Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подкрепете петицията за увеличение на ученическите стипендии

Featured Replies

http://www.bgpetition.com/stipendia/index.html

Благодаря на всаички, които ще се включат!!!

Стипендиите са прекалено ниски. За отличен успех се взима по 21 лева на месец. За дете без родител също. Мислите ли, че е справедливо? Не, абсурдно е. Какво ще направиш с 21 лева? Картата за градския транспорт за всички линии е на тази цена. Може ли в България да не грижим за младото поколение? Да не амбицираме децата ни да учат повече, за да взимат стипендии за успех? Каква амбиция са тези 21 лева? Не си заслужава. Дайде амбиция на децата ни, за да има в България по-добре бъдеще. Трябва да се увеличат стипендиите. Излагаме се!!!

Подписах,дано ви ги увеличат

И повече отлични оценки да имате

cool.gif

Колко то надаскалите заплатите толкова и нашите стипендии... :)

На Даниел му е време да си ходи...

Едва ли това ще доведе до нещо, но все пак се радвам, че има хора, които започват кампания!

• Автор
Едва ли това ще доведе до нещо, но все пак се радвам, че има хора, които започват кампания!

Надеждата умира последна. Няма как да се свържем с министъра на образованието и затова е до Нова ТВ, винаги обръщат внимание на подобни предизвикателства... дано успеят да помогнат и да се свържат с въпросния вместо нас :)

Мисля, че можеше да я направите до министъра и до НоваТВ, би било по-ефективно :lol6:

Нещо бях чувал че ще ги правят 50-ет Лв. вярно ли е това и има ли някакъв срок на изпълнение,ако е така евала,но ще подкрепя петициаята.

Увеличавайте стипендиите!!!

То ЗАПЛАТИТЕ са ниски пък ВИЕ за стипендии "ревете"... :P:baby::Pangry.gif

послепис: То всеки "реве" вдигнете това, вдигнете онова... Като гледам нищо няма да се вдигне (още по-малко стипендии) :)

То ЗАПЛАТИТЕ са ниски пък ВИЕ за стипендии "ревете"... :speak::P:down:angry.gif

послепис: То всеки "реве" вдигнете това, вдигнете онова... Като гледам нищо няма да се вдигне (още по-малко стипендии) :nono:

От такива като теб ми се повдига

От такива като теб ми се повдига

кво си пил че ти се повдига...? biggrin.gif

На мен от много неща ми е писнало... На първо място би следвало в тая скапана държава да се вдигнат заплатите а след това стипендии (не мислиш ли)

Айде хора, вие сте, до 3-4 години ще има достатъчно подписи да ги дигнат biggrin.gif

С подписи, без подписи...много ме съмнява някой да предприеме нещо по този въпрос... на думи, може...ама само до там, както за всичко останало!

На мен от много неща ми е писнало... На първо място би следвало в тая скапана държава да се вдигнат заплатите а след това стипендии (не мислиш ли)
Аз не мисля! Мисля, че не трябва да се увеличават детските надбавки, за да се облагодетелстват циганите, а да се увеличават стипендиите, за да се поощтрят учениците и студентите да учат. Ако нямаш поглед върху нещата аз ще ти кажа: нещата с българското образование са зле :S

Естествено, че трябва да се увеличат и заплатите. Но каква част от работещите работят за държавата? Вярно, не са малко, но все пак повечето работят в частния сектор и трябва да се обърнете към работодателите си. А както вървят нещата, след години няма да има на кого да се увеличават заплатите sad.gif

Аз не мисля! Мисля, че не трябва да се увеличават детските надбавки, за да се облагодетелстват циганите, а да се увеличават стипендиите, за да се поощтрят учениците и студентите да учат. Ако нямаш поглед върху нещата аз ще ти кажа: нещата с българското образование са зле :S

Естествено, че трябва да се увеличат и заплатите. Но каква част от работещите работят за държавата? Вярно, не са малко, но все пак повечето работят в частния сектор и трябва да се обърнете към работодателите си. А както вървят нещата, след години няма да има на кого да се увеличават заплатите sad.gif

За циганите въобще не искам да говоря... В България всичко е зле не само образованието. Тва за поощряването въобще няма такова нещо... Които си имат високи оценки пак ще си ги имат (останалите не мисля че ще вземат да се разучат много заради това че се били вдигнали стипендии с по 20-тина лева).

Не е тайна за никого че почти на всички учещи майките им и бащите им дават парите... тъй да се каже ги издържат със "заплатите" си. Следователно пак "залатата" е важната... cool.gif

Е нали се сещаш, че няма как да се издържаме само с по 21 лв на месец.

Абе аз незнам колко $ ще зимам понеже имам 5,25.Ще питам даскалката. И каква е разликата между 1-во и 2-ро класиране в парите ? 1-во е над 5:50 а другото е от 4:50 нагоре

Подписвам и аз,трябва да се стимулират младите с подходяща сума,а тя не е 21 лв.

Е нали се сещаш, че няма как да се издържаме само с по 21 лв на месец.

Ами те никога не са били за да се издържаш.

послепис: Има и много работещи хора които не могат да се издържат :)

Абе аз незнам колко $ ще зимам понеже имам 5,25.Ще питам даскалката. И каква е разликата между 1-во и 2-ро класиране в парите ? 1-во е над 5:50 а другото е от 4:50 нагоре

Разликата е че първото е оценка по успех,а второто е социална степендиа(дете с един родител,ниски доходи,по болест и т.н.).В даваните пари няма разлика или тя е около 3 Лв.Не е тайна че България не става за нищо и казвам ''ЕВАЛА'' на хората които учат в чужбина.Твърде късно е България да се оправи.Увеличението на степендиите е наложително,не за да се издържаме,а ако искаме да доплатим за нещо към останалите събрани пари да имаме с какво.Заплатите на учителите не трябва да се увеличават.По мои набл8дения в две различни учелища повече от половината учители не си вършат работата и са подкупни,както и оценяват по симпатии.Второто учелище е сравнително елитно.В България човек няма ''БЪДЕЩЕ''.А и следващия път пак гласувайте.

Така, подписах се. Смятам, че сегашната стойност на стипендиите e подигравка с нас, учениците. Не заангажирвам никого с мнението си, но това е факт. Няма нищо по-хубаво да учиш и насреща да получаваш пари. Днес всеки (ученик) се бори именно за това...

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

http://www.bgpetition.com/stipendia/index.html

Благодаря на всаички, които ще се включат!!!

Стипендиите са прекалено ниски. За отличен успех се взима по 21 лева на месец. За дете без родител също. Мислите ли, че е справедливо? Не, абсурдно е. Какво ще направиш с 21 лева? Картата за градския транспорт за всички линии е на тази цена. Може ли в България да не грижим за младото поколение? Да не амбицираме децата ни да учат повече, за да взимат стипендии за успех? Каква амбиция са тези 21 лева? Не си заслужава. Дайде амбиция на децата ни, за да има в България по-добре бъдеще. Трябва да се увеличат стипендиите. Излагаме се!!!

Подписах се, и аз съм навита да ми дават повече. Обаче си мисля, че както винаги само ще ги засърби носа като видят такава петиция :)

• 4 седмици по-късно...

Няма да ги увеличат! Нито стипендии,нито детските надбавки. Защо ли?!?.... Защото не можем да гласуваме! :down::hush:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.