Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Need For Speed Underground - Въпроси и проблеми

Featured Replies

Тук пишете свойте впечатления модификации изфукайте се със картинка на custom car

почвам първи

КОДОВЕ:

те тука са

Как да си направите кола:

ето как

ето и демото :beer:

демо

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

• Автор

Това са броните и модификациите за българска кола във ъндъра Става със всяка кола: ЧАСТИ: брони - Renegage Странични стъпенки - Rage Спойлер - Drag Капак - Stock Покрив - Blizzard Джанти - Enkei (Victory) Неон - Blue Предни Фарове - Lunar Задни Фарове - Reaper Ауспух - Rumble Стъкла - Dark Black Tint БОЯ: База - Pearlescent Paint(най-долен ред 5-та от ляво на дясно) Джанти - Хром (най-горен ред 3-та от ляво на дясно) Спойлер - като База (Той не се Боядисва) XA Двигател, Спирачки, Ауспух - Хром (като Джантите) Винили (или нещо от този род) Тяло - 2(Цвят - син светъл Страничен - Флаг 10 първия цвят избирате червен, втория зелен и третия бял Капак - огън 6(Червен) и трибал 6(Оранжев) ПРИЯТНА ИГРА НЕ Е КОПИРАНО!!!

Тук пишете свойте впечатления модификации изфукайте се със картинка на custom car

почвам първи

КОДОВЕ:

те тука са

Как да си направите кола:

ето как

ето и демото ;)

демо

<{POST_SNAPBACK}>

моля даи и самата игра ако можеш :speak:;):wors::wors:

Надявам се това да е тя...... :)

http://rack6.free.evro.net/mo1/Games/Need%...ed:Underground/

Ако не ви го отвори, напишете го ръчно, като спазвате главната буква ;)

В интерес на истината Underground1 някак си е по мързелив от 2-та!А за Most Wanted не ми се говори защото не ми харесва ... има още какво да се иска от към тунинга!За сега според мен най-добрият Undreground e 2-ка има много повече тунинг от кадето и да го погледнеш,предизвикателствата по улицата също е нещо много добро според мен от колкото да те гонят патрулките! :yanim:

Underground 2- аз стигнах до 72% след което не ми даде повече мисии. Всички мисии до 72% ги минах и до там. Който е превъртял Undergrond 2 да пише да не би да има скрити мисии.

Underground 2- аз стигнах до 72% след което не ми даде повече мисии. Всички мисии до 72% ги минах и до там. Който е превъртял Undergrond 2 да пише да не би да има скрити мисии.

<{POST_SNAPBACK}>

Да човече има скрити мисийки ... но тях можеш да ги караш от гаража!Непомня как ставаше точно номера ама съм сигурен,че може от там :yanim: Разрови се малко из менюто на гаража :wors:Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Хаха! :yanim: И аз бях се срещнал с този проблем само че бях на 74%.Значи влизаш в map и от там в първия град тъсиш,после втория,третия и т.н.Там отстрани пише Completed и Not Completed.Когато е първото значи състезанието е минато,а когато пише второто трябва да го минеш.

Един съвет:Когато почнеш някое състезание като почваш рестартни,че да ти даде пари. :wors:

• Автор
:wors: Тук се поства за Underground И само за Underground не 2 или most wanted Има си теми за most wanted и за Under - 2 :)
:wors:Първо все още не си си оправил заглавието на темата ... и от там става писането за другите Ъндъри ... пък и мисля,че всеки има правото да си изрази мнението! Поздрави! :bye:
  • 1 месец по-късно...
  • 8 месеца по-късно...

Довър вечер.Значи реших да поиграя на класика така че избрах NFS U обаче изникна следният проблем още при първото минаване на 3 писти и след като дам нещо от рода Collected ..... изведнъж ме изхвърля от играта и сейфа се трие.Според вас от какво поже да бъде това?Мерси предварително и Лека нощ. :wors:

М-да-а-а... Неприятно Публикувано изображение ! Имаше такъв бъг, който така и не оправиха даже и във версия 1.4... Най-вероятно и при теб е от това: Control Panel -> Regional and Language Options -> Customize... бутона (вдясно, в горе от средата на Regional Options таба) и на Date трябва да изтриеш 'г.'-то накрая (и на двата формата - Short и Long Date Format) :clap: . Дано да съм бил полезен :wors: ... И весела Коледа :wors: :wors: !

• 1 година по-късно...

