Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предлагам на модераторите

Featured Replies

Ами тези, които имат под 100 поста няма как да изразят благодарност или неудоволетворение чрез системата за репутация. А има много такива, които просто търсят помощ. И ако някой от нас е помогнал и човека е доволен, то той няма как да изкаже своята благодарност. Същото важи и при неудоволетвореност.

Wankata, чрез системата за репутация "Благодаря"  могат да кажат под 2% от потребителите....

P.S. Още малко статистики (ако някой се интересува от тях)

около 72% от регистрираните потребители нямат нито един пост (какво ли означава това  :) )

От останалите ~28% право да използват системата за репутация имат под 7%

<{POST_SNAPBACK}>

Във връзка с това, аз имам едно предложение.Пиша тук, защото DarkLigth точно е дал статистиката на това, което мисля да ви предложа!

Това, което направихте с минимум поста за определен достъп до дадена тема е много хубаво! :eek:

Заинтересован от статистиката, защо например не се направи така, че потребители на форума, които не са посещавали форума в период от 2 месеца да бъдат автоматично изтривани!

Искам да чуя мнението Ви за това предложение!

Ами ако има причина за тези два месеца да не са посещавали форума, то трябва ли всичко тяхно като акаунт, статистика, репутация и така нататък да бъде изтрито.

Пример - не дай боже, нещастен случай. Човека в болница, операции, лечение и така нататък. Какво ще правим тогава. Няма как да каже, че нещо се е случило с него, а и системата е автоматична. При толкова много юзъри няма да се разбере и след това човека ще се чуди какво става. Нима има вина за това и трябва да бъде наказван по този начин. Казвам наказан, защото аз го разглеждам като вид наказание. Ето жена ми не е влизала дълго време във форума по една или друга причина. Трябва ли ако станат два месеца тя да е автоматично изключена. Просто няма възможност в момента да влиза.

Та помислете за всички възможни варианти са всяко едно предложение.

Ами ако има причина за тези два месеца да не са посещавали форума, то трябва ли всичко тяхно като акаунт, статистика, репутация и така нататък да бъде изтрито.

Пример - не дай боже, нещастен случай. Човека в болница, операции, лечение и така нататък. Какво ще правим тогава. Няма как да каже, че нещо се е случило с него, а и системата е автоматична. При толкова много юзъри няма да се разбере и след това човека ще се чуди какво става. Нима има вина за това и трябва да бъде наказван по този начин. Казвам наказан, защото аз го разглеждам като вид наказание. Ето жена ми не е влизала дълго време във форума по една или друга причина. Трябва ли ако станат два месеца тя да е автоматично изключена. Просто няма възможност в момента да влиза.

Та помислете за всички възможни варианти са всяко едно предложение.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами ако си има причина!

Причини много, не дай боже това, което казваш! Не съм убеден обаче, че тия 72 % са имали такива причини! Разбирам да бяха 10-15, ама 72% не смяташ ли, че са много!

И аз не бях влизал доста дълго време било то по една или друга причина, ама намирах време да влезна, било то и само да честитя рожденния ден на някого! Ама да се регисрираш само поради причината, че едни там пуснали едни пароли и ние дай на готово да влезнем да видим какво става. Една регистрация няма да ги спре, повярвай ми! Пък и ти го знаеш по-добре от мен.

Но, може да се направи нещо по въпроса и това със задължителните постове е супер! Също така, може да се направи и нещо по въпроса с тези 72 %!

Ами ако си има причина!

Причини много, не дай боже това, което казваш! Не съм убеден обаче, че тия 72 % са имали такива причини! Разбирам да бяха 10-15, ама 72% не смяташ ли, че са много!

И аз не бях влизал доста дълго време било то по една или друга причина, ама намирах време да влезна, било то и само да честитя рожденния ден на някого! Ама да се регисрираш само поради причината, че едни там пуснали едни пароли и ние дай на готово да влезнем да видим какво става. Една регистрация няма да ги спре, повярвай ми! Пък и ти го знаеш по-добре от мен.

Но, може да се направи нещо по въпроса и това със задължителните постове е супер! Също така, може да се направи и нещо по въпроса с тези 72 %!

<{POST_SNAPBACK}>

еее това е прекалено.. вярно че е много като процент, ама не забравяй, че зад всичките тези аватари стои по един човек със своите проблеми. Пък и 2 месеца е много малко време! Ами представи си заминеш в друг град да учиш, окрадат те и ти приберат компютъра, наложи ти се да заминеш в чужбина и още много и много такива примери.. Не може просто ей така да им затриеш аватара и всичкото.

Не ме разбирай погрешно, принципно идеята ти е добра, но предлагам срока да е година! според мене каквото и да стане (освен най-лошото :) ) за една година се ще имаш време да влезеш поне веднъж.

Така.

Факт - 1

Регистриран съм във сума ти руски форуми. Там докато не се регистрираш хапчетата са невидими за окото ти. Но след като се регистрирам от там нататък никой не ми иска никакви постове за да имам достъп до тях.

Факт - 2

Има форум в който не бях влизал повече от година. Бях забравил за него. И о. изненада - правата ми за достъп си бяха непокътнати

Според мен тук се заражда конфликт между по старите членове и новите които не могат да се възползват от благинките.

Аз съм от новите ,но чесно казано нямам и намерение да гоня тези заветни 100 поста.Ако ми трябва нещо мога да си го намеря и без тия 100.

Влизам и чета темите ,но се логвам само когато имам да кажа нещо по някоя тема така ,че идеята да отпада регистрацията след определен период е повече от неоснователна поне според мен.

Посещавам и други форуми и никъде досега не са ми поставяли такива изисквания.

Ще продължавам да посещавам форума и сайта заради ревютата ТЕ наистина са на ниво.Но за всичко останало може да се замислите или да се поразцъкате по другите форуми за да сравните нивото и условията.

С уважение към всички които полагат усилие това тук да изглежда по подобаващт начин.Дано не сам обидил някого.

По повод триенето на регистрациии... Стандартната политика е ако нямаш нито един пост в продължение на месец/два/три (точния срок вече се избира от администраторите) акаунта се трие. Имаш ли поне един пост, той не се пипа.

niko_n, конфликт между по старите членове и новите които не могат да се възползват от благинките - не бих казал, че това е конфликт. Просто дадох едно предложение и попитах останалите потребители какво мислят!

kitty, съгласен съм, че 2 месеца са много и малко време, но дори в друг град, дори в чужбина (особено пък там е по-лесно, повеервай ми), няма да си отвориш пощата за тези 2 месеца, 3 или повече?

nickfox - съгласен съм с теб донякъде, обаче не навсякъде е така. И аз съм регистриран в много руски и други форуми и това е една от практиките там, имам в предвид това за постовете и за изтриването на неактивните потребители. Форуми много, правила също!

С това искам да сложа точка по темата, а и DarkLight, го е казал с поста си!

Поздрави!

бях се регнал като "малък" в един форум за хардкор музика. Обаче не съм посещавал този форум от година. Наскоро реших да се регна, защото мислех, че акаунта ми е изтрит. А то се оказа, че е некативени трябва се свържа с админа по някакъв начин - e-mail, ICQ...и да го помоля да го активира. така настройките ми се пазят името също. НО пък не виждам какъв смисъл в повече има ако си стои активно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.