Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съдействие-безпричинен Бан от www.masterstb.com

Featured Replies

Възмутен съм отностно отношението на Администраторите и Модераторите от http://www.masterstb.com/ - един добър торент тракер !

Без обяснение,без предупреждение,просто днес,искайки да вляза там----->"Вие сте баннат от този сайт "

За мен това е люта обида , и желая да знам причините за това отношение !

Умолявам , за съдействие, като ако има някой,който може да ме свърже с тях,нека ми пише/може и на ЛС/.

Всички причини съм готов да изложа тук.

Благодаря Ви предварително.

Ако мислиш че е без причина не им се моли,тракери много.

• Автор
Ако мислиш че е без причина не им се моли,тракери много.

<{POST_SNAPBACK}>

Не-обиден съм много,и искам причините !

Ако аз съм сгафил-тук ще узнаете всички !

Може да е и така/примерно/,но тогава за какво е имейла ми при регистрацията.

Спазвам правилата максимално,и е редно да ми се каже причината,ако съм ги объркал някъде нещата.

Приемам критика,но това е потъпкване. :)

• Администратор

Вероятно са те баннали по мрежа. Някой от твоята мрежа се е издънил и в момента всички в нея също нямат достъп. По същият начин бях "баннат" от bubu.to. А пък не съм посещавал този сайт никога :)

• Автор
Вероятно са те баннали по мрежа. Някой от твоята мрежа се е издънил и в момента всички в нея също нямат достъп. По същият начин бях "баннат" от bubu.to. А пък не съм посещавал този сайт никога :)

<{POST_SNAPBACK}>

Това ме възмущава !

Ще се опитам да разбера точно какво е станало !

ohmy.gif

Ако си с нереален IP адрес, най-вероятно е станало така както каза zazzko.

Другият вариант, за който се сещам в момента е да е станала някаква грешка, но това е почти невъзможно, все пак там има 3,000 и кусур потребители...

П.П.: Оправи си линка в първия пост, сгрешил си.

• Автор
Ако си с нереален IP адрес, най-вероятно е станало така както каза zazzko.

Другият вариант, за който се сещам в момента е да е станала някаква грешка, но това е почти невъзможно, все пак там има 3,000 и кусур потребители...

П.П.: Оправи си линка в първия пост, сгрешил си.

<{POST_SNAPBACK}>

Да,с нереално IP съм , но ще си търся правата !

Ще влезна от друго място,и ще ги питам директно !

П.П Оправих линка-извинете ме/афект/!

Редактирано от dimd (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

dimd с нерално IP си

IP адрес 195.149.254.x ( Внимание: Този IP адрес се ползва от общо 3 потребители! )

Единия от тези потребители се казва slavibg ,който има бан заради системен мирър в дата.бг на наши торенти.В момента му махнах бана ,но при следваща такава проява на въпросния slavi ,няма да правя компромиси.

Съжалявам ,че редовни юзъри патят заради други ,но за жалост това се случва доста често при нереалните IP-та.

dimd с нерално IP си

Единия от тези потребители се казва slavibg ,който има бан заради системен мирър в дата.бг на наши торенти.В момента му махнах бана ,но при следваща такава проява на въпросния slavi ,няма да правя компромиси.

Съжалявам ,че редовни юзъри патят заради други ,но за жалост това се случва доста често при нереалните IP-та.

<{POST_SNAPBACK}>

Няма ли някакъв друг изход...такъв че невинни да не страдат заради други които се правят на интересни ???Да се измисли друг начин да се накаже виновния ???

ISSABELA ,IP-то е идентификация на копмютъра в интернет и няма как да се разграничат многото потребители използващи едно IP.

Мога да му спра акаунта ,но това не му пречи да влиза в сайта и винаги може да си регистрира друг акаунт.

Много пъти не сме слагали бан на някое IP ,единствено защото на него е имало по 50-100 човека ,които също ще се окажат потърпевши.

Съжалявам ,но това е реалността в България и нищо не може да се промени докато не изчезне понятието "нерално IP"

ISSABELA  ,IP-то е идентификация на копмютъра в интернет и няма как да се разграничат многото потребители използващи едно IP.

