Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислим

Featured Replies

Какво си мислите вечер като затваряте очи?И какво си мислите сутрин когато ги отваряте?

Мисля си толкова много неща, но най-вече вечер си мисля за нещата, които са се случили през деня и понякога не мога да заспя! А когато се събудя най-често си мисля "Боже колко ми се спи"...или например днес : "О не, трябва да разходя кочето!", сутрин съм много отнесена защото спя мнoго тежко и трудно се разсънвам :angry:

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Това много го мразя. Не обичам вечерно време да си мисля щото си мисля само гадории. Още от дете гледам преди да си легна да сам се уморил до така, че като си легна направо да заспя за да не мисля. А сутрин като стана първата ми мисъл е каде са ми цигарите :angry:

Аз пък като се легна мисля за Бог,за нещата,които са се случили през деня.Често ми се е случвало каквото си мисля преди да заспя да започна да го сънувам.А когато се събудя-не съм обърнала внимание

На мене почти не ми се случва вечерно време да мисля за нещо защото обикновенно когато си лягам то е към 02, 03 часа и веднага заспивам:) А пък сутринта като ставам то е около 15 мин преди да почна работа и просто нямам време да си мисля за друго освен че най-вероятно и днеска ще позакъснеяbiggrin.gif

Вечер като си легна премислям всичко, което се е случило през деня и това което престои да се случи утре. От такива мисли понякога не мога да заспя и започвам да си мечтая за мнооооого хубави неща. Така заспивам :)

Сутрин ставам много трудно и винаги ми се спи. Когато през деня очаквам да се случи нещо хубаво си мисля за него и това ми е стимул да стана по-лесно от леглото... :P

Обикновено заспивам на музика и си тананикам песните, които слушам. А ако сутрин ставам рано не мисля, а правя доста неща автоматично. :down:

Хм, вечер като си легна и някой път съм прекалено уморена, за да мисля, друг път пък не мога да заспя с часове:) Обикновено мисля за това какво ми се е случило през деня. Мисля си за предишни неща, ако съм гледала някой филм пък мисля за него;) Също друго нещо за което си мисля е това какво ще направя утре...и често правя на другия ден съвсем различни неща.

Сутрин като се събудя съм много сънена. Трудно се будя:down: Обикновено ставам и си казвам : "Хайде усмихне се (усмихвам се), и си казвам на ум още един ден;).

Ако трябва да ходя на училие нямам много време за мислене...защотот трябва веднага да се става.

Мисля си толкова много неща, но най-вече вечер си мисля за нещата, които са се случили през деня и понякога не мога да заспя! А когато се събудя най-често си мисля "Боже колко ми се спи"...или например днес : "О не, трябва да разходя кочето!", сутрин съм много отнесена защото спя мнoго тежко и трудно се разсънвам  :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Абсолютно все едно аз съм го написала. biggrin.gif

Мисля си още-вечер- "Дано успея да заспя по-бързо",а на сутринта-"Уф пак съм на работа". :wors:

• Автор

Аз си мисля вечер за изминалия ден,а сутрин за предстоящия ден. :yanim: Всъщност заспивам на мига и ставам на мига,нямам много време да мисля. :yanim:

Вечер преди да заспя, обикновенно мисля, за това как е минал деня и какво ми се е случило, зависи ако има някое по-ярко преживяване мисля в/у него, после започвам да обмислям по-важните неща и хора в живота ми и наболелите проблеми, така цикля известно време и заспивам накрая:)

Е сутрин полужението е по-критично. Ставам винаги в лошо настроение, намръщена, тъжна, недоспала. Или плача, че ми се спи както правех в детската градина, че неискам да ходя. Понякога найстина се случва да плача от безсилие срещу това, че трябва да ставам за работа. После майка ми ми носи 3 в 1 /интриганти/, паля си цигара и си мисля, за това как ще мине поредния работен ден, колко е предвидим и как знам какво ще стане от как отида докато си тръгна. Понякога/завиви ако найстина много ми се спи/ си мисля, че това Не е живот! , че ми е писнало от това еднообразие и незаслужавам това, или поне не заслужавам да ме будят толкова ра но:)

Вечер преди да заспя, обикновенно мисля, за това как е минал деня и какво ми се е случило, зависи ако има някое по-ярко преживяване мисля в/у него, после започвам да обмислям по-важните неща и хора в живота ми и наболелите проблеми, така цикля известно време и заспивам накрая:)

Е сутрин полужението е по-критично. Ставам винаги в лошо настроение, намръщена, тъжна, недоспала. Или плача, че ми се спи както правех в детската градина, че неискам да ходя. Понякога найстина се случва да плача от безсилие срещу това, че трябва да ставам за работа. После майка ми ми носи 3 в 1 /интриганти/, паля си цигара и си мисля, за това как ще мине поредния работен ден, колко е предвидим и как знам какво ще стане от как отида докато си тръгна. Понякога/завиви ако найстина много ми се спи/ си мисля, че това Не е живот! , че ми е писнало от това еднообразие и незаслужавам това, или поне не заслужавам да ме будят толкова ра но:)

<{POST_SNAPBACK}>

и при мен е така,е то май при повечето е така,ама какво да се прави -живот.само дето сутрин никой не ми носи кафето а трябва да се размъдрам сама да кухнята и да си го направя-за мен сутрин кафето е всичко,не излизам от нас без да съм си го изпила.няма да ви пиша тая сутрин като станах и като видях че кафето е свършило какво си мислех...

Преди да заспя си мисля дали не съм обидила някой през деня,дали не съм била лоша с някого...То иначе и сънят ти ще е един сън sad.gif

Сутрин ме будят писанчетата,защото са гладни.

