Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как подържате форма?

Featured Replies

Сигурно всеки прави някакви неща, чрез които успява да е винаги във форма и да изглежда добре. Едни ходят на фитнес, други се потят в сауната, а трети се подлагат на диети. Споделете какъв е вашият начин да изглеждате страхотно и да събирате мъжките/женските погледи.

Веднага ще ви кажа, какъв е моят. Аз не се занимавам с нито едно от изброените неща. Залагам на аеробиката - 3-4 пъти седмично. А за начина на хранене - не се лишавам от нищо(без месо), но в умерени количества.

Хм браво за темата. Тук може да обменяме опит :down:

Аз от близо 4 месеца ходя фитнес 2-3 пъти седмично и трябва да призная че се чувствам прекрасно. Най-приятното е че вече имам резултати. Преди няколко дни бях на купон тогава толкова много похвали за фигурата си че ми стана неудобно :wors:

Започнах фитнеса зашото след като спрях цигарите понапълнях и трябваше да се взимат мерки :down:

На всяка тренировка въртя колелото по 20 мин - супер начин за отслабване (поне при мен)

За ядене не се лишавам от нищо и си ям като разпран laugh.gif

Ами в общи линии със спорт се занимавам от детството си. Отначало баскетбол, а след това от 7 до 12 клас лека атлетика. После във Военното училище продължих да се занимавам. Бягане, тежести и така нататък. Докато бях в армията редовно всеки ден спортувах. След това около 3-4 години позанемарих спорта.

И от 6-7 години отново започнах да се занимавам. Закупих си дъмбели, щангички, гирички. На покрива си оборудвах лежанка и висилка. Всеки ден по един час, зиме и лете се занимавам със спорт. Събота или неделя си правя малко кросче.

И така. Ям като за световно, но основно вечер. По половин хляб отива.

Та така е. Спорт за удоволствие и псическо разтоварване.

Понякога се качвам на вилата в планината и се хващам да прекопая овощната градина въпреки, че имаме фреза.

Ако не нещо друго, то поне е полезно за здравето.

Ехааа Ник не си те представях толкова спортна натура! Поздравления за което

П.П. а колко дигаш от лежанка biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ехааа Ник не си те представях толкова спортна натура! Поздравления за което

П.П. а колко дигаш от лежанка  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси. Е не се товаря кой знае колко. За мен е повече вече за тонус и здраве. Но към 150 успявам все още. Имам проблем с дланта на дясната си ръка. Преди време от една пришка се възпали и се наложи да я цепят. Оттогава се срастнаха тъкани и малко или много ми пречи да използвам ръката си пълноценно. Кофти, но такъв е живота. Все пак спорта ми помага да не се свие ръката ми от срастването. Отначало беше адски болезнено, но сега мога да си изпъна пръстите.

Та такива ми ти неща.

Нито съм голям, нито ми личи. Някои от форума които са ме виждали могат да кажат. А има едни снимки в една тема за срещата през лятото във Варна.

Ами такава си ми е структурата. А и не винаги големите мускули са символ на много сила. А и казах, че не го правя редовно, но съм го опитвал.

Баща ми е на 60. Бивш гимнастик е. И досега си върти коремни на висилка ако поиска и спокойно си вдига стойка на ръце. Е, не му личи да го може, ама си го прави.

Много хубавка темичка :wors:

Аз ставам сутрин и правя кросче,и вдигам гирички :wors:

Не обичам силовите занимания явно съм мързелив човек, фитнес и тем подобни от сорта.Но за сметка на това много обичам да спортувам, когато се отвори възможност винаги го правя от малък харесвам баскетбола и го играя с удоволствие.Той натоварва и отпуска психически самата игра ми допада, след нея се чувствам друг човек.Така се "мъча" да подържам формата си :) .

Аз потдържам форма по няколко начина :) Зависи в какво настроение съм и дали времето е хубаво!

Понякога взимам колелото на братовчед ми за няколко седмици и карам вечер след работа доста добре ми действа. Преди бягах на стадиона сутрин доста е ободряващо и след един душ си като нов!

Понякога ми действа добре само една разходка на чист въздух!

