Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на хостинг

Featured Replies

Здравейте,

пак съм пред дилемата за избор на хост!

Споделете с коя хостинг компания работите в момента и с коя сте били най-доволен/а, като отбележите най-изгодната им оферта, като пространство, трафик, скорост, uptime, и т.н., за да може хората като мен да направят най-добрия избор.

Благодаря предварително!

П.П. Мисля, че повечето теми пускани из този и из други родни форуми са морално остарели и за това пускам нова.

Редактирано от expoboy (преглед на промените)

Superhosting до скоро бяха с промоция 2 години за цената на 1. ползвал съм 2-рия и 3-тия план. проблеми не сум имал. host.bg също по отношение на uptime са добри но там трафика и др. работи не ги бива.

Две ръце за superhosting.Не съм имал никакви проблеми, а хората са много любезни

• Администратор

Работя с ICDSoft вече 3 години и съм много доволен. Съпорта е денонощен и професионален, сървърите са стабилни, има си всичко което ти трябва. Имам 2 акаунта там и съм на път да придобия и трети (а всеки нов ти увеличава отстъпката)

Иначе имам опит с много компании. Наскоро ми се налагаше да се свързвам със съпортите на няколко български компании, заради един продукт, който изисква ioncube. На ICDSoft най-бързо го инсталирах благодарение на чудесната поддръжка.

Superhosting не са никак лоша компания, а за цените си са направо перфектни. Така че и аз ги подкрепям с една ръка.

От ICN съм изключително недоволен (макар че знам че много ще кажат обратното за тях), поддръжката им никаква я няма, сървъра е въпрос на късмет да те сложат на добър, comexgroup се хоства там и само ядове има - сървъра им не може да издържи натоварването, макар това да се води умрял сайт и форум, правят промени без да предупреждават, чакаш отговор по 2 дена...

Това е личното ми мнение/опит с посочените компании.

host bulgaria, ползвам US сървъра им,

много съм доволна.

подробна инфо има на сайта им.

От ICN съм изключително недоволен (макар че знам че много ще кажат обратното за тях), поддръжката им никаква я няма, сървъра е въпрос на късмет да те сложат на добър, comexgroup се хоства там и само ядове има - сървъра им не може да издържи натоварването, макар това да се води умрял сайт и форум, правят промени без да предупреждават, чакаш отговор по 2 дена...

напълно съгласен ICN sucks

Ние като фирма ползваме superhosting и трите им разновидности на хостинг пакетите и сме доволни - бързи сървъри, добра поддръжка, добри отстъпки за редовни клиенти.

Преди работихме с ICN - само проблеми - постоянно падат сървърите, не могат да си настроят като хората PHP-то, при запитване към поддръжката в повечето случаи даже не разбират за какво става въпрос. Пробвали сме им и американските и българските сървъри - американските бяха малко по-добри. Накрая ни затриха 5 сайта и ни информираха, че нямат бекъп и .... Повече никога при тях.

А съм на суперхостинг от 1 година. Много съм доволен. Имат невероятен екип по поддръжка. Даже успях да се включа в промоцията им за 2 години, а да платя 1 :P .

host bulgaria, ползвам US сървъра им,

много съм доволна.

подробна инфо има на сайта им.

+1

Имат добри цени и голям ъптайм, щото си е американско качество на услугата :-)

Привет!

За добри/лоши не е особено добре да се говори, тъй като все има някакъв проблем (все още). ;)

Ползвам host.bg вече две години, и съм доволен от тях. В общи линии, преди много често се скофтваха сървърите, и сайтовете не се виждаха, но в крайна сметка го оправиха, и проблем не е имало от около година. :) Трафикът им покрива всичко, достъпът е бърз и надежден (лично мнение :)). Плановете им са на сравнително добра цена, което според мен ги нарежда на първо място!

Поздрави!

П.с. Що се касае обслужване - под всякаква критика. Като им пиша писма със запитвания, често ми отговарят с недовършени мисли, написани неграмотно, с недомлъвки...и на латиница. ;)

Здравейте!

Ползвам tophost и съм много доволен! Имат денонощен съпорт и back-up на всяко изминало денонощие. ... И една камара екстри. ... И най-важното - евтино е!

• Автор

Благодаря за отговорите! Доста добри мнения съм чувал за СуперХостинг, но реших да се пробвам при tophost.bg, защото и домейна ми е при тях, а поддръжката ми се стори бърза и адекватна. До 24часа ще ми активират хоста, а при проблеми ще пиша, за да може повече хора да имат ориентир към кои хостинг компании да се насочат.

