Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

[Guide]Как да си направим Lineage 2 Gracia2 Server!

Featured Replies

Мерси много, ама ако ми кажеш и каде се слагат Публикувано изображение 'щото не съм много навътре в тея неща :)

а и , помна че бях сложил е това "Core.dll" в систем папката и не ми тръгваше играта ... дали няма да стане пак така .. Само че, сега има и още 1 "Engine.dll" в рар-а дето изтеглих ... де да ги сложа тез ? Публикувано изображение

Редактирано от fuckface (преглед на промените)

• Отговори 364
  • Прегледи 92,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Теглиш пача който искаш и на чиста систем папка (пачната) го слагаш в папката и го пускаш..цъкаш пач и руснаците са те уредили без геймгард

Стъпка :: 2 Сега..тази стъпка е кратка и лесна.. имаме да сваляме 3 файла които после трябва да инсталираме! 1 файл: Java Development Kit 2 файл: Java Runtime Envoirment 3 файл: Java Virtual Machine (Инсталирайте го последно защото иска рестарт на системата) Линковете към тези файлове не работят, може ли някой да ги качи другаде...

• Автор

Това е защото в дата бг отново си оправят сървърите... пробвай да ги потърсиш в този сайт.. би трябвало да ги има 90% съм сигурен! :super:

Едит: Опа.. калдата работи с дата бг.. т.е. опитай да ги намериш другаде! Публикувано изображение

Редактирано от Darkyy (преглед на промените)

Когато пробвам да инсталирам Navicat 8 ми изкарва следната грешка Access violation at address 004097C2. Write of address 00401000. От какво може да е ?

• Автор

Ами не съм много в час с тези ерори но мога да ти кажа да си свалиш отново навикат и да провериш дали сваляш за 64 или 32 бита.. и въобще колко бита ти е ОС-а

Darkyy , Мнооооооооооооооооооого мерси ама МНОГО ! Още не мога да се оправям с тия бъфове и НПЦ-тата ама и тва ще стане . Ще се поопражнявам малко . Нямам ник'ви въпроси просто исках да ти кажа едно благодарско .Железен си баце Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Бай Да Уей Мерсии на sunnito за обяснението (поне на мене за тва ми вършеше работа) за това как да си направа RateXp и RateDrop Публикувано изображениеПубликувано изображение:ass::grimace:

Редактирано от fuckface (преглед на промените)

• Автор

Darkyy , Мнооооооооооооооооооого мерси ама МНОГО ! Още не мога да се оправям с тия бъфове и НПЦ-тата ама и тва ще стане . Ще се поопражнявам малко . Нямам ник'ви въпроси просто исках да ти кажа едно благодарско .Железен си баце Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Бай Да Уей Мерсии на sunnito за обяснението (поне на мене за тва ми вършеше работа) за това как да си направа RateXp и RateDrop Публикувано изображениеПубликувано изображение:clap:;)

Междодругото не съм гледал какво е писал sunnito но рейтовете можеш и като десетична дроб да ги записваш.. т.е. какво имам в предвид:

Ratexp = 0.1 <--- Може би такъв е рейта на оригиналния сървър, иначе default опцията е 1 което е доста повече от 0.1

Междодругото не съм гледал какво е писал sunnito но рейтовете можеш и като десетична дроб да ги записваш.. т.е. какво имам в предвид:

Ratexp = 0.1 <--- Може би такъв е рейта на оригиналния сървър, иначе default опцията е 1 което е доста повече от 0.1

Хм, Мерси ,и това не го знаех (и още 60% за Л2) Публикувано изображение

Ъм , имам и още 1 въпросче:

Как да направя аутопик , или с други думи как да напраа така е кинтите да идват директно в "джобчето" че треа да ги дигам иначе ... А и ... Въпрос N2 :) искам дропа на материали да е .. да кежем 0 .. как па става тва ? Публикувано изображение ... еххх тая вечер се ми идват въпроси ... и така ... В. Номер 3 :) : Как да направя професията (вкл. и Суб клас) да се взимат без куестчета .. ? За сега това са ми въпросите . Ако ти е омръзнало може и да не ми отговаряш Публикувано изображение

Мс предварително :wors:

Значи направих си сървъра влизам вътре всичко изглежда наред и едни приятели влязоха и играхме, но това което ме притеснява, е че когато пускам гейм сървъра ми изкарва следната грешка. 1. ERROR in \FleeNpc.java (at line 25) public class fleeNpc extends QuestJython The public type fleeNpc must be defined in its own file ---------- 1 problem (1 error)The public type fleeNpc must be defined in its own file Failed executing script C:\server\gameserver\data\scripts\ai\individual\FleeNpc.java See Flee.java.error.log for details. Ще може ли да се оправи?