А от 1 седмица най-разтоварващото нещо е да ходя 3 пъти в седмицата на Салса - кубински танци! То се и вижда на подписа :wors:

Вярвайте ми просто забравяш всичко, танцуваш и един час забравяш работа, проблеми и т.н супер готино е очарована съм, и след танците блика от мен толкова енергия, че сякаш се връщам от отпуск! :wors:

Мен не ми е необходимо да правя каквото и да е - аз просто си изглеждам добре :-P

А може би водя такъв начин на живот, че не се налага да горя отрови - често ходя пеша на работа, а и изобщо ходя доста пеш, ходя на планина, не пуша, не ям боклуци, не прекалявам с алкохола...

Ето и моя начин за подържане на форма. Не го препоръчвам на никого. Ставане в точно там някъде (зависи от програмта за деня) Ядене на поразия. Никакъв спорт! Често ходя пеша (по много). Ядене на корем... Излежаване пред компютъра...

И сега някои ще попитат колко двеста кила съм? Е за изненада на противника съм 55 :P Айде успех.

Аз не мога да се похваля с идеални форми, но от началото на това лято започнах страхотен хранителен режим в комбинация с процедури целутрон и постигнатия резултат мога да кажа, че го чакам сигурно вече 7-8 години.

Радвам се, че открих нещо добро, което действа и за моя организъм. Не ям сладко и много солено, избягвам пържено и мазно, само на закуска ям хляб - черен, разделям храната за деня на 5 хранения, пия поне 2 литра вода на ден.

Както съм писала и на други места във форума, обожавам да карам колело и го правя когато си поискам, за да поддържам тонус и да си доставям удоволствие.

Както преди години, сега отново залагам на танците за "извайване" на фигурата :eek: , като този път страстта се нарича Салса... хайде да се поразкършим! :hush:

Destiny това нещо целутрон ми звучи много страшно :hush: кажи ми какво представлява за да не се пртеснявам за тебе cool.gif

Destiny това нещо целутрон ми звучи много страшно ;)  кажи ми какво представлява за да не се пртеснявам за тебе cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Не се притеснявай, в продължение на 40 минути ми пускат ток максимум 40V! :bye:

Няма нищо страшно и опасно! Жива и здрава съм, а килограмите ги няма. :)

Ами как? дали съм във форма не мога да преценя сам, а дали събирам погледите на минувачите...ами и квазимодо да пуснеш по улицата и него ще го зяпат. :)

Не ям месо, не пия алкохол,...не тренирам нищо. Ходя много пеш, но откакто взех книжка нещо ме домързява и си се возя. Така, че не мога да кажа, че поддържам някаква форма.

звучи ми сташничко :whist:

колко стува тази интервенция ?

<{POST_SNAPBACK}>

20 процедури х 2,50 лв. = 50,00 лв. :P

Моите форми определено не са перфектни, но и така не ми е зле.

Някои ме определят като пищна, готина мадама. За други съм висока дебелана.

Трети ме възприемат такава каквато съм и си ме харесват така. :) Имат какво да хванат и казват, че ако отслабна ще съм грозна, защото съм с огромни кокали и едра структура и последно, но не и по важност- няма да имам същите "прекрасни гърди" :hush:

Не мога да кажа че поддържам форма-просто не ми остава време, пък и доста ме понамързява. Виж обаче, ако имах възможност щях да повторя любимата си диета -

през деня на работа/даскало само на плодове, вечерта минимум 3 часа страстна любов, леко хапване цигара и здрав сън.

Веднъж го опитах и отслабнах за 2 месеца с 10-15 кила и то не рязко, а постепенно.

Чуствах се ълшебно. Но поради стечение на обстоятелствата 4 месеца не бях в състояние да правя нищо освен кратки разходки и да лежа на тихо и тъмно-та бях кофти зарязана и в болницата си качих отново килата... sad.gif

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Преди се занимавах активано със спорт,по-точно баскетбол,сега обаче нямам време за спортуване,но за сметка на това си тичам достатъчно на работа :)

ами честно казано мисля,че за всеки действат различни способи :down: например миналата година ходих 3-4 месеца на фитнес и като изключим това,че стегнах малко мускулите си,нямаше кой знае какъв ефект.Иначе тая година пък цяло лято не се спрях-много калории изгорих по плажовете,по дискотеките,по пазаруванията с братовчедките ми(разбирайте най-малко 4-5 часа),тъй че някак неусетно отслабнах.Но общо взето аз си мисля,че каквото и да прави човек не може да промени структурата си-аз например ще си остана нисичка и както някой каза по-горе-сочна :Pbiggrin.gif:P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.