Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвременни български художници

Featured Replies

Богдана Тодорова: http://www.art2spice.com/root/ArtLetter.html

Млад български автор с огромен талант и истинско вдъхновение!

• Отговори 56
  • Прегледи 35,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
Защо "за щастие"?! Лично отношение и лични интереси ли се виждат тук? :) Какво ви кара да се чувствате "щастливи", че "съвременните български творци" са извън "нашата извадка"?!

А в допълнение, ако не сте забелязали, така наречената "наша извадка" е доста голяма :) Да разбирам ли, че поставяте сериозна част от българските художници в графа "посредствени"? 

И между другото - популярността във Фейсбук не означава "гаранция за качество", а интерес към изложеното във виртуалната галерия. Малко бъркате понятията. Така че и изблиците ви на трогателност са малко не на място :)

Апропо, влагайте повече логика и мисъл в изказванията, иначе звучат неубедително, недомислено и нагласено за лични цели. Или бъркам??? :)

Бъркаш. Да посредствени са , но това е естествено, особено за българското изкуство. Личните цели са точно вашите, да си правите промоция на сергийката. Аз съм в правото си да си кажа личното мнение, нали?

А какво да влагам в собствените си писания не е ваша грижа, нямам намерение да си правя реклама, за разлика от вас.

Иконите на Богдана стават. Личното и творчество е трагично , не виждам нито огромен талант, нито някакво вдъхновение.

• Автор
Иконите на Богдана стават. Личното и творчество е трагично , не виждам нито огромен талант, нито някакво вдъхновение.

Честно казано - за мен иконите никога не са представлявали изкуство като такова, правено за наслаждение на душата.

Иконата е вид картина, направена с определна цел ( да служи за богослужението) и по определен канон ( тоест няма чак толкова място за творчеството) . Лев Толстой казва, че изкуството е средство за комуникация между хората.А зз в иконата не виждам средство за комуникация между хората, а между хората и божественото.

За останалите и картини, особенно а това, кеото е нарекла "абстракции" - мнението ми е същото като твоето.

Както и за авторът на темата и опитите му да си прави реклама на галерията.

Единствената причина темата все още да не е минала под ножа за реклама е това, че все пак в галерията има и стойностни неща, а и за потребителите ни ( особено някои)  е добре да се информират за изкуството, галериите, къде се намират, кога има изложби и т.н. Може и на някой да му хрумне , ...хммм..... еретичната  за съвременното поколение идея,  да остави компютъра и да отиде да види картините на живо и дори и да си купи някоя :) 

Честно казано - за мен иконите никога не са представлявали изкуство като такова, правено за наслаждение на душата.

Иконата е вид картина, направена с определна цел ( да служи за богослужението) и по определен канон ( тоест няма чак толкова място за творчеството) . Лев Толстой казва, че изкуството е средство за комуникация между хората.А зз в иконата не виждам средство за комуникация между хората, а между хората и божественото.

За останалите и картини, особенно а това, кеото е нарекла "абстракции" - мнението ми е същото като твоето.

Както и за авторът на темата и опитите му да си прави реклама на галерията.

Единствената причина темата все още да не е минала под ножа за реклама е това, че все пак в галерията има и стойностни неща, а и за потребителите ни ( особено някои)  е добре да се информират за изкуството, галериите, къде се намират, кога има изложби и т.н. Може и на някой да му хрумне , ...хммм..... еретичната  за съвременното поколение идея,  да остави компютъра и да отиде да види картините на живо и дори и да си купи някоя :)

В иконите има и традиция и философия, която ми допада, освен опита за пряка връзка с божественото. Просто ми е чудно защо авторката не ползва опита който има в зографисването на иконите за развитие и в личното си творчество, а се задоволява с такива посредствени и неубедителни резултати?

Честита Нова Година, Док! Всичко най-светло ти желая, на теб и на всички във форума! Днес е края на света по стар стил, надявам се да мине също толкова безаварийно, както и официалния на 22 декември! :cheers: :cheers: :cheers:

Наздраве!/Сори, ама не намерих любимите ми иконки с бирите/

... а и за потребителите ни ( особено някои)  е добре да се информират за изкуството, галериите, къде се намират, кога има изложби и т.н. Може и на някой да му хрумне , ...хммм..... еретичната  за съвременното поколение идея,  да остави компютъра и да отиде да види картините на живо и дори и да си купи някоя :)

Е, намерихме допирна точка  :wink12:  Подкрепям изцяло! И наздраве за Новата година  :)

Е па и аз се присъединявам към мнението ви и нека този линк

не прозвучи като реклама, а като достоен конкурент на  Art2Spice 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.