Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Ikarus Antivirus

Featured Replies

да права си како Androcure06 :angry22: знаех че беше писала някъде но не можах да сетя къде и написах това защото знаех че рано или късно ще ми отговориш и всичко е вярно за Тръстпорт което си написала.да Ikarus се справя и без никакви настройки(той няма никакви :clap: ) във всякакви ситуации за разлика от чичо Ванчо където бъка от настройки и вече се съмнявам че някой е в състояние да го настрои правилно за да си върши работата.Ikarus има ли HIPS предпазва ли от вътрешни атаки?

Аз ползвам само Антивируси защото от всички тези Интернет Security има само 1 програма която има качествена стена и това е именно Kaspersky.Стига вече го плю...той наистина е добра програма макар и да има много натрyпани неща.Знам,че ако попиташ Никси да ти покаже настройките ще ти допадне също(той никога няма да ти откаже убедена съм)Аз си казвам честно че харесвам каспер от 8 версия насам....другите по-старите не ми допадат.Икарус съм с Антивируса +Outpost(най-добрата стена)

• Отговори 76
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз ползвам само Антивируси защото от всички тези Интернет Security има само 1 програма която има качествена стена и това е именно Kaspersky.Стига вече го плю...той наистина е добра програма макар и да има много натрyпани неща.Знам,че ако попиташ Никси да ти покаже настройките ще ти допадне също(той никога няма да ти откаже убедена съм)Аз си казвам честно че харесвам каспер от 8 версия насам....другите по-старите не ми допадат.Икарус съм с Антивируса +Outpost(най-добрата стена)

Всеки си има предпочитания.Всеки сам трябва да извърви пътя си :P Изборът е личен.

Поздрави ...како Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Извинявам се за невежството, но навремето имаше едни унгарски автобуси Икарус /тип "хармоника"/, бяха дизел. Тай програмка и тя ли е унгарска и е така тежка както автобусите? Публикувано изображение

Извинявам се за невежството, но навремето имаше едни унгарски автобуси Икарус /тип "хармоника"/, бяха дизел. Тай програмка и тя ли е унгарска и е така тежка както автобусите? Публикувано изображение

Не Австриска е пробвай я и кажи какво ти е открила след Авира.Икарус е единствната антивирусна след която другите не откриват инфекции.

Не Австриска е пробвай я и кажи какво ти е открила след Авира.Икарус е единствната антивирусна след която другите не откриват инфекции.

Със Авирата съм чист като сълза! Публикувано изображение

Със Авирата съм чист като сълза! Публикувано изображение

Ти сладyрче защо не я пробваш да видиш като кой Автобyс е? :angry:

Икарус дава доста фалс но и доста пази......колега Публикувано изображение

• 2 месеца по-късно...
  • Автор
http://www.virscan.net/report/81fdc39ee830...a6ed6de6a5.html Енджинът на Икарус продължава да се развива и често се изявява като най-ловящ. A-squared 4 Free при сканиране го използва, но не зная дали разполага с пълните му възможности.Сега пак дообира либерално допуснати файлове от Авира. При Икарус сканиранията са няколко вида, а аз отдавна не съм го инсталирал. Поздрави
  • 1 година по-късно...

Колеги,я по-запознатите да споделят до къде е стигнало развитието на Икарус и заслужава ли си да му се повери защитата в сегашния му вариант! :cool:

Реших да пробвам IKARUS и при инсталацията ми намира инсталиран друг антивирусен продукт :lol6:

Къв е тоя ъплудер който ти засича,да не е на virustotal? Какво общо има с антивирусна програма!?

Къв е тоя ъплудер който ти засича,да не е на virustotal?

Да това е VirusTotal uploader 2.

Какво общо има с антивирусна програма!?

Ти мене ли питаш или въпроса е риторичен?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ти мене ли питаш или въпроса е риторичен?

