Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да напълнея?

Featured Replies

Здравейте. :)

Момче съм на 17 години, висок съм 1.80 и тежа 60 килограма, като от близо 2 години съм в тея граници.

Колкото и каквото да хапвам, въобще няма ефект, а и в тея ужасно жеги напоследък нямам и апетит и съвсем съм заприличам на скелет.

Мисля си, че ми е в гена да съм такъв, понеже повечето ми роднини са слаби, но все пак искам да понапълняя 10-на килиграма, просто не се чувствам комфортно. Нямам желанието да ставам Рамбо, просто исма да имам нормално телосложение.

Ще се радвам ако някой може да ми помогне и да ми препоръча начин да наддам.

Мерси предварително. :)

Момче съм на 17 години, висок съм 1.80 и тежа 60 килограма, като от близо 2 години съм в тея граници.

Колкото и каквото да хапвам, въобще няма ефект, а и в тея ужасно жеги напоследък нямам и апетит и съвсем съм заприличам на скелет.

Мисля си, че ми е в гена да съм такъв, понеже повечето ми роднини са слаби, но все пак искам да понапълняя 10-на килиграма, просто не се чувствам комфортно. Нямам желанието да ставам Рамбо, просто исма да имам нормално телосложение.

Привет!

Започнах да играя баскетбол 1.83см./60кг. преди...много години вече. Спортът способства апетита, и след тежка тренировка, няма как да не огладняваш. :) Важното е да си ядеш каквото си харесаш - без диети. Някои ми бяха казвали, че трябва да се тъпча с гадните надбавки, с които се надебелява, а после с тренировки да отслабвам... Никога не съм го пробвал, та те съветвам и теб да не пробваш.

По едно време бях ял по-често пилешко, свинско месо и други подобни мазни нещица. Здравословния начин на живот не е за мен. :) Е, не знам дали е имало ефект, но сега съм 198см. висок, тежа 98кг. (общо взето от 60 до 80 ги натрупах за година), ям каквото си поискам, по колкото си поискам. Та...опитай това - ядеш колкото ти се яде, и пиеш много вода. Някои бяха казвали, че като пиеш вода след ядене, от това се пълнее. :)

П.п. Забрави хабчетата, от типа "Апетитомин". Имам познати, които са ги приемали - няма никакъв ефект. :) А за това с апетита - не мога да ти повярвам, тъй като просто си го втълпяваш. :)

П.п.п. Можеш да се чувстваш късметлия... Имаш бърз метаболизъм. Има някои хора, които само като погледнат храна надебеляват. :) Затова - без лишения!

Поздрави и успех!

Редактирано от BoByS (преглед на промените)

Не се притеснявай ще надебелееш.Ако бързаш толкова много тръгвай на фитнес и взимай протеини(това не е химия).

Не се притеснявай ще надебелееш.Ако бързаш толкова много тръгвай на фитнес и взимай протеини(това не е химия).

Привет!

В избягване на нежелани странични ефекти, според мен по-добрата идея са естествените източници на важни протеини, необходими за организма - месото, овесените ядки и др. :question:

Протеините, които се продават в спортните центрове са си чиста химия, и на опаковката им е написано. :baby: Достатъчно е да видиш съдържанието. Обикновено ти ги препоръчват, като споменават някъде между редовете страничните ефекти. По-добре е да се предотврати това, с повечко естествени продукти.

Затова и вегетарианците са доста ощетени хора... Как живеят въобще? :) Моля да ме извинят хората от този форум, които не ядат месо и месни продукти! :)

Поздрави!

Привет!

В избягване на нежелани странични ефекти, според мен по-добрата идея са естествените източници на важни протеини, необходими за организма - месото, овесените ядки и др. :question:

Протеините, които се продават в спортните центрове са си чиста химия, и на опаковката им е написано. :baby: Достатъчно е да видиш съдържанието. Обикновено ти ги препоръчват, като споменават някъде между редовете страничните ефекти. По-добре е да се предотврати това, с повечко естествени продукти.

Затова и вегетарианците са доста ощетени хора... Как живеят въобще? :) Моля да ме извинят хората от този форум, които не ядат месо и месни продукти! :)

Поздрави!

Пак кажвам не съм съгласен че протеините са химия.Не знам какво разбираш под химия,но протеините просто са полезни,органични вещества извлечени от природни продукти,докато химията е изкуствено извлечена или направена и не е за надебеляване,а за релеф на мускулите и а енергия.Протините би трябвало да ти помогнат много по-бързо да надебелееш,защото са концентрирани,а да ги получиш от естествените храни,ще получиш малко от тях,както и не малко мазнини.

Ми, аз мога да ти препоръчам диетата на сумистите /е, ти сега няма да прекаляваш, освен ако не искаш да ставаш сумист!/

Храниш се два пъти - сутрин и късно вечер и по-карорична храна, но това ще доведе да качиш не мускулна маса, а мазнини. Затова комбинирай със спорт и само да ти кажа, че това не е най-здравословният вариант, трябва да е временен режим - докато качиш някой и друг килограм...

Фитнес. Аз също съм слаб и все опитвам да тренирам ежедневно но някак си не си организирам правилно седмицата. Иначе съм 184/72 кг, но пак съм слаб.

Ако нито един от съветите не помогне...изчакай 12-13 години да ти се забави метаболизма. На 30 години проблемите с ненапълняването изчезват безследно :)

Яж по-често, и не стой прекалено много на компа, че от него човек забравя да яде!

Яж неща които ти изострят апетита! Няма начин да няма такива...

Аз определено бих ти препоръчал някой хранителни добавки с което осезаемо ще има ефект. Аз лично съм ползвал Това и Това и още някой други продукти, но ако имаш интерес пиши на лично! Определено хранителните добваки и здравословното хранене трябва да са ежедневие, но за съжаление все много бързаме и се храним с какви ли не полуфабрикати, като по този начин си разбиваме здравето. което веднагга се отразява и на нервна система, полова и т.н. Наи-вече и на тонуса ни. Успех!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Многото ядене няма да помогне.Единственият начин е с хранителни добавки.Иначе трябва да чакаш да станеш на 20 - 25 години,за да започне естественото натрупването на мазнини. :angry:

Просто се радвай на факта, че имаш ИДЕАЛНО съотношение ръст/тегло и не слушай какво ти разправят разни закръглени завистници :) Аз съм висок 1.82, в момента съм 68кг и бих бил много щастлив, ако успея да ги сваля на 62-63, но уви - няма как да стане. А ако толкова искаш да напълнееш, хапвай разни сирена от типа на камамбер, бри, рокфор и други подобни. Те са с 50-70% масленост, невероятно вкусни са, но буквално се лепят по ребрата :)

Моето мнение - не си тормози тялото с добавки и не яж насила. Хапвай си каквото ти се яде, когато ти се яде. Висок съм 1.92см. и преди една година бях ~70кг. В момента тежа приблизително 80-81кг. Не ям насила и не използвам хранителни добавки, нито някога съм използвал. Може би малко повечко ме мързи от преди и движенията са ми по-малко. :)

П.П. Слушал съм, че алкохолът спомагал за качването на килограми. Редовната консумация на биричка ти гарантира бирено коремче, хем ще си правиш профилактика на бъбреците и компания на тоалетната biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.