абе от известно време ме е обвзела една носталгия така да се каже и викам да си припомня какво беше преди, и си викам "я да си дръпна ъндърграунда да поджиткам малко", та навих се аз вчера - дръпнах я, ама като маунтвам 1-вия диск нали тръгва си менюто и всичко ок. да, ама не! гледам вместо бутон Install имам Play и Uninstall иии там другите му простотии. викам си сигурно е некъв бъг, щот така ми се беше получило и при CMR 04 преди време и като му дадох Uninstall си се оправи. цъкам аз на плей и ми казва да сложа втория диск. не ми се занимаваше и дадох унинстал и това тръгна да ме пита дали наистика искам да махна NFS Most Wanted. :clap: маунтнах 2-рия диск да видя кво ще стане като му дам плей и то все че пусна Most Wanted-a. Публикувано изображение изчетох коментаите на торента и се оказа, че няколко човека имат същия проблем, но така не им беше отговорено. (поне половината коментари бяха на ламери дето не знаят CD-Key-а или как да си го оправят да не им крашва (а имаше поне на 6 места обяснено как се опавя това, пък поне 10 поста с различни Key-ове бяха пуснати за непосветените... >.<)) та ако някой знае как мога да си сложа Underground-a без да трия Most Wanted ще е златен Публикувано изображение:P

абе от известно време ме е обвзела една носталгия така да се каже и викам да си припомня какво беше преди, и си викам "я да си дръпна ъндърграунда да поджиткам малко", та навих се аз вчера - дръпнах я, ама като маунтвам 1-вия диск нали тръгва си менюто и всичко ок. да, ама не! гледам вместо бутон Install имам Play и Uninstall иии там другите му простотии. викам си сигурно е некъв бъг, щот така ми се беше получило и при CMR 04 преди време и като му дадох Uninstall си се оправи. цъкам аз на плей и ми казва да сложа втория диск. не ми се занимаваше и дадох унинстал и това тръгна да ме пита дали наистика искам да махна NFS Most Wanted. :clap: маунтнах 2-рия диск да видя кво ще стане като му дам плей и то все че пусна Most Wanted-a. Публикувано изображение изчетох коментаите на торента и се оказа, че няколко човека имат същия проблем, но така не им беше отговорено. (поне половината коментари бяха на ламери дето не знаят CD-Key-а или как да си го оправят да не им крашва (а имаше поне на 6 места обяснено как се опавя това, пък поне 10 поста с различни Key-ове бяха пуснати за непосветените... >.<)) та ако някой знае как мога да си сложа Underground-a без да трия Most Wanted ще е златен Публикувано изображение:P

Не може да се инсталира играта ти защото има еднакви файлове с Мост Вантед трябва да превъртиш Мост Вантед или да я изтриеш.И тогава да си качиш първата нфс.Компа не може да разпознае еднаквите файлове.И при мен беше така.

"Малко акъл да имаш, ама да ти идва на време" ...

Направи си .rar на Most Wanted-а. След това го Uninstall-ирай. Качи си Underground, разархивирай Most Wanted ... и имаш две работещи игри :clap:

"Малко акъл да имаш, ама да ти идва на време" ...

Направи си .rar на Most Wanted-а. След това го Uninstall-ирай. Качи си Underground, разархивирай Most Wanted ... и имаш две работещи игри :baby:

ти голям акъл даде... ако става дума имам инсталирана ъндъргаунда на CD-та оооще откакто излезе, работата е там, че не искам да си я инстална без да махам Мост Уантеда (ся не ми обяснявай че пак ше си я има и т.н и т.н....) така де, с 2 думи търся някакъв чалъм да имам и 2-те инсталирани

Не може да се инсталира играта ти защото има еднакви файлове с Мост Вантед трябва да превъртиш Мост Вантед или да я изтриеш.И тогава да си качиш първата нфс.Компа не може да разпознае еднаквите файлове.И при мен беше така.

само тая част с превъртането нещо не я схванах Публикувано изображение

Влез в regedit и се опитай да изтриеш всички регистри свързани с мост лантета

малко по-точно? О.о а и ме съмнява, че ще се получи нещо... =/

ти голям акъл даде... ако става дума имам инсталирана ъндъргаунда на CD-та оооще откакто излезе, работата е там, че не искам да си я инстална без да махам Мост Уантеда (ся не ми обяснявай че пак ше си я има и т.н и т.н....) така де, с 2 думи търся някакъв чалъм да имам и 2-те инсталирани

Е не ме ли чуваш какво ти говоря. 99% от игрите вървят без да са инсталирани. Като я разархивираш след инсталацията на Underground, ще ти вървят и двете. При мен е така и вървят и двете. Ето ти един шот от папката с шорткътовете и един от Add/Remove, където се намира списък с всичко "инсталирано":

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Да виждаш случайно "Nееd for Speed"? Нали като си преинсталираш win-a (ако е на друг дял), после тия игри вървят, въпреки че не фигурират в регистрите и напрактика не са били инсталирани. Просто тоя начин с архивирането ти дава възможност един вид да скриеш играта от погледа на windows, за да можеш да си качиш другата.

Иначе това с регистрите и аз го пробвах по едно време, но не се получи. Ако държиш да пробваш ... Start >>> Run >>> regedit >>> HKEY_LOCAL_MACHINE >>> SOFTEWARE >>> и тука вече търсиш "EA Games" или "Need for Speed".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.