• Автор

Хм, Мерси ,и това не го знаех (и още 60% за Л2) Публикувано изображение

Ъм , имам и още 1 въпросче:

Как да направя аутопик , или с други думи как да напраа така е кинтите да идват директно в "джобчето" че треа да ги дигам иначе ... А и ... Въпрос N2 :) искам дропа на материали да е .. да кежем 0 .. как па става тва ? Публикувано изображение ... еххх тая вечер се ми идват въпроси ... и така ... В. Номер 3 :P : Как да направя професията (вкл. и Суб клас) да се взимат без куестчета .. ? За сега това са ми въпросите . Ако ти е омръзнало може и да не ми отговаряш Публикувано изображение

Мс предварително :)

в1: Отваряш -> Отваряш character.properties намираш -> AutoLoot = False и променяш стойноста на True

в2: Отваряш -> RateDropItems = 0.0 - но това е въобще да не дропи итеми.. материяли няма как да го нагласиш освено ако не го направиш сам през дроп листа в базата данни

в3: Отваряш -> ТУК за мениджър а за субклас отваряш character.properties и намираш: AltSubClassWithoutQuests = False .Променяш стойноста на True.

Значи направих си сървъра влизам вътре всичко изглежда наред и едни приятели влязоха и играхме, но това което ме притеснява, е че когато пускам гейм сървъра ми изкарва следната грешка.

1. ERROR in \FleeNpc.java (at line 25)

public class fleeNpc extends QuestJython

The public type fleeNpc must be defined in its own file

----------

1 problem (1 error)The public type fleeNpc must be defined in its own file

Failed executing script C:\server\gameserver\data\scripts\ai\individual\FleeNpc.java

See Flee.java.error.log for details.

Ще може ли да се оправи?

Тя е грешка на L2JServer т.е. когато те пита дали искаш да замениш файла ти му кажи "не" (Появява се това запитване при смесване на датапака и геймпака)

darkky искам да те питам нешто от каде мога да си направиа магите да не искат книги ???

а и които иска GM Shop za gracia Ето Линк http://dc100.4shared.com/download/63008231...035456-50e974a8

• Автор

darkky искам да те питам нешто от каде мога да си направиа магите да не искат книги ???

а и които иска GM Shop za gracia Ето Линк http://dc100.4shared.com/download/63008231...035456-50e974a8

Отваряш character.properties и намираш: SpBookNeeded =

Слагаш стойноста на True. А ако искаш да са авто скиловете (автоматично да си ги взимаш) променяш стойноста на True на реда: AutoLearnSkills =

:angry:

Отваряш character.properties и намираш: SpBookNeeded =

Слагаш стойноста на True. А ако искаш да са авто скиловете (автоматично да си ги взимаш) променяш стойноста на True на реда: AutoLearnSkills =

:angry:

mersi no se setix pak da te pitam ne6to za enchanta kak moga da si naprava % enchant da moje da se zato4va 4e ako ne si admin se tro6at na 4 Публикувано изображение:)

Редактирано от hoho1234 (преглед на промените)

• Автор

mersi no se setix pak da te pitam ne6to za enchanta kak moga da si naprava % enchant da moje da se zato4va 4e ako ne si admin se tro6at na 4 Публикувано изображение:rolleyes:

Отваряш character.properties намираш това и преправяш всичко по твой вкус:

