Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Видео Картата помогнете!

Featured Replies

Значи вчера си купих компютър от Техно маркет и на табелката там пишеше че видеото е 512мб прибирайки се вкъщи разбрирам че е 256мб обадих се в магазина и ми обясниха че видеото било някаф модел който незнам си кфо и си е 512 мб. Въпроса ми е защо на мен ми пише че е 256мб ??? :)

post-171901-1219579270_thumb.jpg

върни се в магазина,накарай ги да го включат и им покажи че е 256 а не 512....няма кво да се плашиш

върни се в магазина,накарай ги да го включат и им покажи че е 256 а не 512....няма кво да се плашиш

Ами да види в гаранцията какво пише... Ако там е 256 Мб няма какво да направи

така е като пазарувате в не специализирани магазини

другия път да си знаете

100% са те измамили

Да не е 256 up to 512...?

така е като пазарувате в не специализирани магазини

другия път да си знаете

100% са те измамили

Въпреки че постоянно се споменава за това, някои хора все едно сами искат да ги "преебават" и пазаруват от НЕ специализирани магазини за дадената стока.

Ами първо от моя гледна точка си объркал магазина за компютри.И второ за което не съм сигурен предполагам че видеото ти тегли от рам паметта допълнителна памет и тогава става 512 мб но НЕ съм сигурен просто предположение.

добре бе човек,гледай къв голям форум имаме,що не пита от къде да си вземеш копютър,а се набутваш с боклуци

Значи вчера си купих компютър от Техно маркет и на табелката там пишеше че видеото е 512мб прибирайки се вкъщи разбрирам че е 256мб обадих се в магазина и ми обясниха че видеото било някаф модел който незнам си кфо и си е 512 мб. Въпроса ми е защо на мен ми пише че е 256мб ??? :speak:

Ако тази на твоето видео е 256МБ GDDR3, не мисля че губиш пред 512МБ GDDR2!

Ако тази на твоето видео е 256МБ GDDR3, не мисля че губиш пред 512МБ GDDR2!

Само където в Техномаркет не съм видял карта GDDR3 biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Може да прозвучи малко грубо, но човек трябва да мисли преди да пристъпи към дадено действие. 3 пъти мери веднъж режи. Тия магазини, като техно полис са за обикновенните хора, дето не чаткат от компютри, а просто искат да си харесат нещо и да одарят парите в челото на касиерката. Обаче там е работата, че доста често се набутват хората, защото от тези магазини пазаруват именно тези личности, които не разбират грам, а само на теория. Философията им гласи:

Количествените натрупвания, водят до качествени изменения. Другият път, като зимаш нещо и не си сигурен какво купуваш или правиш, се допитай до нашите обогатени камбани, за да вдъхнем повечко живот в машинката ти. Може да спестиш бая пари, а след това да се почерпим заедно. cool.gif

• Автор
Да не е 256 up to 512...?

Нз каква е не разбирам точно от видео карти...

• 1 месец по-късно...

Здравейте,купих си монитор САМСУНГ Т190 19 инча широкоекранен , но като го пусна с резолюция 1440 на 900 и стартирам мозила или интернет експлорер монитора изгасва, като намаля резолюцията на 1152 на 864 се оправя и нямам проблеми с отварянето на мозила и интернет експлорер и всичко си работи идеално. Но на резолюция 1152 на 864 всичко е много разпънато и не ми харесва. Въпросът ми е дали проблема е от монитора или от видеокартата , която е ATI Radeon A9550GE.Ако можете да ми дадете инфо дали тази видеокарта поддържа резолюция 1440 на 900 или монитора прави проблеми.Пропуснах да кажа че съм инсталирал драйверите на монитора но проблема си остава.Благодаря Ви!

Здравейте,купих си монитор САМСУНГ Т190 19 инча широкоекранен , но като го пусна с резолюция 1440 на 900 и стартирам мозила или интернет експлорер монитора изгасва, като намаля резолюцията на 1152 на 864 се оправя и нямам проблеми с отварянето на мозила и интернет експлорер и всичко си работи идеално. Но на резолюция 1152 на 864 всичко е много разпънато и не ми харесва. Въпросът ми е дали проблема е от монитора или от видеокартата , която е ATI Radeon A9550GE.Ако можете да ми дадете инфо дали тази видеокарта поддържа резолюция 1440 на 900 или монитора прави проблеми.Пропуснах да кажа че съм инсталирал драйверите на монитора но проблема си остава.Благодаря Ви!

Преинсталирай драйверите на видеокартата.

Може да прозвучи малко грубо, но човек трябва да мисли преди да пристъпи към дадено действие. 3 пъти мери веднъж режи. Тия магазини, като техно полис са за обикновенните хора, дето не чаткат от компютри, а просто искат да си харесат нещо и да одарят парите в челото на касиерката. Обаче там е работата, че доста често се набутват хората, защото от тези магазини пазаруват именно тези личности, които не разбират грам, а само на теория. Философията им гласи:

Количествените натрупвания, водят до качествени изменения. Другият път, като зимаш нещо и не си сигурен какво купуваш или правиш, се допитай до нашите обогатени камбани, за да вдъхнем повечко живот в машинката ти. Може да спестиш бая пари, а след това да се почерпим заедно. cool.gif

от опит ще Ви кажа, че при мен идват основно за ремонт компютри от Техно--еди какво си. ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.