Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Промблем с ATI RadeonX1550 VPU Recover

Featured Replies

Имам проблем.Значи като играя няква игра ми излиза ето това-http://img81.imageshack.us/img81/6501/untitled13xb.jpg

Благодаря предварително cool.gif

• Автор
Пробвай да си качиш най-новите драйвери.

В момента съм с най-новите,но пак имам същия проблем pls help

• Автор
Е, изключи го тоя VPU Recover . К,во му се чудиш :lol6:

Е като го изключа компа забива и тряя си ресвам PC.Други идеи ?

Редактирано от haki_3 (преглед на промените)

Изтрий всички драйвери. Почисти с DriverCleanerPro под SafeMode, махни DirectX, пусни чистене на регистрите със CCleaner. След това си качи най-новият directX 9.0c и ... най-новите драйвери (предполагам не е от тях, но може и с по-стари да пробваш първо). Би трябвало да се оправи. И на мен ми го даде това един-два пъти, но с новите драйвери се оправи. Също така ... ако е клокната картата ... върни я на default.

Преди време и аз правих такива гимнастики, но осъзнах, че ми отнемат повече време, и нерви, от една чиста инсталация.

Привет!

Опитай да следиш температурата на картата по време на натоварване/игра и кажи как е.

Можеш да опиташ с това например http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/index.php#download и да пуснеш "stability test -> Go!".

Твърде възможно е картата да прегрява,а и по-добре не изклчвай vpu recover-a.

Той е точно за да не ти се налага да си ресваш компа.

• Автор
Изтрий всички драйвери. Почисти с DriverCleanerPro под SafeMode, махни DirectX, пусни чистене на регистрите със CCleaner. След това си качи най-новият directX 9.0c и ... най-новите драйвери (предполагам не е от тях, но може и с по-стари да пробваш първо). Би трябвало да се оправи. И на мен ми го даде това един-два пъти, но с новите драйвери се оправи. Също така ... ако е клокната картата ... върни я на default.

Почистих драйвърите и сложих Omega Drivers.С тях издържа повече,но пак имам същия проблем sad.gif

Други идеи :/ :speak:

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

Редактирано от pit (преглед на промените)

• Автор
Пренсталация с форматиране на c: ,ако няма резултат - нова карта cool.gif

Бях форматирал с: но след 2 дена пак се появи проблема sad.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.