И благодаря на Бог че ми е дал и този ден,в който отново трябва да доказвам себе си.

Благодаря му за това,че отново мога да кажа *Обичам те* - на Слънцето,на дъжда,на вятъра,на живота,на всичко любимо :)

• 4 седмици по-късно...

Вечер преди да засля си мисля как е минал деня,дали съм реализирала някоя своя цел и най-вече за любимия! :)

А сутрин(особено като съм първа смяна)-как два-три часа сън не са ми стигнали и в следващия момент...усмивка,заради мисълта за любимия! :)

• 2 седмици по-късно...
Какво си мислите вечер като затваряте очи?И какво си мислите сутрин когато ги отваряте?

<{POST_SNAPBACK}>

Вечер си мисля за изминалия ден и за предстоящия,а сутрин - само за предстоящия...

Вечер съм толкова скапан, че нямам време да мисля за каквото и да било. Лягам, гушвам се в жената и заспинквам.

Сутрин... за нищо не ми се мисли! Поредният ден... хора, претенции, нови и нови капризи и т.н. и т.н. ...

Аз съм такъв човек,че вечер мноооооооооо трудно заспивам и обикновено тогава размишлявам-какво се е случило през изминалия ден,какво ще правя утре,какво ще облека утре..... :wors: накрая преди да заспя обаче винаги си мисля за приятеля си и така зспивам спокойна и щастлива,независимо дали преди това някой не ме е ядосал :wors: А иначе сутрин през делничните дни ставам в момента,в който чуя часовника и си мисля" Офффффф,пак трябва да ходя на даскало" или "Днес ще се видя с мойто мило" :help: През почивните дни обаче се мотая докато ставам ,докато се обличам и мия и по-бавно се съсредоточавам върху каквото и да е,защото знам че мога да си го позволя biggrin.gif

Обикновено вечер като си легна си мечтая за това,което искам да ми се случи,но в 90 % от случаите си оставам с мечтитеsad.gif,затова гледам да мисля колкото може по-малко преди сън.Сутрин винаги ми се спи много и ако мисля,то и аз не знам какво е,но със сигурност не се радвам на започващия ден,поне до първото кафе :help:

Редактирано от natikot (преглед на промените)

Сутрин е трудно. като отворя очи, една проста мисъл минава през сънения ми мозък Another day in the hell... След това продължавам на автоматика без да мисля. Просто твърде много ми се спи. Иначе като си легна вечер мисля за глупостите, които съм успял да сътворя на скоро, какво ме чака утре (т.е. какви глупости има да оправям) и се чудя, що по дяволите се ядосвам по цял ден за глупости :)

• 1 месец по-късно...

Утрото е по-мъдро от вечерта...

Твърдо, смятам че е така, затова вечер мечтая какво ще ми се случи на следващия ден, а най-често сутрин, в тишината с голямото кафе, обмислям предходния ден.

Така, в повечето случаи заспивам с усмивка и сутрин ставам по-лесно... Защото повярвайте и аз съм от тези, дето "с топ не можеш ги събуди".

В общи линии съм оптимист, нищо че давам луди левове за таксита, в следствие на успиване за работа. :)

п.с. Хей това е първият ми пост! Готин форум! :)

Седим и мислим, седим и мислим и по някое време се усещам, че само седим :)

Когато вечер заспивам,през главата ми минават какви ли не мисли.Мисля за отминалия дн,за идващия ден,после започвам да си представял различни забавни или недотам забавни неща...в зависимост от настроението ми.А сутрин.Хм,сутрин не мисля,особено,или ,,мисленето``ми се осъществява само в рамките на повтарящата се на ум реплика ,,защо трябва да ставам толкова рано,защо защо защо защ защо,А?Това четката ми за зъби ли е``..... laugh.gif

Обикновено вечер като си легна си мечтая за това,което искам да ми се случи,но в 90 % от случаите си оставам с мечтитеsad.gif,затова гледам да мисля колкото може по-малко преди сън.Сутрин винаги ми се спи много и ако мисля,то и аз не знам какво е,но със сигурност не се радвам  на започващия ден,поне до първото кафе :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

все едно аз съм го писала!! :eek: Обичам когато дойде време за сън, защото си светвам една малка лампичка, лягам и ако не съм прекалено скапана обичам да си мечтая за неща, които бих искала да се случат, различни ситуации, различни хора.. Точно това смятам да направя след малко, преди да ми се е доспало достатъчно :yanim:

обичам да си мечтая за неща, които бих искала да се случат, различни ситуации, различни хора.. Точно това смятам да направя след малко, преди да ми се е доспало достатъчно  :whist:

<{POST_SNAPBACK}>

Е при мен понякога мечтите се превръщат в реалност поне докато заспя...Така истински ги изживявам и реагирам както искам, случва се както искам. После заспивам защото искам или неискам съм достатъчно уморена за да нямам избор...

• 4 седмици по-късно...

sad.gif Аз се чувствам ужасно, и ми е гадно точно в момента ... стана ми адски кофти, когато видях че мои мнения и тези на др. хора са изтрити!

Не ме е грижа за броя...нито за репутация ..но това са неща, върху които съм мислила, това са разсъждения неща може би на които всеки държи (че ги е казал, че ги е споделил) това са смислени постове. И са просто затрити! Неприятно е. Само това искам да кажа sad.gif че непрекъснато се чудя.

Не мисля, че е правилно поне можеше да се предупреди.

Кофти е и се чувствам неприятно ... Независимо кой е виновен и защо!!!

:)

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.