Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видео карта за около 140-150лв

Featured Replies

Здравейте!Имам следния проблем...след една гръмотевична буря ми изгоря старата видео карта и сега най-после събрах 150лв. за нова, обаче съм много затруднен по отношение на избора, защото да си призная нищо не разбирам от видео карти и най-вече кое е най-важното при избора.Ако някой не го мързи да ми обясни основните параметри и тяхното значение, ще съм му безкрайно благодарен!(става въпрос за това какво означават следните неща:Memory Size,Memory Type,Memory Interface,Memory Clock,RAMDACs, Shader Clock.... и т.н.Засега съм се спрял на тази видео карта http://www.kagami.bg/catalog/element.php?I...LEMENT_ID=21087 , но ако жестоко греша се надявам някой да ме спре навреме!!!БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

post-187160-1223384009_thumb.jpg

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

• Автор

Ей, хора така ме обърквате още повече, защото имам 3 коментара и три различни предложения, които доста се различават едно от друго.Затова ми се искаше да науча поне малко за основните параметри.Ако не ви мързи да се аргументирате защо ми предлагате точно определен вид видео карта, ще ми бъде много по лесно да се ориентирам :lol6:

P.S.Не забравяйте да погледнете и прикачената снимка с характеристиките на компа ми!

Ей, хора така ме обърквате още повече, защото имам 3 коментара и три различни предложения, които доста се различават едно от друго.Затова ми се искаше да науча поне малко за основните параметри.Ако не ви мързи да се аргументирате защо ми предлагате точно определен вид видео карта, ще ми бъде много по лесно да се ориентирам :lol6:

P.S.Не забравяйте да погледнете и прикачената снимка с характеристиките на компа ми!

Подкрепям, определено, коментар 3!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Ей, хора почти ме убедихте!Явно тази Radeon HD 4670 наистина е много добра!Последен шанс за някой да ме разубеди! :) Ако има такъв да говори сега или да замълчи завинаги :).Поздрави на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Автор

Хммм, получи се много интересно!В един друг форум няколко човека споменаха за видео карта 9600GSO и казаха, че била по-добра.Хубаво е поне че сега имам да избирам между два варианта, но ако някой може да ми каже дали наистина 9600GSO е по-добра или по лоша(и да се аргументира разбирасе) ще съм много благодарен:bedtime2:ПОЗДРАВИ!!!!

Ако почакаш да скочи още долара, никоя от двете няма да ти е по джоба! Гласувам отново за Радеон 4670 с ГДДР3 памет! Аргументация за толкова евтини карти и при това повтаряна много пъти е безмислена цък! Чети на тази страница от линка, ако не стига - има чичко Гугъл!

• Автор

Добре, съгласен съм, но все пак ми подхвърлиха идеята, че мога да си взема за тези пари някоя карта втора ръка, която да е по мощтна.Какво мислите за такъв вариант.

Добре, съгласен съм, но все пак ми подхвърлиха идеята, че мога да си взема за тези пари някоя карта втора ръка, която да е по мощтна.Какво мислите за такъв вариант.

Картата изпушва и ти си аут. Новите карти са с гаранция!

• Автор
Картата изпушва и ти си аут. Новите карти са с гаранция!

Да, всъщност никога не съм си падал по хардуера втора ръка.Непредсказуем е и рискът от провал е много по-голям.Вярно е обаче и това, че дори и чистонова карта купена от магазин може да ти направи проблем.Но поне в магазина можеш да я върнеш, а оня гараж откъдето ще вземеш нещо втора ръка може и да е изчезнал някъде:):):)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.