Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прилагане основания за затваряне на тема

Featured Replies

Възможно е да е споменато някъде, но мисля, че е нужно да се обособи. Става въпрос за последната тема която публикувах. Не мисля, че тя нарушава правило от форумът в настоящият си вид, но и няма как да го аргументирам при условие, че не е споменато такова. От потребител е споменато правило 2.16, но то не е в сила. Имам предложение затварянето на тема да бъде съпътствано с препратка към нарушеното в случая правило, както това е в сила за пост.

И още нещо. Т.к. подозирам, че могат да се посочват произволни правила за причина за затварянето бих искал и да се регламентира тема в която може да се тълкуват правилата. Все още помня моя тема която обсъждах с модератора затворил я. Той изтъкна причина от която се отметна и я смени с друга. Не знам последното което споменах в разрез с правилата ли е, но със сигурност поражда въпроси.

Няма да взимам отношение по темата, но първото нещо, което ще ти кажат е:

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.
  • Автор
Няма да взимам отношение по темата, но първото нещо, което ще ти кажат е:

Добре де, аз го знам, ти го знаеш, аз знам, че ти го знаеш... ами остави ги да го кажат, ако го сметнат за удачно. Защо се изземват функции на модератори. Потребителите започнаха да цитират правила и да наказват. Прочети ми още веднъж темата за прошката. Наказват боговете, съдят хората.

С една дума: без спам.

Добре де, аз го знам, ти го знаеш, аз знам, че ти го знаеш... ами остави ги да го кажат, ако го сметнат за удачно. Защо се изземват функции на модератори. Потребителите започнаха да цитират правила и да наказват. Прочети ми още веднъж темата за прошката. Наказват боговете, съдят хората.

С една дума: без спам.

Не е нужно да ти дават обяснения

Ако тук не ти харесват правилата-форуми много

Не си длъжен да стоиш

Ами това е положението. На никого не му харесва, освен на администраторите и на шепа гъзолизци, надяващи се да станат модератори, но няма алтернатива. По едно време група свбодомислещи хора се отделиха от тук и се опитаха да си направят собствен форум, it-light.net, обаче и там единият от собствениците (phantom) реши, че е хванал Мойсей за жезъла и може да раздава наказания и повечето стойностни потребители го напуснаха. Единственият наистина свободен форум, който имаше на времето, беше в top.bg, но отдавна го закриха.

Редактирано от потребителско име (преглед на промените)

Възможно е да е споменато някъде, но мисля, че е нужно да се обособи. Става въпрос за последната тема която публикувах. Не мисля, че тя нарушава правило от форумът в настоящият си вид, но и няма как да го аргументирам при условие, че не е споменато такова. От потребител е споменато правило 2.16, но то не е в сила. Имам предложение затварянето на тема да бъде съпътствано с препратка към нарушеното в случая правило, както това е в сила за пост.

И още нещо. Т.к. подозирам, че могат да се посочват произволни правила за причина за затварянето бих искал и да се регламентира тема в която може да се тълкуват правилата. Все още помня моя тема която обсъждах с модератора затворил я. Той изтъкна причина от която се отметна и я смени с друга. Не знам последното което споменах в разрез с правилата ли е, но със сигурност поражда въпроси.

До някъде имаш право, но само до някъде!

Не си длъжен да стоиш

Да така е, но според мен наистина не е лошо тук да включи най-после и някой мод, т.к. искам да видя и другата гледна точка. Нали все пак живеем в свободна страна.

след гей темите, това ли е новия хит ??????

винаги трябва да има гореща точка, нали ?

• Автор

Не си длъжен да стоиш

Не се държиш коректно. На поста ти мога да отговоря с "Като не ти харесва, че не ми харесва си намери друг форум". Стана ви ясно, че с думи не можете да ме преборите, с надприказване-да. Давай Линда, ти можеш.

Темата ми се намира във форума "Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта", но вие не знаете къде се намирате. Какво ми харесва и какво не в случая няма никакво значение.

Ами това е положението. На никого не му харесва, освен на администраторите и на шепа гъзолизци, надяващи се да станат модератори, но няма алтернатива. По едно време група свбодомислещи хора се отделиха от тук и се опитаха да си направят собствен форум, it-light.net, обаче и там единият от собствениците (phantom) реши, че е хванал Мойсей за жезъла и може да раздава наказания и повечето стойностни потребители го напуснаха. Единственият наистина свободен форум, който имаше на времето, беше в top.bg, но отдавна го закриха.

това е един от най-свободните форуми.

за подобни изявления, както и за безброй акаунти,

навсякуде другаде би получил бан по IP, по адрес, по майка и по баща :)

Мога ли да попитам защо трябва да си "гъзолизец" за да станеш модератор? Това си е РАБОТА (за без пари), която ти отнема доста от личното време. При мен примерно 2 часа на ден ми заминават за един доста по-малък от този форум (eshop.bg). Което време други употребяват за собствен кеф като пиене на богоугодни течности и близки контакти с противоположния пол. Да знаеш че писва да четеш простотии всеки ден и постоянно да се обясняваш на някои, които демонстративно не спазват правилата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.