#============================================================#

# Enchanting #

#============================================================#

# This controls the chance an item has to break if it is enchanted.

# This chance is in %, so if you set this to 100%, enchants will always succeed.

# The chances are in the following order: Weapon, Armor, and Jewelry.

# Retail: 66,66,66,66,66,66

EnchantChanceWeapon = 66

EnchantChanceArmor = 66

EnchantChanceJewelry = 66

BlessedEnchantChanceWeapon = 66

BlessedEnchantChanceArmor = 66

BlessedEnchantChanceJewelry = 66

# This is the enchant limit, if set to 0, there will be no limit.

# If this is set to 10, the maximum enchant will be 10.

# The limits are in the following order: Weapon, Armor, and Jewelry.

# Retail: 0, 0, 0

EnchantMaxWeapon = 0

EnchantMaxArmor = 0

EnchantMaxJewelry = 0

# This is the maximum safe enchant, meaning the chance set above will not

# have an effect on enchants until the enchant # is above the safe enchant

# configured below.

# Example:

# If EnchantSafeMax is set to for 8 the item will be safely enchanted to 8

# regardless of the enchant chance set above.

# EnchantSafeMaxFull is for full body armor (upper and lower)

# Note:

# This should always be greater than 0

# Retail: 3, 4

EnchantSafeMax = 3

EnchantSafeMaxFull = 4

• Автор

изчака ми се чакалото да се зареди програмката за регването на сървъра и така и не се зареди :help:

колкото и да чакам стои това

'java' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

Press any key to continue . . .

Мда .. вижда се колко си чел.. явно и на български да ви е написано полза няма.. има 1 дума дето ти подсказва къде е проблема и най-вече това ,че не си чел.. ето това ти е проблема.

Едит: Аз не искам да ти казвам къде ти е грешката защото така няма да я научиш :)

Хора помогнете!! направих си сървъра, тръгна но непрекъснато ми дава грешки с gameguard, а нещо немога да се справя с байпаса

Редактирано от kranivo (преглед на промените)

Здравеите ето които иска NPC bufer..GM shop..Class manager..Gold Bar Treidar...

Сичко това сам го сабрал в един архив ето Линк.. http://rapidshare.com/files/177224078/megamiks.rar.html а които иска Armor shop и weapon shop и оделно от GM shop да пише тук а и които иска global gatekeeper да пише пак тук

Редактирано от hoho1234 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Пусни го това в конзолата на MySQL.

CREATE TABLE `gameservers` (

`server_id` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',

`hexid` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '',

`host` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '',

PRIMARY KEY (`server_id`)

) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1;

Значи оправих всичко ама има само един проблем сървъра работи мога да влизам и да си правиа акаунт сичко бачка ама други хора немогат да влизат некакви предлозениа ???

Редактирано от ivoll (преглед на промените)

• Автор

Отваряш конфигурационните файлове server.properties и loginserver.properties , намираш къде пише ExternalHostname и срещу него променяш IP-то на твоето. После на хост файловете или l2.ini-то променяш също на твоето IP , !!ОБАЧЕ!! ти трябва да ползва 127.0.0.1 за да влезеш след това. Останалите са с твоето IP.

server

# This is the server configuration file. Here you can set up the connection for your server.

# Usually you have to change the ExternalHostname option to

# - 127.0.0.1 (if you want to play alone / testing purpose)

# - LAN IP* (if you want to play from another computer in the network)

# - WAN IP** (if you want to play with friends over internet)

# - Questions? => http://l2jserver.com

#

# * = If you want to get your LAN IP, simply choose "Start" => "Run..." then type "cmd" => "ipconfig"

# **= If you want to get you WAN IP, visit http://www.whatismyip.com

# ================================================================================

===================

# ================================================================

# General server setting !!! REQUIRED to configure to everyone !!!

# Bind ip of the gameserver, use * to bind on all available IPs

GameserverHostname=*

GameserverPort=7777

# This is transmitted to the clients connecting from an external network, so it has to be a public IP or resolvable hostname

# If this ip is resolvable by Login just leave *

ExternalHostname=78.154.22.48

# This is transmitted to the client from the same network, so it has to be a local IP or resolvable hostname

# If this ip is resolvable by Login just leave *

InternalHostname=78.154.22.48

# The Loginserver host and port

LoginPort=9014

LoginHost=78.154.22.48

# This is the server id that the gameserver will request (i.e. 1 is Bartz)

RequestServerID = 1

# If set to true, the login will give an other id to the server if the requested id is already reserved

AcceptAlternateID = True

# Database info

Driver=com.mysql.jdbc.Driver

#Driver=org.hsqldb.jdbcDriver

#Driver=com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver

URL=jdbc:mysql://localhost/l2jdb

#URL=jdbc:hsqldb:hsql://localhost/l2jdb

#URL=jdbc:sqlserver://localhost/database=l2jdb/user=sa/password=

#Database user info (using root user is not recommended)

