Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За свободата на словото 3

Featured Replies

Дам, чудих се, чудих се.. и още се чудя.. уж имаме форум, уж спазваме законите, Конституцията... а какво се получава реално... пак едно мазано и лайняно като тази вечер в темата покрай нашумелия напоследък случай за селата Рибново и Гърмен...

Защо изведнъж започна едно триене на постове които бяха в тон със всички правила на форума... незнам..

Защо цитати от Конституцията се триеха.. незнам.. може би са обидни за някого....

Защо се толерира един модератор да си позволява да потдържа някого, без да гледа дали той има право или не... незнам...

Явно се оказа че нашия форум има доста привилегировани ла**а за чистене ( с извинение ) :P Но това естествено не го решаваме ние обикновенните потребители.. ние сме без глас.. Има си управа, която обикновенно ни казва- Ако не ти харесва си тръгвай ...

Да но аз пък неща.. защото искам да се спазват тия права и задължения, .... напук на това дали някой е привилегирован във форума или не, или в живота е такъв или не.... еднакво за всички, и за всички..

Затова седя, и ще седя, за да им показвам грешките на тези дребнави душички с привилегии... независимо дали ще ме банват или наказват по друг начин......

• 4 месеца по-късно...
  • Отговори 104
  • Прегледи 16,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Добър ден, аз съм ваща леля. Виждам, че на воля се обсъжда форума на арена с неласкави думи, виждам че и хората, които уважвам биват нагрубявани абсолютно незаслужено. А бе най-общо казано вижд

• Понеже съм цитирана няма как да не се изкажа по същество /волно или неволно/. Всъщност и аз смятам темата за изчерпана. Прочети още веднъж думите ми. Не е тайна, че промени трябва да бъдат направени.

• Вие май страдате от параноя..то не бяха групи,то не бяха скрити цели,злобарство,подмолна дейност и Въпросите,които биват задавани,си остават в безтегловност.Всеки тука изразява мнение,което НЕ СЕ дълж

Бих променил много.Ама адски много...винаги съм твърдял, че форума е чудесен, че всичко е ОК и всички гледат през розовите очилца.Но от известно време насам нещата вървят с главата надолу и (с извинение, но сме минали 11 часа) г*за напред...абе страшна работа.То не са скандали, издребявания, спам, неграмотност, барове, кафенца, разни чичковци дето наричат "зайче"(морско) момичета, които може да са им дъщери...масово изселване на кадърни хора дали много на този форум, който преди години тръгна с друга идея, но няма значение...наблегна се доста повече на празните приказки, религии, и тем подобни, отколкото на хардуера и софтуера(какъвто предполагам е първоначалния замисъл на форума).

Шуробаджанащината е от всякъде, дребни игрички и клевети, нагаждачи, нагъзвачи, лизачи и т.н.Некъв ужас некъв ад.

Хора дето са били модове на форуми за девици(да, точно ти, мое малко "морско зайче") стават модератори на един от най-големите ИТ форуми в България...и то на Тийн зона(и в нея да се блъскат темите, които не се вписват в никой раздел...Боже, тийновете толкова ли са объркани?).

От всичко това изкючвам HJT Team, и Модераторите на хардуера, защото може би са най-полезните потребители тук...

Да не говорим за игрите...те са ми болната тема biggrin.gif От 4 мода 2 вършат работа пък когато аз реших да свърша работа бях изгонен като мръсно коте и блокиран от всякъде от Кал...Да не говорим как се реве за затворени теми в игрите в, които явно се трупат постове и най-активния в нея е модератор на същия раздел... biggrin.gif майтап да става.Да не говорим как същия този чичка трие избирателно постовете...пак майтап да става.

В религията само си чешат езиците, в празните се пускат тъпите и безсмислени теми(а от скоро и в Тийн раздела biggrin.gif )

Заобградени сме от заблудени личности...назовава поименно: ice_lion, marto_008, gig93.

Никой не чете правилата, никой не използва търсачака...На всеки му е през *ура, защото знае, че нищо няма да му направят...нов акаунт и проблема е решен.

