Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

[Guide]Как да си направим Lineage 2 Gracia2 Server!

Featured Replies

darky едно момче ми каза че иама един проглем нали влиза му в срвара стига до там дето му показва Bartz и му дава Срвар God а пинг 9999 и не иска да му влезе :? :? :? :?

• Отговори 364
  • Прегледи 92,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

darky едно момче ми каза че иама един проглем нали влиза му в срвара стига до там дето му показва Bartz и му дава Срвар God а пинг 9999 и не иска да му влезе :? :? :? :?

Провери как си въвел IP-тата и следващия път използвай търсачката за теми
  • Автор

Слушай сега.. вместо да ми спамиш ЛС кутята, хвани се и прочети цялата тема.. 17 страници не са много. Все някъде ще срещнеш твоя проблем, най-малкото нямам време да обяснявам отново неща дето съм ги казвал вече най-малко 3 пъти. В скайп не помагам.

Е искам да ми влезеш в РС-то и да го оправиш, защото нестава ... два дни се мъча аи някои да си даде скъпе плс дами влезне в пц-то дами опражи саржара

Редактирано от rosenchooo
Правопис (преглед на промените)

Логин сървара е пушка, но имам малък проблем с Гейм сървара

Дава ми следната грешка:

Публикувано изображение

Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете да премахна проблема!

Благодаря предварително!

***FIX***

Проблема решен, сървара върви на 6 :P

Редактирано от w00t (преглед на промените)

а как да оправя тоя гаден проблем дето ми го дава гамегуарда влизам в играта и сичко ок минава 1 - 2 мин и ми изписва че съм с хак и ме изхвърля :angry:

а как да оправя тоя гаден проблем дето ми го дава гамегуарда влизам в играта и сичко ок минава 1 - 2 мин и ми изписва че съм с хак и ме изхвърля :P

http://narod.yandex.ru/100.xhtml?mfyyre.na...ct2pt2_nogg.rar

Тегилиш тоя файл и го слагаш в папката System

Успех!

ПС: Моя сървар тръгва, но когато се опитам да вляза ми дава Critical Error

2009.3.10 22:38:59

CPU : GenuineIntel Core2 Processor @ 1797 MHz with 2047MB RAM

Video : NVIDIA GeForce 8400 GS (5822)

PosCode : LS1:0:0:0 2/0

General protection fault!

History: NCShortcutManager::GetSpecialKey <- NCShortcutManager::IsSpecialKeyPressed <- NConsoleWnd::IsPKMode <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Моля помогнете!

абе немога да стана админ правя го това на 255 но пак съм 1Lv и не ми приема комяндата //admin

Отвори startSQLAccountManager и си направи акаунт от там, сложи си левел 100 и би трябвало да стане-така целия акаунт ще е админски :rolleyes:

Нека започна с добър ден. Имам подкаран сървър на Грация 2, и следвайки стъпките нямах никакъв проблем със стартирането и конфигурирането му. Но ето сега стигнах до задънена улица. Опитвам се да направя нов сървър stuck sub 2 in 1. Проблемът обаче е, че никаде из нета не можах да намеря едитнати сървър файлове които да ми вършат каквато и да било работа. Ето и няколко от въпросите ми, ако имате дори най-малката идея или догатка как бих могъл да се справя с този проблем, ще съм ви искрено благодарен. 1. Нужно ли е да ре-конфигурирам Java скрипта, за да направя сървъра си стък суб? 2. Знае ли някой от каде мога да намеря ре-конфигурирани файлове за такъв сървър, и по възможност линк/инфо т.н. ? 3. В случай, че искам да добавя "NPC Buffer", "GM shop" и няколко други опции в ETC item ( някаква монетка, книжка, скролче или каквото и да било) какво е нужно да знам или направя, за да се получи както трябва ( Tips pls )? За момента не ми идват други въпроси на ум, тъй като тези са едни от най-сериозните проблеми с които се сблъсках до този момент и се нуждая спешно от отговор по възможност "професионален" на който и да било от тях. Благодаря предварително и пожелавам изключително много успехи на всички ви!

Редактирано от 0wnage (преглед на промените)

абе немога да стана админ правя го това на 255 но пак съм 1Lv и не ми приема комяндата //admin

пак не става, възможно ли е да е от геймгуард щото аз му смених файловете с някакви кракнати

Редактирано от milev (преглед на промените)

абре да ви кажа че нито акцесс левел 255 нито 100 ниамам да стане триабва да напишете акцес левел 1 само тогава можете да използвате командите на админ

абре да ви кажа че нито акцесс левел 255 нито 100 ниамам да стане триабва да напишете акцес левел 1 само тогава можете да използвате командите на админ

сега стана :hush:

• Автор

Нека започна с добър ден. Имам подкаран сървър на Грация 2, и следвайки стъпките нямах никакъв проблем със стартирането и конфигурирането му. Но ето сега стигнах до задънена улица. Опитвам се да направя нов сървър stuck sub 2 in 1. Проблемът обаче е, че никаде из нета не можах да намеря едитнати сървър файлове които да ми вършат каквато и да било работа. Ето и няколко от въпросите ми, ако имате дори най-малката идея или догатка как бих могъл да се справя с този проблем, ще съм ви искрено благодарен.