Login=he

Password=he

MaximumDbConnections=100

# Datapack root directory, defaults to current directory from which the server is started

# DatapackRoot = C:/Work/tmp/DataPack

# Define character name template

# Example to use only : CnameTemplate=[A-Z][a-z]{3,3}[A-Za-z0-9]*

# will allow names with first capital letter, next three small letters,

# and any (capital or not) letter or number, like ZbigN1eW

# Most rational to have CnameTemplate=[A-Z][a-z]*

# meaning names only of letters with first one capital, like Zbigniew

# Default .* - any many of any symbols

CnameTemplate=.*

PetNameTemplate=.*

# Maximum number of chars per account - Default 7 (0 = unlimited [7 is the client limit])

CharMaxNumber = 7

# Define how many players are allowed to play simultaneously on your server.

MaximumOnlineUsers=100

# Minimum and maximum protocol revision that server allow to connect.

# You must keep MinProtocolRevision <= MaxProtocolRevision.

MinProtocolRevision = 1

MaxProtocolRevision = 999

loginsever

# This is the server configuration file. Here you can set up the connection for your server.

# Usually you have to change the ExternalHostname option to

# - 127.0.0.1 (if you want to play alone / testing purpose)

# - LAN IP* (if you want to play from another computer in the network)

# - WAN IP** (if you want to play with friends over internet)

# - Questions? => http://l2jserver.com

#

# * = If you want to get your LAN IP, simply choose "Start" => "Run..." then type "cmd" => "ipconfig"

# **= If you want to get you WAN IP, visit http://www.whatismyip.com

# ================================================================================

===================

# General server setting !!! REQUIRED to configure to everyone !!!

# This is transmitted to the clients connecting from an external network, so it has to be a public IP or resolvable hostname

ExternalHostname=78.154.22.48

# This is transmitted to the client from the same network, so it has to be a local IP or resolvable hostname

InternalHostname=78.154.22.48

# Bind ip of the LoginServer, use * to bind on all available IPs

LoginserverHostname=78.154.22.48

LoginserverPort=2106

# How many times you can provide an invalid account/pass before the IP gets banned

LoginTryBeforeBan=10

# Time you won't be able to login back again after LoginTryBeforeBan tries to login. Provide a value in seconds. Default 10min. (600)

LoginBlockAfterBan=600

GMMinLevel=100

# The address on which login will listen for GameServers, use * to bind on all available IPs

LoginHostname=*

# The port on which login will listen for GameServers

LoginPort=9014

# If set to true any GameServer can register on your login's free slots

AcceptNewGameServer = False

# If false, the license (after the login) will not be shown

# It is highly recommended for Account Security to leave this option as default (True)

ShowLicence = True

# Database info

Driver=com.mysql.jdbc.Driver

#Driver=org.hsqldb.jdbcDriver

#Driver=com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver

URL=jdbc:mysql://localhost/l2jdb

#URL=jdbc:hsqldb:hsql://localhost/l2jdb

#URL=jdbc:sqlserver://localhost/database=l2jdb/user=sa/password=

#Database user info (using root user is not recommended)

Login=he

Password=he

MaximumDbConnections=10

# Usable values: "true" - "false", use this option to choose whether accounts will be created

# automatically or not.

AutoCreateAccounts=true

# The delay in minutes after which the login updates the gameservers IP's (usefull when their ip is dynamic)

IpUpdateTime=15

#==========================

# Loginserver Log

#==========================

LogLoginController=true

# ==============================================================

# Test server setting, shoudnt be touched in online game server

# ==============================================================

Debug = False

Assert = False

Developer = False

# Enforce GG Authorization from client

# Login server will kick client if client bypassed GameGuard authentication

ForceGGAuth=True

#FloodProtection. time in ms

EnableFloodProtection=True

FastConnectionLimit=15

NormalConnectionTime=700

FastConnectionTime=350

MaxConnectionPerIP=50

---------------------------------------------------------------------------------

И как мога да си правия custom armor , weapon и др.

Как мога да си правия custom armor , weapon и др. , и как да оправя та да ми се вижда на Akamanah втория меч , а и как беше редактирането на STR ; DEX ; CON INT ; WIT ; MEN

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.