Мога да му спра акаунта ,но това не му пречи да влиза в сайта и винаги може да си регистрира друг акаунт.

Много пъти не сме слагали бан на някое IP ,единствено защото на него е имало по 50-100 човека ,които също ще се окажат потърпевши.

Съжалявам ,но това е реалността в България и нищо не може да се промени докато не изчезне понятието "нерално IP"

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси че ми обясни това и си прав.. :angry:

• Автор

AsenMan,благодаря ти за изчерпателният отговор !

При това положение,си върши работата,а аз ще се поинтересувам за реално IP.

Винаги съм се чудел,за какво пък е нужно да си с реално IP,но вече нещата ми се изясняват.

Приятен ден ! cool.gif

• 3 седмици по-късно...

Общо взето никой в MastersTB, говоря от админите не банва някого без причина, така че, влизайте смело в тракъра! А това което се случва понякога, покрай сухото да изгори и суровото - сърдете се на недобросъвестните. Но тези неща се случват навсякъде. dimd, извинения!

• 1 година по-късно...

Ще ме извинявате за офтопика, но преди време (след 3 години) доставчика ми смени IP-то, като го направи нереално. На мен това изобщо не ми върши работа и след неуспешен опит да си върна реалното, вместо Ip-то смених доставчика. Реалното IP е необходимост за повечето интернет потребители, така че интернет провайдърите са длъжни да предлагат реални IP-та.

• 4 месеца по-късно...

Аз също искам да разбера защо ми е наложен бан от www.masterstb.com Вярно е, че коефициентът ми е под 0,45, но винаги сийдвам изтеглените торенти по няколко дни. Никът ми е Dick61. Днес изобщо не мога да вляза в сайта - появява ми се съобщение "Вие нямате достъп до сайта". А дори в момента продължавам да сийдвам един филм. Моля да ми обясните причините. Много харесвам сайта и ми е болно, че нямам достъп.

Аз също искам да разбера защо ми е наложен бан от www.masterstb.com Вярно е, че коефициентът ми е под 0,45, но винаги сийдвам изтеглените торенти по няколко дни. Никът ми е Dick61. Днес изобщо не мога да вляза в сайта - появява ми се съобщение "Вие нямате достъп до сайта". А дори в момента продължавам да сийдвам един филм. Моля да ми обясните причините. Много харесвам сайта и ми е болно, че нямам достъп.

В момента и аз не мога да вляза в сайта. Възможно е да имат технически проблеми.

В момента и аз не мога да вляза в сайта. Възможно е да имат технически проблеми.

Да се надяваме, че е технически проблем, но преди половин час помолих един съсед да влезе и той нямаше проблеми.

Да се надяваме, че е технически проблем, но преди половин час помолих един съсед да влезе и той нямаше проблеми.

При мен се оправи.

А ето това виждал ли си го?

"Не използвайте BitComet 0.87-0.99

Не използвайте BitComet 0.87 за да не станете неволни чийтъри и да не бъдете баннати от сайта! За момента са забранени версиите на BitComet от 0.87 до 0.93 ,използвайте uTorrent 1.6 или друг клиент от препоръчаните за сайта ,списък тук !"

Това е една от възможните причини за бан - ако има такъв.

При мен се оправи.

А ето това виждал ли си го?

"Не използвайте BitComet 0.87-0.99

Не използвайте BitComet 0.87 за да не станете неволни чийтъри и да не бъдете баннати от сайта! За момента са забранени версиите на BitComet от 0.87 до 0.93 ,използвайте uTorrent 1.6 или друг клиент от препоръчаните за сайта ,списък тук !"

Това е една от възможните причини за бан - ако има такъв.

Аз използвам BitSpirit, така че вероятно това не е причината.

• 9 месеца по-късно...
  • Автор

Не си прав !

Имат си правила,и хора които съблюдават за тях !

Плюеш ги,а не си подробен-за какво става дума ?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...
ISSABELA ,IP-то е идентификация на копмютъра в интернет и няма как да се разграничат многото потребители използващи едно IP.

Само един въпрос, има ли проблем с сайта или мен са ме баннали?

• Автор

Явно има-и при мен е така от снощи поне !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.