Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за избор на видео карта!

Featured Replies

Моля да ме посъветвате каква видео карта да си купя за моята конфигурация а именно...

Inter Core2 Duo E4600 @ 2.40Ghz / 800 / 2M BOX

GB 73PVM - S2 /GF7100/775

2 GB DDR2 800 A-DATA

предполагам че другите части не са нужни за да ми препоръчате добра видео карта

също бих искал да попитам дали това е добра конфигурация тъй като я взех от приятел който много ми я похвали!;)

цената да е около 100 лв. също може и по малко ако има нещо добро за малко пари;)

Еми щом си я взел да ти е честита.Може и много по-добре да знаеш.Иначе карта е може тази.Приятен Ден

Тъй като не си определил какви пари си готов да похарчиш за видео

цената да е около 100 лв. също може и по малко ако има нещо добро за малко пари

П.П:GF 9500GT е доста добра карта за цената си :P

П.П:Да дам едно предложение с малко повече ддр3 цък.

Редактирано от onzinasi (преглед на промените)

П.П:GF 9500GT е доста добра карта за цената си :P

П.П:Да дам едно предложение с малко повече ддр3 цък.

Да бе много добра.Ей така седат нещата ГФ 9500 ГТ>8600<ХД3650

По-точно 9500GT>8600GT/HD3650, като последните две са на едно ниво, и в игрите ту едната, ту другата има приимущество. Но определено ... 9500GT е най-добрата за тия пари, а под 100 лева може да се намери само HD2600Pro, която ... не е на нивото на гореизброените (въпреки, че и тя се конкурира с 8600GT)

По-скоро HD2600PRO<<<9400GT<<<<<(много)<<<<<<<HD2600XT<<<(МАЛКО)<<<9500GT<=8600GT=HD3650<8600GT O.C.+ ZALMAN COOLER.Като цяло тук изброих и картите в ценовия клас от под 100Лв. до 150-160Лв.Избирай си най-подходящата за твоите нужди,но бих те посъветвал да събереш поне още 50-тина Лв. и да си купиш що годе свястна карта за тези пари.Успех брат. :speak:

Не ми се искаше да се меся в споровете ви, но за тия пари може да се вземе нещо свястно, само на старо! Става ли въпрос за видеокарта, 200 лева са минимумът, който трябва да се даде за нова видеокарта и пак не е гаранция, че ще задоволи нуждите ни. Всички се налапахме със стари видеокарти и се чудим какво да ги правим. Аз имам една , която стои в кашона почти година - 7600GT. Сигурно всеки от вас има някоя антика, която се чуди какво да прави. Години наред се опитвах да задоволя нуждите си с карти около 200-250 лева, но накрая се оказа, че такова жиовотно нема и не са виновни картопродавачите, а задника ми, дето се е стиснал за 100-200 лева!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Не ми се искаше да се меся в споровете ви, но за тия пари може да се вземе нещо свястно, само на старо! Става ли въпрос за видеокарта, 200 лева са минимумът, който трябва да се даде за нова видеокарта и пак не е гаранция, че ще задоволи нуждите ни. Всички се налапахме със стари видеокарти и се чудим какво да ги правим. Аз имам една , която стои в кашона почти година - 7600GT. Сигурно всеки от вас има някоя антика, която се чуди какво да прави. Години наред се опитвах да задоволя нуждите си с карти около 200-250 лева, но накрая се оказа, че такова жиовотно нема и не са виновни картопродавачите, а задника ми, дето се е стиснал за 100-200 лева!

Ако знаеш колко си прав.Всеки е допускал тази грешка с изключение на 2-3 мамини синчета ,които мрънкат на тати за най-скъпата видеокарта.Мисля ,че една 9800 ГТ или 4850 ще подхождат най-добре.Ако ги намериш в идеално състояние втора ръка!Но все пак ако момчето реши да взема нова до 100 лева то 9500 е оптималният вариант.

По-скоро HD2600PRO<<<9400GT<<<<<(много)<<<<<<<HD2600XT<<<(МАЛКО)<<<9500GT<=8600GT=HD3650<8600GT O.C.+ ZALMAN COOLER.Като цяло тук изброих и картите в ценовия клас от под 100Лв. до 150-160Лв.Избирай си най-подходящата за твоите нужди,но бих те посъветвал да събереш поне още 50-тина Лв. и да си купиш що годе свястна карта за тези пари.Успех брат. ;)

:) ... Ще остана безмълвен. Просто престани да пълниш темите с глупави постове, в които няма почти нищо вярно. И престани да хвалиш тъпата клокната карта, за която си се набил с толкова пари. Реалната разлика от обикновената 8600GT е 2-3 кадъра. И пак си остава дръвце. На ти едно ревю но 9500GT - http://www.techpowerup.com/reviews/Galaxy/...rclocked/1.html. Вижда се, че е пред HD3650 (нещо, което ти си пропуснал, затова си написал горе тия глупости), и на повечето тестове е на едно ниво с 8600GTS, която е доста по-добра от 8600GT, дори и клокната.

bildera_ (ти малко се позагуби) ... съгласен съм, но ... при положение, че става дума за геймърски компютър или такъв, на които се работи с CAD. Само, че ... аз дадох 350 лева за видео карта и бях страшно доволен (знаеш), докато не дадох 350 лева за монитор с резолюция 1680х1050. :)

Със сегашните карти над 300 лева няма да се получи такъв проблем, но ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

:) ... Ще остана безмълвен. Просто престани да пълниш темите с глупави постове, в които няма почти нищо вярно. И престани да хвалиш тъпата клокната карта, за която си се набил с толкова пари. Реалната разлика от обикновената 8600GT е 2-3 кадъра. И пак си остава дръвце. На ти едно ревю но 9500GT - http://www.techpowerup.com/reviews/Galaxy/...rclocked/1.html. Вижда се, че е пред HD3650 (нещо, което ти си пропуснал, затова си написал горе тия глупости), и на повечето тестове е на едно ниво с 8600GTS, която е доста по-добра от 8600GT, дори и клокната.

bildera_ (ти малко се позагуби) ... съгласен съм, но ... при положение, че става дума за геймърски компютър или такъв, на които се работи с CAD. Само, че ... аз дадох 350 лева за видео карта и бях страшно доволен (знаеш), докато не дадох 350 лева за монитор с резолюция 1680х1050. :ph34r:

Със сегашните карти над 300 лева няма да се получи такъв проблем, но ...

Ич даже не съм се загубил :speak:

Човекът явно иска геймърска кошница без пари. Така и така чаркалъците му са стари, защо да не вземе и една стара видеокарта? Иначе за нуждите става и 6600TC ( Турбокеш! Брех!!!!), ако я намери в някой контейнер. Струваше 30 лева като нова миналата есен и Кризата се подкарваше на минимум детайли в комбинация с Е6750 и то сносно. Абсолютно безшумна е, защото няма перка(!) Какво повече да искаме от любимата ни щайга?

;)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.