I/II . иначе малко се съмнявам да намериш ATA диск с обем 500 GB та дори и 320, но може ... просто вече почти не ги произвеждат и продават.

Помисли си пак!!!

http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?loca...p;reqPage=Model

еми ако ама да го намериш в БГ верига и да го има в наличност и да си извън софия е малък шанса. аз не съм казал че не съществуват, а че трудно се откриват В НАЛИЧНОСТ.

А няма ли карта за PCI слота която да добави SATA портове?

• Автор

Значи най-добре да събирам пари и догодина направо нов комп. Няма начин да се вземе нормален хард, който след време да се сложи на новия компютър...?

Значи най-добре да събирам пари и догодина направо нов комп. Няма начин да се вземе нормален хард, който след време да се сложи на новия компютър...?

Вероятно новата машина ще е само със SATA интерфейси и няма да има къде да закачиш ATA диск sad.gif

Друг вариант, както подсказаха по-горе, да си купиш сега харддиск САТА + един такъв контролер и с негова помощ да си използваш новият хард. Евентуално този САТА хард ще можеш впоследствие да го ползваш и на новия компютър.

( ограничението в разпознаването на обема обаче си стои като въпросителна)

• Автор

Благодаря на всички за отговорите. Бяха ми от полза.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.