... Добро решение! Няма да съжаляваш! ... Аз съм вече повече от половин година при тях и съм абсолютно доволен! cool.gif

Редактирано от maicky (преглед на промените)

Здравейте!

Ползвам tophost и съм много доволен! Имат денонощен съпорт и back-up на всяко изминало денонощие. ... И една камара екстри. ... И най-важното - евтино е!

Най нещастния хост, съпорта едно ,че не 24 ч. никакъв го няма.Бекъпа също липсва ако някой е опирал до него, съсипаха ми развит форум (хоствам 2 домейна ) ,веднага се изместих на superhosting ,над година никакъв проблем реален 24ч съпорт , добри сървари и специалисти 6+

• Автор

Честно казано само от 2 дена съм при ТопХост, обаче съм много довелен. Не казвам, че са най-добрите, но за толкова пари за 8 GB хост/година са перфектни. Подръжката е добра (за 2 дена ги търсих 3 пъти и веднага оправиха проблема), а сървъра ми се струва стабилен.

Най нещастния хост, съпорта едно ,че не 24 ч. никакъв го няма.Бекъпа също липсва ако някой е опирал до него, съсипаха ми развит форум (хоствам 2 домейна ) ,веднага се изместих на superhosting ,над година никакъв проблем реален 24ч съпорт , добри сървари и специалисти 6+

Привет!

В условията на Топхост пише, че не носят отговорност за последствията. Те ти правят бекъп (не знам на какъв период от време), но и ти си длъжен да си правиш бекъп, за да се подсигуряваш. И трябва да внимаваш да не сгрешиш... :) Много тъпо се е получило при теб, но в крайна сметка е необходимо да се уточни кой е виновникът... Но от сега ти казвам, те не носят отговорност за това!

Поздрави!

Редактирано от BoByS (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Аз съм много доволен от hostbulgaria.com. Имам 12 сайта хостнати при тях и 15 регистрирани домейна. Никакви оплаквания досега!

Привет!

В условията на Топхост пише, че не носят отговорност за последствията. Те ти правят бекъп (не знам на какъв период от време), но и ти си длъжен да си правиш бекъп, за да се подсигуряваш. И трябва да внимаваш да не сгрешиш... :) Много тъпо се е получило при теб, но в крайна сметка е необходимо да се уточни кой е виновникът... Но от сега ти казвам, те не носят отговорност за това!

Поздрави!

Да беше попитал на ЛС какво точно е станало с моя случай http://www.vbox7.com/play:e9d2dd21 , на това сървар ли му викаш и още ред разправии около домейните това са ТЕ ТЪ(о)ПХОСТ

• 3 седмици по-късно...

можете ли да дадете хостинг , в който да мога да слагам коментари и анкети ?

• 4 месеца по-късно...

Мненията са различни. Аз ползвам ICN.Bg от вече 3 години нямам никакво проблем. Има най-много опции от всички Хостинг компании в БГ. Аз съм нощна птица и винаги когато се обадя или пиша до 10 минути имам адекватен отговор.

Правих си преди време тест с различни компании като писах за разни въпроси през нощта. От host.bg не получих отговор през нощtа а на другата сутрин, от superhosting ми дадоха бегъл отговор на 1/3 от запитването което изпратих. Имам чувството, че отговориха само на това което знаят. От ICN.Bg получих подробен отговор описан с подточки и т.н.

Разбира се всеки си има предпочитания. Даже веднъж ми се наложи да звъня за еди познат на tophost и на superhost в неделя следобед и никой не ми отговори на телефона.

Правил съм и тест на хардуера на 4 фирми както и на броя на потребители и натоварването на сървърите. При ICN.Bg и при Суперхостинг забелязах че са с 16 GB рам, но при справка в зоните на IP адресите забелязах че при ICN.Bg поддържа по малко потребители на сървър, с което резерва е по голям, а и load average бе доста по-нисък.

Аз лично никога е съм имал проблем и съм ги препоръчал на един куп приятели, които също са очаровани от тях.

Дори ми предоставиха код за отстъпка който няма ограничения:

Та ето ги и тях:

7% Хостинг - host7%off

4% за Домейн - dotcomdisc

Superhosting имат добра поддръжка за сайт но неси заслужават парите(ако нее за фирма или офис)!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.