Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със забиване ...

Featured Replies

Един приятел се оплакваше от куп време от същият проблем и решението беше нова мишка - старата причиняваше всичкото това главоболие като твоето. Това е твърде частен случай, но пробвай.

• Автор
и допълнение към горния ПС: сигурен ли че може от ф2 директно на ф5? да не трябва да се мине през ф3 и ф4 и тогава ф5

Нямам представа ... Аз и да искам да ги карам последователно от F2, не мога, защото F4 верията липсва. А и в @BIOS пише че съм с F2 и направо ми дава F5 ... Вчера (т.е. днеска сутринта) в голямото ровене за информация, някъде мярнах нещо за защита на BIOS от презаписване. Тук също има такава тема. При мен съобщението за грешка е др, не BIOS Write Protection, но знае ли човек ... Как мога да разбера дали е включено това нещо и съответно, как да го махна ?

Един приятел се оплакваше от куп време от същият проблем и решението беше нова мишка - старата причиняваше всичкото това главоболие като твоето. Това е твърде частен случай, но пробвай.

Реално от скоро съм с нова USB мишка. Тук възниква и още един въпрос ... По принцип нито тя, нито клавиатурата ми ся някакви специални (разни скъпи модели с допълнителни бутони и т.н.) и затова не съм инсталирал драйвери за тях. Работят си с тези на Windows. Може ли това да доведе примерно до моят проблем и къде да им намеря драйвери, като са модел "Китайски боклук за 2 лева" ? Водят се Logitech, рових в сайта, но там все разни шикозни модели, такива като моите не намерих. И изобщо, как се процедира относно драйверите за съвсем нормални мишки и клавиатури от порядъка на 4 и 8 лева, които мисля че използват повечето хора ?

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

процедира се по същия начин като с PS2 мишките - оставяш ос сама да си разпознае че има PnP Device

• Автор

Да се похваля (то па и голямата хвалба), но ъпдейтнах BIOS до версия F5. Нямам представа дали тези "забивания" са били от него, от софтуер или нещо по хардуера, но ако се появят пак, вече ще пиша в правилният раздел и най-вероятно ще търся вина в дъното. Но както казах, надявам се този момент да го няма ...

Да благодаря на всички, които писаха с цел да помогнат, а аз съответно спорих с тях, върху всяка казана препоръка. В моите теми е така :rolleyes: Еми пак мерси на всички и това е от мен ...

Поздрави ...

е все пак един по-мъдър човек от нас е казал, че в спора се ражда истината............

то ще си покаже следващия път след като преинсталираш Уин, ако си върви нормално, значи е ок

сега без преинстал само с флаш на биос, е малко относително да се даде еднозначно мнение - ама хайде да не те урочасвам

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.