Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсия драйвери за Microsoft LifeCam VX-700

Featured Replies

Здравейте,

Купих си уеб камера на Microsoft LifeCam VX-700, но се оказа, че се продава без диск с драйвери и от магазина ми казаха, че трябва да си ги изтегля от сайта на Microsoft. Влезнах в сайта, но там не намирам за този модел камера. Някой знае ли от къде точно да ги дръпна или кои драйвери на Microsoft стават за LifeCam VX-700? Пробвах драйверите, които са за LifeCam VX-7000, но не станаха. Като стартирах програмата ми казва, че не намира камерата.

Не съм 100% сигурен дали ще ти помогне този драйвер: Microsoft LifeCam Series Driver 1.4 WHQL (117.18 МВ).

Ако искаш да го пробваш, направи за всеки случай restore point преди инсталацията.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор
Не съм 100% сигурен дали ще ти помогне този драйвер: Microsoft LifeCam Series Driver 1.4 WHQL (117.18 МВ).

Ако искаш да го пробваш, направи за всеки случай restore point преди инсталацията.

Добре, ще го пробвам, като отида при човека с кемарата, че камерата не е точно моя. После ще пиша дали е станало.

Здравейте,

Купих си уеб камера на Microsoft LifeCam VX-700, но се оказа, че се продава без диск с драйвери и от магазина ми казаха, че трябва да си ги изтегля от сайта на Microsoft. Влезнах в сайта, но там не намирам за този модел камера. Някой знае ли от къде точно да ги дръпна или кои драйвери на Microsoft стават за LifeCam VX-700? Пробвах драйверите, които са за LifeCam VX-7000, но не станаха. Като стартирах програмата ми казва, че не намира камерата.

Ами просто си пише, че няма нужда от драйвери, на чист нашенски от по-горния линк:

Echtes Plug & Play: Einfach die Webcam anschließen und ohne umständliche Treiberinstallation sofort Spaß haben.

Може би проблема е в USB-то на машинката :question:

• Автор
Ами просто си пише, че няма нужда от драйвери, на чист нашенски от по-горния линк:

Може би проблема е в USB-то на машинката ;)

Не не е проблема в USB-то. И драйвери трябват, в магазина го казаха да ги изтегля от сайта на Microsoft, но там няма, поне не за този модел.

• Автор

Оказа се, че проработи със Скайп и без програма(драйвери) от Microsoft, но сложих драйвера и сега чрез пускане на програмата за камерата не се визуализира, но поне могат да се използват настройките(Свойства) през Скайп. Много странна камера, без собствен софтуер за нея. Важното е, че работи макар и само чрез програма като Скайп.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.