Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е най-интересната игра според вас?

Коя е най-интересната според вас игра... 522 гласували потребители

1. 1. Коя е най-интересната според вас игра...

• NFS Underground
      20%
      89
    • Unreal Tournament 2004
      3%
      17
    • GTA VC
      12%
      53
    • Diablo II : LOD
      16%
      71
    • FIFA 2004
      3%
      15
    • Far Cry
      4%
      20
    • Call Of Duty
      15%
      66
    • DooM 3
      4%
      20
    • Half-Life 2
      14%
      63
    • Counter-Strike Condition Zero
      5%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Доста са.Като се започне от Call of Duty,Far Cry и Half-Life 2 и т.н.

сега чакам Crysis smile.gif

Аз също, но дали ще ми тръгне на щайгата? :rolleyes:

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

• Отговори 172
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• За мен най-добрата игра си остава Deus Ex Просто това е Играта :clap Иначе гласувах за D2: LOD Проблема на новите игри е, че не могат да стъпят на малкия пръст на старите :nono Просто старит

Публикувани изображения

• 3 седмици по-късно...

Аз гласувах за NFS защото моята любима игра Pirates of the Caribbean я няма а пък съм играл НФС и ми харесва наи много от предложените. :speak::angry::):clap:;)

Аз гласувах за NFS защото моята любима игра Pirates of the Caribbean я няма а пък съм играл НФС и ми харесва наи много от предложените. :speak::angry::ph34r::shake_puter::shake_puter:

Пробвай Age of Pirates:Caribbean Tales .....сюжетът не е по добър но има повече корабчета и подробности изобщо малко по реално е направена....Аз с нетърпение очаквам следващата Age of Pirates Capitan Blood ...А попринцип тряабваше да има Prince Of Persia WW щот тя е най доброто RPG коет съм играл и изобщо нещо уникално... :rolleyes:

от тези Диабло ма иначи сме квит аз и @tonyo k700i(интересен name)

Хм,аз бих добавила и моята любима игра Tomb Raider,тва е впечатляваща игра ,защото нещата в нея са истински и всъщия момент не са!Най-интересното е обаче, че Анджелина Джоли не е само Лара Крофт във двата филма,а и във игричката.За тва тя е супер,но аз гласувах за GTA vs ,защото от изброените съм играла само нея,но е трябвало да се сложат и др игри, които не се играят САМО от представителите на мъжкия пол!!! :)

Ама не е честно :speak:

Можеш да гласуваш само за една :ph34r:

Unreal Tournamente 2004 е моят фаворит - от предложеният избор

Аз бих добавил само още една :

-= LINEAGE II =-

От близо 3 години не съм ПОГЛЕЖДАЛ друга игра ...... просто защото НЯМА КРАЙ и не можеш да си пусне cheater-a и да я врътнеш за 1 ден :ph34r:

MMOG е тва е истината батко :)

е аз определено съм за всичките версии на NFS-то, особенно последната, и като цяло последните няколко, голяма зарибявка са си :rolleyes:

Ако питате мен най-добрата игра е Diablo II:LoD ... класика в жанра :computer2::clap:

Според мен Diablo II : LOD е най-добрата игра .Тя е предшественик на повечето стратегий.Тя вдигна високо лeтвата за времето си ! Според мен тя е много добра игра !!!

;)

то тук няма яки ако питаш мен cool.gif

Поне да бяха сложили Сан Андреас :lol6:

• 1 месец по-късно...

Незнам дали някои е писал за тези игри,поради простата причина че не четох целия коментар...мисля че едни от най интересните игри може да се каже Трилогията Prince of Persia...нз според мен :speak: Д2 ЛОД сащо е супер инт игра..и НФС cool.gif

World od Warcraft + TBC

Prince of Persia 1,2,3,4,5,6

Legacy of Kain 1,2,3,4,5

Starcraft

Warcraft 2,3

The Elder Scrolls 1,2,3,4

Просто това са игрите... незнам някой да е играл по-добри от тези :ph34r: (в техният жанр)

Редактирано от Simon_zerg (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Най-добрата игра създавана някога е Warcraft 3. В нея можеш да играеш футбол, да си рисуваш в battle.net-а, да си цъкаш развитие или някое TD, да си дигаш левъли на героя да го save-неш и при следващото влизане в същата карта да си го load-неш (говоря за ORPG-тата) и т.н. Просто се чудя как я няма при отговорите...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.