Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся: Заместител на daemon tools

Featured Replies

Търся Заместител на daemon tools ,понеже програмата от скоро ми дава странна грешка.

Търся Заместител на daemon tools ,понеже програмата от скоро ми дава странна грешка.

А да си се замислял че проблема може да е в теб? Преинсталирал ли си програмата...?

Virtual CD е идеален заместител. С нея съм от първите версии и не смятам да я сменям. Има я в замунда :)

Magic Disc-безплатна и много лесна за работа.За повече инфо-www.download.bg

Въпрос на вкус , кой как свикнал , аз лично съм с PowerISO и не смятам да в сменям. Дето се казва с един куршум два заека.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

ако става въпрос за маунтване на .iso файлове един доста добър избор е Alcohol 120% има го на доста места в кибер пространството

• Автор
А да си се замислял че проблема може да е в теб? Преинсталирал ли си програмата...?

Да програмата я преинсталирах, и пак така , дори след това я унинсталирах и след това свалих друга версия и пак същата история.

Иначе благодаря на всички за помоща. ;)

Днес попаднах на една доста интересна програмка за виртуални устройства. На пръв поглед е доста семпла, но закача виртуални дискети и хард дискове.

Изпровах я под Vista с едно UDF-ISO, засега работи добре. След като я инсталирате, можете да монтирате изобрженията с падащото меню на Windows Explorer. На страницата на разработчика има и други атрактивни програмки ;) .

http://www.ltr-data.se/opencode.html#ImDisk

Ползвам Daemon tools от доста време и нямам никакви проблеми с нея.Но се опитвах да инсталирам и Alcohol 120 %,свалих десетина версии и при всяка даваше някакъв проблем.Моля,ако някой знае работеща версия на програмата,да помогне.Благодаря предварително.

А като искате хубав Безплатен заместител защо не се асочите към Alcohol 52% (безплатната алтернатива на Alcohol 120%)

А като искате хубав Безплатен заместител защо не се асочите към Alcohol 52% (безплатната алтернатива на Alcohol 120%)

Не знаех за тази,благодаря.

защо да се задоволяваме с по-малко когато когато можем да си намерим безплатно двойно повече

защо да се задоволяваме с по-малко когато когато можем да си намерим безплатно двойно повече

Безплатно? Трябваше да кажеш изтеглим незаконно. Не знам каква е тази мания към тегленето на програми, намушкани с разни функции, като повечето от тези функции май повечето потребители не знаят за какво са. Лично аз, като трябва да инсталирам програма за емулиране на виртуални дискове на приятел, инсталирам Alcohol 52%, като не е 120%, какво? До сега проблеми не съм имал, като изключим една малка дреболийка, която се оправи с рестарт.

Вкъщи ползвам Virtual CloneDrive, също ми върши отлична работа, пък и е безплатно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.