Аха сещам се и още...дебилските разговори между модераторите в техния си раздел и не само biggrin.gif Хора от които очакваме да са някакъв авторитет...Сумати народ е бил грозно оплюван и руган от тях, абе грозна картинка...Аха и последната новост-ВИП... laugh.gif смех... С настоящя ми пост едвали ще постигна нещо, нямам и за цел да постигам, но просто ей така ми дойде да си излея душата...даже имам чувството, че се повторих на някои места, но заеби... cool.gif

Айде, чакам кошницата с банани... :P

От всичко това изкючвам HJT Team, и Модераторите на хардуера, защото може би са най-полезните потребители тук...Да не говорим за игрите...те са ми болната тема biggrin.gif От 4 мода 2 вършат работа пък когато аз реших да свърша работа бях изгонен като мръсно коте и блокиран от всякъде от Кал...Да не говорим как се реве за затворени теми в игрите в, които явно се трупат постове и най-активния в нея е модератор на същия раздел... biggrin.gif майтап да става.Да не говорим как същия този чичка трие избирателно постовете...пак майтап да става.

electric , усещам че аз съм ти на устата ... защото сме двама модератори на раздела игри ... Не вярвам да говориш така за Метин ... остава аз да съм споменатия " чичка " . Първо се чудя , къде у теб такава злоба към мен ohmy.gif ... да съм те нагрубил нещо , да съм те обидил ?!? Второ обвиняваш ме че " същия този чичка трие избирателно постовете " кажи ми когато си докладвал не съм ли редактирал поста ... или просто го казваш наизус !

Уффффф спирам ...

А със здраве !

...

В религията само си чешат езиците, в празните се пускат тъпите и безсмислени теми(а от скоро и в Тийн раздела biggrin.gif )

Заобградени сме от заблудени личности...назовава поименно: ice_lion, marto_008, gig93.

Никой не чете правилата, никой не използва търсачака...На всеки му е през *ура, защото знае, че нищо няма да му направят...нов акаунт и проблема е решен.

Аха сещам се и още...дебилските разговори между модераторите в техния си раздел и не само biggrin.gif Хора от които очакваме да са някакъв авторитет...Сумати народ е бил грозно оплюван и руган от тях, абе грозна картинка...Аха и последната новост-ВИП... laugh.gif смех... С настоящя ми пост едвали ще постигна нещо, нямам и за цел да постигам, но просто ей така ми дойде да си излея душата...даже имам чувството, че се повторих на някои места, но заеби... cool.gif

Айде, чакам кошницата с банани... :P

Хм, на думи е много лесно, но този форум се прави от неговите членове, а няма от къде да си внесем други. Приеми че работата на модератора е по-скоро полицейска, ако осъзнаеш това ще разбереш че и нашата не е лесна :speak: По повод разговорите в нашия си форум - ние все пак сме хора и нищо човешко не ни е чуждо.

Темите ги пускате вие, не ние, така че дали са смислени или безсмислени зависи от вас :P

electric , усещам че аз съм ти на устата ... защото сме двама модератори на раздела игри ... Не вярвам да говориш така за Метин ... остава аз да съм споменатия " чичка " . Първо се чудя , къде у теб такава злоба към мен ohmy.gif ... да съм те нагрубил нещо , да съм те обидил ?!? Второ обвиняваш ме че " същия този чичка трие избирателно постовете " кажи ми когато си докладвал не съм ли редактирал поста ... или просто го казваш наизус !

Уффффф спирам ...

А със здраве !

Ти сам го каза."Когато съм докладвал..." Друг път поглеждаш ли въобще какво става там?Имаше един момент, който много ме подразни.Докато седяхте на седенката в празните приказки в Игри имаше 2 теми изцяло на латиница и куп просташки постове...доста време никакви мерки не бяха взети.Разбирам, че е трудно, ти си модератор на не 1 раздел и е трудно да ги контролираш нон-стоп...

Преди време беше симпатяга biggrin.gif Тепърва навлизаше в компютрите и интернет, но от както те повишиха в длъжност модератор, стана по-стегнат, правиш нещата прибързано и импулсивно в желанието си да помогнеш, без много да премисляш нещата biggrin.gif Може би, снощи съм се изразил прекалено грубо, за което прощавай, но просто се отпусни малко biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.