1. Нужно ли е да ре-конфигурирам Java скрипта, за да направя сървъра си стък суб?

2. Знае ли някой от каде мога да намеря ре-конфигурирани файлове за такъв сървър, и по възможност линк/инфо т.н. ?

3. В случай, че искам да добавя "NPC Buffer", "GM shop" и няколко други опции в ETC item ( някаква монетка, книжка, скролче или каквото и да било) какво е нужно да знам или направя, за да се получи както трябва ( Tips pls )?

За момента не ми идват други въпроси на ум, тъй като тези са едни от най-сериозните проблеми с които се сблъсках до този момент и се нуждая спешно от отговор по възможност "професионален" на който и да било от тях. Благодаря предварително и пожелавам изключително много успехи на всички ви!

1. Това един друг отборо по правене на сървърни пакети го имат като опция иначе да.

2. Потърси в форума ми -> www.l2jbg.com

3. Има такъв урок в форума по горе и в някои теми с NPC-та от тоя вид също има обяснение за тяхното слагане.

Хора чакам около седмица и все още не съм получил помощ относно проблема ми - когато се опитам да логна ми дава следния Critical Error: OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU : GenuineIntel Core2 Processor @ 1797 MHz with 2047MB RAM Video : NVIDIA GeForce 8400 GS (5822) PosCode : LS1:0:0:0 2/0 General protection fault! History: NCShortcutManager::GetSpecialKey <- NCShortcutManager::IsSpecialKeyPressed <- NConsoleWnd::IsPKMode <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Моля ви кажете как да постъпя за да го оправя! Благодаря предварително.

• Автор

Хора чакам около седмица и все още не съм получил помощ относно проблема ми - когато се опитам да логна ми дава следния Critical Error:

CPU : GenuineIntel Core2 Processor @ 1797 MHz with 2047MB RAM

Video : NVIDIA GeForce 8400 GS (5822)

PosCode : LS1:0:0:0 2/0

General protection fault!

History: NCShortcutManager::GetSpecialKey <- NCShortcutManager::IsSpecialKeyPressed <- NConsoleWnd::IsPKMode <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Моля ви кажете как да постъпя за да го оправя!

Благодаря предварително.

И какво си правил..? Тоя ерор не се появява случайно..

Еми правих даденото по инструкцийте...Сървара зарежда нормално, но просто когато се опитам да логна ме хвърля от играта давайки ми този ерор.Единствената обяснима причина за мен е, че не ме пуска защото използвам Game Guard bypasser (Game Guard-a ми казва ,че имам хак), въпреки че съм направил (или по-скоро мисля че съм направил) така, че да не иска Game Guard...

а дарку можеш ли да ми намериш Gracia Part 2 защо в саита ###### има само Gracia part 1 преди сиаколко дена разбрах защо мо показва това Server Good Ping 99999 Тои е с Gracia part 1.

а и пичага фани та си исклучи System guarda и ште спре да те исвла ако те исфрла проста си инсталираи на наово грациата и този пат си инсталираи граица парт 2

ето в този саит можете да си намерите Gm shop npc buffer global gatekipeer gold bar treidar и много други нешта за които секи пита от каде може да си ги намерите тук

а да ви предопреда триабва да напишете коиа версиа на GM shop заштото ако напишеш само gm shop ште ти ги искара за сички верси и в този саит регистрациата не е задалжителна за да ти намери gm shop за грациа Пример GM shop gracia ili Npc buffer gracia ....

Редактирано от hoho1234 (преглед на промените)

С Gracia 2 съм-там нямам проблеми. Опитах многократно да преинсталирам играта за да оправя проблема, но безуспешно...Вече съм отчаян =[ Ако на някой му се е случвало и е оправил проблема, моля да ми каже как-ще му бъда мноооого благодарен.

• Автор

Потърси друг пачнат систем тук - относно от къде да се изтегли gracia 2.. потърсете я в gamershell там има безплатен download. (Не е пиратски)

Редактирано от Darkyy (преглед на промените)

darky искщам да те попитам нещо , как да си направя системна папка .... мъча се и не става ? Моля те помогни !

Редактирано от Hanibal_Lektar
Латиница ! (преглед на промените)

• Автор

darky искщам да те попитам нещо , как да си направя системна папка .... мъча се и не става ? Моля те помогни !

Дори и не си се опитвал... --> www.l2jbg.com разтърси се из уроците.

при стартиране на Gameserver.bat Дава ми този еррор "Starting L2J Game Server. loading gameserver config java.lang.NumberFormatException: For input string: "1.0" at java.lang.NumberFormatException.forInputString(Unknown Source) at java.lang.Integer.parseInt(Unknown Source) at java.lang.Integer.parseInt(Unknown Source) at net.sf.l2j.Config.load(Config.java:1748) at net.sf.l2j.gameserver.GameServer.main(GameServer.java:537) Exception in thread "main" java.lang.Error: Failed to Load ./config/l2jmods.prop erties File. at net.sf.l2j.Config.load(Config.java:1907) at net.sf.l2j.gameserver.GameServer.main(GameServer.java:537) Server terminated abnormaly server terminated Press any key to continue . . ."

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.