Не,намеквам ти да им докладваш,а какво очакваш в отговор и дали ще го направиш,само ти си знаеш! :cool:

Не,намеквам ти да им докладваш,а какво очакваш в отговор и дали ще го направиш,само ти си знаеш! :cool:

Благодаря за намеците но нямам нужда от такива. Файлът е изпратен заедно със снимката + връзка към файла + данните от anubis :computer8:

Благодаря за намеците но нямам нужда от такива. Файлът е изпратен заедно със снимката + връзка към файла + данните от anubis :cool:

Нищо лично,но ти сподели тук и коментира проблема и е нормално да вземем някакво отношение,предполагам!

Или сам обичаш да си задаваш въпроси и сам да си отговаряш(решаваш)?

Или може би очакваше да напиша "Браво nikssi ти си велик,откри неоткриваемото" !

Нищо лично,но ти сподели тук и коментира проблема и е нормално да вземем някакво отношение,предполагам!

Или сам обичаш да си задаваш въпроси и сам да си отговаряш(решаваш)?

Оооо разбира се. Пък ти обичаш да поучаваш :cool:

Не, че не се заяждам, но четох старите постове на TNN и отчетох факта, че не е писал от година и половина, та се замислих дали някоя фобия не го е затрила или си е умрял просто от глад, страхувайки се да яде домати с нитрати.

Не, че не се заяждам, но четох старите постове на TNN и отчетох факта, че не е писал от година и половина, та се замислих дали някоя фобия не го е затрила или си е умрял просто от глад, страхувайки се да яде домати с нитрати.

Шегуваш ли се или не си в течение? Emsisoft са в съдружие с Ikarus, купиха и Online Armor - за да е още по-интересно! Иначе - всички домати са и с нитрати...Поздрави

Шегуваш ли се или не си в течение? Emsisoft са в съдружие с Ikarus, купиха и Online Armor - за да е още по-интересно! Иначе - всички домати са и с нитрати...Поздрави

Според мене програмата е една от най ловящите и не случайно присъства в Hitman Pro.

Hitman Pro при мен през последните около 2 месеца само бисквити-кукита лови, а аз не намирам нищо особено вредоносно в тях. Emsisoft-Ikarus-Twister-Comodo ловят най-много и какво ловят обаче - те също така са с най-много сложни сработвания и фалшиви тревоги. Аз когато съм в настроение доста ги харесвам - защото реагират правилно в някои случаи, при които другите програми мълчат. Напоследък ги редувам Emsisoft-Ikarus-Twister-Comodo. Online Armor Premium оставa само да им добавя на тези антивируси и поне в този форум бих могъл да кандидатствам за приз за най-параноична защита при домашен компютър.Щом австрийците ще доразработват тази стена - тя скоро ще достигне още по-куриозни нива. Тя и сега блокира дори и ъпдейтите на антивирусите... Супер програма - ако знаеш как да я настроиш и ползваш.

Редактирано от Darsn (преглед на промените)

Вярно много засича Икарус антивирус, но някой видял ли е какви ресурси използва ... При мен се качва до 150к ...И то в покой ...

Енджинът на Ikarus Antivirus се ползва още при Emsisoft Anti-Malware 5.1 http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/ и Online Armor ++ http://www.online-armor.com/ Доста пъти съм ги инсталирал - не са ресурсоемки. Те са в групата на най-предпочитаните за мен програми. А на мен проблемът ми е, че като съм харесал десетина програми, често се чудя точно кои да ползвам... При подобно положение и само с триали може.

Енджинът на Ikarus Antivirus се ползва още при Emsisoft Anti-Malware 5.1 http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/ и Online Armor ++

http://www.online-armor.com/ Доста пъти съм ги инсталирал - не са ресурсоемки. Те са в групата на най-предпочитаните за мен програми. А на мен проблемът ми е, че като съм харесал десетина програми, често се чудя точно кои да ползвам... При подобно положение и само с триали може.

Говоря за Икарус антивирус http://www.ikarus.at/en/

Не за другите програми ...

Говоря за Икарус антивирус http://www.ikarus.at/en/

Не за другите програми ...

Впечатленията ми са подобни на твоите - сравнително високи са системните му изисквания и функционира по-тежко в сравнение с посочените от мен две други програми. Повече от година заради това, Икарус антивирус не съм го инсталирал.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.