Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за конфигурация

Featured Replies

@coolmeen дъното което си препоръчал е много зле поразгледай ревютата му само го оплюват.И захранването за тия пари е слабо.

Такааа...Ако обичаш, би ли се обосновал с какво ТОВА дъно е по-зле от ТОВА (което ти си посочил като съвет в един твой пост в една подобна на тази тема)?

И къде са ревютата в които го оплюват? Интересно ми е, защото аз си взех наскоро същото дъно. cool.gif

• Автор

Обърнахте го на караница. Няма смисъл.

Аз все пак се ориентирах (надявам се).

Intel Core 2 Duo 2.5 ghz 2MB cashe

Gigabyte EP45-DS3R

DDR2 Kingston Kit 2 x 1GB 800Mhz

Seagate 250GB SATA II 16MB

DVD-RW Samsung

Leadtek 9600 GT 512MB GDDR3

Chiftec SG-01B -350W

Благодаря за помоща.

Дано служи добре, пък ще видим

Такааа...Ако обичаш, би ли се обосновал с какво ТОВА дъно е по-зле от ТОВА (което ти си посочил като съвет в един твой пост в една подобна на тази тема)?

И къде са ревютата в които го оплюват? Интересно ми е, защото аз си взех наскоро същото дъно. cool.gif

Ами май единственото в което въпросният гигабайт превъзхожда въпросният ейсус,е в по-голямата шина,която може да направи.И оттам по-високият клок.А това може да се оправи с нов биос,за което силно се надявам да стане.За човек,който няма да клоква,няма други значителни предимства.За човек,който ще клоква,гигабайта е доста по-добрия избор,а и цената му е по-добра.Ревюта от моя страна не са търсени,имам личен опит с GIGABYTE EP35-DS3R,за ейсуса имам сведения от форумите и от периодичните издания с компютърна насоченост,така че,малко или много се изказвам "наизуст" и твърдението ми не е подкрепено сериозно.

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Обърнахте го на караница. Няма смисъл.

Аз все пак се ориентирах (надявам се).

Intel Core 2 Duo 2.5 ghz 2MB cashe

Gigabyte EP45-DS3R

DDR2 Kingston Kit 2 x 1GB 800Mhz

Seagate 250GB SATA II 16MB

DVD-RW Samsung

Leadtek 9600 GT 512MB GDDR3

Chiftec SG-01B -350W

Благодаря за помоща.

Дано служи добре, пък ще видим

Кой е тоя "Intel Core 2 Duo 2.5 ghz 2MB cashe " сега?Може би Е5200.Ако е така добре.Спрод мен изборът трябва да е между Е5200 и Е7200 в зависимост от това до къде стигат парите.Захранването може да доиде малка слабо.Най-добре си вземи тази кутия с хубаво захранване Fortron вътре.

• Автор
Кой е тоя "Intel Core 2 Duo 2.5 ghz 2MB cashe " сега?Може би Е5200.Ако е така добре.Спрод мен изборът трябва да е между Е5200 и Е7200 в зависимост от това до къде стигат парите.Захранването може да доиде малка слабо.Най-добре си вземи тази кутия с хубаво захранване Fortron вътре.

Става дума за Е5200

Ако няма да клокваш е перфектно, ако клокваш 500 шина са фантастика.Иначе е добре замислено, но много му куца клока.Просто ревютата са въвели повече минуси те принципно за клок най вече ги оглеждат.

А за Е5200 шина дори и над 400 е фантастика cool.gif Така че .... :speak:

На него му трябва малка шина той е с голям множител ако не се лъжа.

Не се лъжеш,12.5.В тази връзка при максимален множител и шина 400 (не че ще изгрее biggrin.gif )трябва да вика пожарната за го охлажда,заедно с жилището... :speak: ,но ако си вземе Е7200,гигабайта ще е от полза.Все пак не е голяма разликата в цената на процесорите,за разлика от възможностите им.Но май само объркваме човека,затова спирам да спамя по темата :dancing18: .

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Я чакайте аз да ви питам?! Мисля да взема един E8500, или Е8400 за ASUS P5Q PRO. Или може би ще ми препоръчате някой друг проц. за това дъно? Няма да се занимавам с клок! Ще се ползва предимно за видеообработка и по-тежки игри.

П.П. Извинявам се, че се набутвам в темата, но не виждам смисъл да отварям нова.

P5Q-Pro работи зле, просто. Да го сравните с P5K-E и напрежения, като стабилна работа на високи FSB честоти, като овърклок на паметта... ако се ползва на default или при съвсе умерен клок - всяко дъно ще е „прехвалено“. Просто не се излъгвайте като цена външен вид и каквото му харесвате на харектеристиките и във п45 както е ..

Я чакайте аз да ви питам?! Мисля да взема един E8500, или Е8400 за ASUS P5Q PRO. Или може би ще ми препоръчате някой друг проц. за това дъно? Няма да се занимавам с клок! Ще се ползва предимно за видеообработка и по-тежки игри.

П.П. Извинявам се, че се набутвам в темата, но не виждам смисъл да отварям нова.

Ако няма да клокваш,дъното си е добре.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.