Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Който лъже, не мига

Featured Replies

Човек не мига, докато лъже, защото измислянето, запомнянето и поддържането на правдоподобна лъжа отнема от енергията му. Затова най-сигурният начин да хванете лъжеца е да го гледате право в очите, твърди британско изследване. Откритието ще улесни в работата им и полицаите, и бодигардовете, уверяват изследователите.

Д-р Шарън Лиъл от Университета в Портсмут установи, че лъжците мигат по-рядко от нормалното, докато изричат лъжата, и после започват да примигват осем пъти по-често. Учените наблюдавали група доброволци в продължение на 10 минути, докато те извършвали обичайна дейност. На лицата от втора група били дадени инструкции да откраднат изпитна работа от учебен кабинет и след това да отрекат, че са го сторили.

После психолозите питали всеки от членовете на двете групи какво е правил и регистрирали броя на миганията. За целта използвали електроди, сложени над, под и встрани от очите.

В началото всички изследвани лица мигали еднакво често. Когато участниците лъжели, броят на миганията им намалявал. За разлика от тях у хората, казващи истината, броят на миганията се увеличил.

изт.

Не знам дали не премигват докато лъжат,но съм забелязала,че когато някой се опита да излъже задължително си отмесва погледа от лицето ми и поглежда в страни.

Не зная дали хората, които лъжат не мигат, не следя кой колко го прави...но има много други жестове, които подсказват лъжата...

Не знам дали не премигват докато лъжат,но съм забелязала,че когато някой се опита да излъже задължително си отмесва погледа от лицето ми и поглежда в страни.

напълно съм съгласна с това!

Според мен това е субективно. Всичко зависи от лъжеца. Има едно старо правило в това отношение, което гласи следното: " Най добрата лъжа е тази която съдържа в себе си поне 50% истина".

Толкова убедително те гледа-чак хипнотичен транс ще получиш ей-сега

:rolleyes:

А аз не мога,не ставам за такъв театър

• 3 седмици по-късно...

Толкова нагли хора има като искат да те излъжат и в очите ще те гледат и лъжат и заради това това може да е вярно ама ако е някой закоравял лъжец и си премигва вече му е като навик какво правим ?

Толкова нагли хора има като искат да те излъжат и в очите ще те гледат и лъжат и заради това това може да е вярно ама ако е някой закоравял лъжец и си премигва вече му е като навик какво правим ?

Блокиране на потребителя-тва правим

biggrin.gif

И в живота-не само в нета

С тази разлика че в нета никога повече няма да ти досажда такава гадост-докато в реалността е по-зор

Да се спасиш

Еми то си е така най-мръсното нещо е лъжата sad.gif

То сигурно от там идва "Лъже и окото му не мига!":-)

Сигурно има истина в това, но да не забравяме, че някои успяват да излъжат дори и детекторите. И лъжите са си вид изкуство :speak:

Шефа днес ни гледа в очите и не мига

-абе не се знае кога ще преведат парите,обещаха уж

...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.