Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шансовете на четирите български отбора

Featured Replies

След изиграването на четирите мача снощи бях безкрайно щастлив!

Напук на всички предварителни прогнози, и четирите ни представителя имат големи шансове. Другата още по-радостна новина (поне за мен) е, че добрите резултати не бяха постигнати случайно, а след много добра игра. Най-похвално е желанието на футболистите! Нещо което не съм виждал отдавна.

Интересно ми е, Вие как оценявате шансовете на представителите ни да влезат в групите на УЕФА?

За мене Левски имат най-голям шанс да продължи ! То се видя че са по класен тим от Оксер ма късмета не беше на тяхна страна ! А ЦСКА мисля че ще отпаднат ! В германия бяха подценени обаче сега в БГ вижте какво става ! а за дригите ни отбори не ми се мисли ! и двата според мен ще отпаднат !

Ако гледаме чисто резултатите,ЦСКА са с най големи шансове,но не мисля,че Байерн ще позволят да отпаднат и според мен Левски е с най-големи шансове,макар,че не ми вдъхват много доверие като цяло напоследък,но мислч,че ще продължат.Колкото до другите ни отбори-мисля,че ще отпаднат.

Поне до 29ти ще се радваме и ще се надяваме,а после...каквото сабя покаже.

biggrin.gif

Редактирано от natikot (преглед на промените)

Според мен всички отбори ще отпаднат(дано да не стане така) sad.gif

Според мен всички отбори ще отпаднат(дано да не стане така) sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Пепел ти на езика.

Въпреки, че се водя левскарче, стискам палци на всички български отбори. Колкото до ЦСКА, и какви точно шансове имат червените, то те нямаха шанс да бият Байер на техен терен, то и с Ливърул нямаха шансове, пък вижте какво стана...

ЦСКА са в следващия кръг. Това е ясно.

Както виждам, повечето от изказалите са твърде песимистични в казаното от тях. За това, че масата от тях са оцветени в цвят, който на мен не ми е от любимите, няма да говоря. Оставете пристрастията :computer2: и бъдете обективни.

Надявам се всички отбори да продължат, за да можем и ние веднъж за винаги да се доберем до шампионска лига без да играем 7 или 10 предварителни кръга. Така че дано отборите да трупат точки в световните класации.

Успех...

natikot, какво ще рече: Не мисля, че Байер (а не БАЙЕРН - разликата е меко казано "малка") ще позволят да отпаднат. ?

Дано ме опровергае някой от нашите отбори,но реалността и възможностите ни са дотук-всичко ще си дойде на мястото,и ще се радваме само на нашето "първенство" !

ЦСКА са в следващия кръг. Това е ясно.

Както виждам, повечето от изказалите са твърде песимистични в казаното от тях. За това, че масата от тях са оцветени в цвят, който на мен не ми е от любимите, няма да говоря. Оставете пристрастията  :P  и бъдете обективни.

Надявам се всички отбори да продължат, за да можем и ние веднъж за винаги да се доберем до шампионска лига без да играем 7 или 10 предварителни кръга. Така че дано отборите да трупат точки в световните класации.

Успех...

natikot, какво ще рече: Не мисля, че Байер (а не БАЙЕРН - разликата е меко казано "малка") ще позволят да отпаднат. ?

<{POST_SNAPBACK}>

Извинявам се за грешката.

Какво означава ли,ами означава,че доколкото видях по време на мача в Германия(особедно второто полувреме) ЦСКА извадиха чист късмет,че не си тръгнаха с няколко гола във вратата.Видя се,че ги надиграха тотално.БАЙЕР ще дойдат тук още по-озверени,отколкото бяха през втората част на мача и няма да има никакво подценяване.

Искам само да ти кажа,че въпреки "цвета" ми,аз съм предимно Българка и после Левскарка и изказванията ми ако са песимистични,то това е защото така ги мисля нещата,а не защото съм пристрастна.

Аз не мога да съм оптимист при положение,че виждам как стоят нещата в клубния ни футбол и каква е разликата в класите м/у нашите отбори и тези,с които играем.

Искрено се надявам да се представим добре,но не вярвам,че ще продължим.

И все пак- надеждата умира последна ;)

Редактирано от natikot (преглед на промените)

според мен най-големи шансове си остават тези на Литекс , а също и тези на Левски са големи , а доколкото за ЦСКА ще им е доста доста трудно с Леверкузен особено с Руди Фьолер на резервната скамейка а и те ще са доста мотивирани този път. Също успех и на Локо (ПД)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.