Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с видеото hd3870

Featured Replies

значи това ми е компа

asus p5kc/p35

c2 quad q6600

hd 3870

като пусна някоя игра тръгва почвам да играя и ми изписва това

1170766_t.jpg

също като искъм да направя тест на компютъра с 3дмарка програмата забива всеки път

какво да правя

Редактирано от hov (преглед на промените)

Oт кога прави така? Какво ти е захранването? Правил ли си някакви промени по софтуера или хардуера. Пробва ли да смениш драйвера на видеото? и т.н.? ? ?

• Автор

неска инсталиръх игри компа вчера го взех значи това го прави на nfs pro street и на crysis на gta san andreas не го прави ??? direct x9 имам

Правила за ползване на форумите

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Същата ситуация(дъното ми е друго) при мен и двама познати.

Така е от както е купен компютъра.Захранването е марково, 700в.

Всички акробатики с драйвери,directx,програмки и т.н. са правени многократно,

включително и на чисти инсталции на хп сп2,сп3.

Ефекта на дефекта се случва и на игри,които са на по няколко години и с много

ниски изисквания.

Смяната на вга биоса с цел регулиране на оборотите на вентилатора(често срещан дефект за тези карти)

(с предположението,че е прегряване(което си остава и до сега) и от части драйвери) също не помогна(просто оборотите не се променят).

Редактирането на биоса също се оказа невъзможно(със съответния софтуер разбира се?!?).

От както паднаха температурите, 10 минути на теста за стабилност на Furmark(~90 гр.) не са проблем,както преди.

Збелязах,че при качване на 90 градуса и нагоре, вече е божа работа дали ще "колабира" - може да издържи 30 минути

или 30 секунди.При върхово натоварване съм виждал да качва на 95-98,след което най-често следва рестарт.

Ще съм благодарен за всяко мнение,защото смятам да "инвестирам" в добро охлаждане и ако не е от това... е, да

кажем ,че ще ми е много неприятно :)

Поздрави!

• Автор

с охлаждането нямам пробблем мах стига 40 градуса и като зацепи така сам си се ресва и мн ме нерви понеделник ще го връщам да видим .. може ли да е от драиверите нещо които по сериозните игри изисквът ?

• Автор

инсталиръх наи новите драивери тръгна но на моменти дава черен екран и се оправя

• Автор

проблема не е от видеото от директ х е с 9тка съм даваите идеи да го оправим играя играя и изведнаж изгаря черен екран след 2 секунди пак играя

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.