Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е най-интересната игра според вас?

Коя е най-интересната според вас игра... 522 гласували потребители

1. 1. Коя е най-интересната според вас игра...

• NFS Underground
      20%
      89
    • Unreal Tournament 2004
      3%
      17
    • GTA VC
      12%
      53
    • Diablo II : LOD
      16%
      71
    • FIFA 2004
      3%
      15
    • Far Cry
      4%
      20
    • Call Of Duty
      15%
      66
    • DooM 3
      4%
      20
    • Half-Life 2
      14%
      63
    • Counter-Strike Condition Zero
      5%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Дано да ви харесват игрите, чудих се както знаете са много и всички са интересни ...

Но мсиля че тези биват ок, очаквам отговори :P :clap :blink::)cool.gif

• Отговори 172
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• За мен най-добрата игра си остава Deus Ex Просто това е Играта :clap Иначе гласувах за D2: LOD Проблема на новите игри е, че не могат да стъпят на малкия пръст на старите :nono Просто старит

Публикувани изображения

Когато става дума за кой е най-добрия... винаги, повтарям винаги слагай друг. Особено когато възможностите са стотици - както когато става дума за някоя компютърна игра. Няма как да предвидиш всички възможности

Например за мен най-добрата игра си е Blade of Darkness

P.S. кво прави тая тема в Филми?

Гласувам с две ръце за Call of Duty :clap :):yanim:

• 2 седмици по-късно...

Всички изброени в анкетата са яки но аз гласувах за Doom 3 :wors: - мисля че всички знаят за какво става въпрос. Особено тези които са играли 1-та и 2-та част навремето :)

За мен няма най-добра игра. Както няма и най-добър филм или най-добра книга. Всички игри имат и добри и лоши страни. Аз не бих могъл да определя най-добра игра. Има игри, които винаги ще помня било то заради хубава графика, геймплей или някакъв друг спомен свързан с играта, например една от първите игри, които съм играл е Caveman. Не знам дали сте я играли, но това е една НЕВЕРОЯТНА игра. Разбира се най-новите игри имат страхотна визия и са много реалистични. Всички от изброените игри са страхотни и бих гласувал за тях (без Counter Strike). Бих добавил още Jedi Academy, Max Payne, NBA 2003 (2004 не струва). Има и още много за които не се сещам в момента, но мисля, че това са едни от най-добрите игри, които съм играл.

• Автор

Да аз исках още доста да добавя ... но знаете че има лимит :wors:

То е вярно има много игри които ни харесват така че ... :)

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

Бих добавил също Return to Castle Wolfenstein, Far Cry, Painkiller, The Suffering, Unreal 2, Unreal Tournament 2004 - с една дума много са :wors:

Liero :wors:

Dungeon Keepar 2

Вие сигурно нея знаете тази игра но за мен е велика .

оригинално решение което отдавна не съм срещал в новите игри който имант супер визия и 0 идея

Heroes Of Might And Magic 3 :) . Ето това е играта!

• 3 седмици по-късно...

Оооо да цялата серия HMM (без 4 че не съм я играл) както много други. но от изброените Call of Duty i Diablo 2. имам малка забележка - защо всички залитат по новите игри които повече впечатляват с визия и ефекти. аз спецялно съм фен на старите игри които ни грабваха не с графика и ефекти а със самата игра ! ;)

• 2 седмици по-късно...

Гласувах за "Call of duty", особено новата- "United offensive" е жестока, макар че най-много харесвам поредицата "Medal of honor"! :P

• Автор

Защото има лимит и гледах да сложа най-интересни като за това съм се посъветвал от други сайтове специализирани в тая област ...

А за Call of Duty ... новата това добавка ли е или си е цяла игра (продължение)?

Моля кажете че искам много да си я сваля, ако не ше я купувам :P

имам малка забележка - защо всички залитат по новите игри които повече впечатляват с визия и ефекти. аз спецялно съм фен на старите игри които ни грабваха не с графика и ефекти а със самата игра !  :P

Играл ли си на Defender of the crown. Това според мен е една от първите стратегии, с адски дръвена графика, но още я играя и ми е кеф.

Иначе освен Heroses 3 искам да добавя Diablo 1,2 ; Warcraft и Starcraft, защото в тези игри ме плени самата визия, самият сюжет на играта, историята, а не специалните ефекти и подобрения.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.