Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да коментираме БГ шоу-програми

Featured Replies

Статистика за половин милион

0000058732-article.jpg

Всяко ново предаване вдига летвата на наградните фондове у нас с по няколко хиляди.

Е, този сезон отново ще чукнем рекорд, защото новата игра „Всичко по 10”, която тръгва по Нова телевизия, ще дава половин милион лева.

Такъв фонд имаше само „Пей с мен“, но този път не става дума за риалити, а за телевизионна игра.

„Всичко по 10” е популярно на 6 континента и в над 33 страни шоу. Правата му за България се държат от „Глобал филмс”, продуцент, естествено, ще бъде Маги Халваджиян.

Водещ на играта пък е познатият доскоро като метеоролог Иво Андреев, който ще влиза в новата си роля пред 200 човека публика и много други пред малкия екран всяка събота от 21 часа.

Стартът е на 18 октомври, а вече са заснети първите няколко броя на предаването.

Интересно е, че публиката активно участва във „Всичко по 10”.

Чрез сложна електронна система за гласуване 200 човека дават своите предположения за верен отговор на въпросите, като това е един от своеобразните жокери за играчите.

След това, с помощта на сложен софтуер, създаден специално за „Всичко по 10”, цялата информация се изчислява светкавично и резултатите се изписват на видеостена, дълга цели 8 метра.

След като изчезнат от стената, данните не отиват в небитието. Защото специално разработените въпроси са обект на официално социологическо проучване на „Алфа рисърч”.

Така отговорите представляват представителна извадка на мнението на българите по обществени, социални или политически проблеми.

Например в първите предавания участниците са направили опит да познаят „Колко процента от българите биха окачили портрет на Бойко Борисов в дома или офиса си?”, „Колко процента от българите смятат, че Максим Стависки трябва да лежи в затвора?”, „Колко процента от българите се страхуват от жените шофьори на пътя?” и много други.

До този момент над 7000 души за заявили желанието си да участват.

Със сигурност интересът ще се увеличава, ако някой вземе и парите. За това обаче ще трябва да изчакаме.

Източник:dnes.bg

• 2 седмици по-късно...

Интересно е,и Иво Андреев се справя страхотно

Малко разнообразие-то ми писна Ники Кънчев да гледам

biggrin.gif

Иво Андреев е много по-добре от Ники Кънчев biggrin.gif Ники Кънчев е само за "Стани Богат" и това е :clap::yanim: :и накрай аплодисменти за Иво Андреев и "ВСИЧКО ПО 10"

Редактирано от Hanibal_Lektar
Прекалено много емотикони (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Тум може да слоделите мнение за предаването.Вчера беше първият епизод (11,04,2009 21:30),но нямах възможност да го гледам, ако някой го е гледал нека да сподели дали му е харесало

WIFE_SWAP_LOGO.JPG

За две седмици две съпруги от различни семейства разменят своите домове, своите съпрузи, деца и начин на живот. През първата седмица, новата съпруга трябва да спазва абсолютно стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя. Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва. През втората седмица, „новите” съпруги могат да наложат свои собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.

Първият сезон на българската версия на „Размяна на съпруги” ще се състои от 8 епизода. Предаването ще се излъчва всяка събота от 21:30 часа, а веднага след него от 22:30 часа ще има и живо студио, в което ще се дискутират темите от епизода. „Спазихме изцяло формата на шоуто и се отказахме от варианта да разтегляме една размяна в няколко епизода, защото се губи динамиката на предаването. Това което ще видят зрителите в един час се случва паралелно за 6 дни в двете семейства. Настоявахме обаче за живо студио след всеки епизод, защото темите са много интересни и имат нужда от по-детайлно коментиране”, разказва Стойчо Керев, главен продуцент на ТВ2.

1Nevena.jpg

НЕВЕНА СПАСОВА ВОДИ „СЛЕД РАЗМЯНАТА”

Редактор от „Размяна на съпруги” става водещ на „След размяната”

Първата размяна, която ще видят зрителите тази събота е на двойка от София и такава от село Страшимирово. Дарина е на 35 години, женена е за Христо, който е на 39 години. Заедно са повече от 20 години, имат две дъщери – Елена на 16 и Славена на 12 години. Дарина и Христо живеят в Страшимирово и са земеделски производители.

Жени е на 31 години, танцува ориенталски танци, и споделя, че мъжът й за нея е всичко. Той се казва Пламен на 39 години, таксиметров шофьор. Имат две деца - Пламен на 8 и Велина на 15 години. Жени и Пламен са заедно от 10 години, запознават се в таксито, тя му е била клиентка. Семейството им живее в София.

Официален сайт

източник:TV2

• 4 месеца по-късно...

f_93802764.jpg

Бившата водеща на „Огледала“ Радост Драганова ще „принуждава“ родните звезди да влизат в дуел, в който да представят своето предложение за най-стилна визия по конкретна тема. Това ще бъде часто от сюжета в новото предаване на bTV, чийто водещ и продуцент е именно грациозната брюнетка - „Модерно“.

Двете звезди, които ще влязат в директна „битка“ ще разполагат с ограничен бюджет и време, в което ще трябва да изберат за себе си най-идеалния тоалет, писа bliasak.bg. Те обаче няма да бъдат оставени сами, а ще бъдат подпомогнати от специалисти – стилистите Добромир Киряков и Августина Маркова – Тути. Новото предаване на Радост Драганова - „Модерно“ от септември ще се излъчва във времето на „Огледала“.

Раздялата между водещата и продуцентите на сваленото дамско предаване беше доста драматична. Коментираше се "предателството" от страна на Радост, която според екипа на „Огледала“ си уреждала мястото в bTV, тайно от тях.

Източник

Аз май съм скептично настроена, но ще видим ;)

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

"Господари на ефира" отиват в Би Ти Ви

gospodari%20208x145.png

"Господари на ефира" и "Пълна лудница" напускат Нова телевизия (NovaTv.bg).

От септември предаванията на продуцентската компания "Глобал вижън" ще се излъчват по Би Ти Ви (Btv.bg).

Шоуто за телевизионни гафове се завръща в ефира на 14 септември с нов декор и нови адреналинки. "Господари на ефира" ще се излъчва всяка делнична вечер от 23.30 ч.

Пародийното предаване "Пълна лудница" се завърта отново на 3 октомври с нови сюжетни линии. Зрителите ще го гледат всяка събота от 22.30 ч.

От Би Ти Ви съобщават, че възнамеряват в "обозримо бъдеще "Господари на ефира" (Gospodari.com) да се доразвие и да се излъчва на живо и пред публика, което ще му даде възможност пълноценно да достигне своя реален и неоткрит потенциал"С оттеглянето на Иван и Андрей при нас се освободиха доста програмни слотове и финансови ресурси. Откриха се нови възможности пред телевизията, част от които ще оползотворим с привличането на двете нови предавания", коментира програмният директор на медията Апостол Пенчев.

До този момент "Глобал вижън" (GlobalVision-bg.com), която е на Магърдич Халваджиян, Асен Чанков и Джуди Халваджиян, не са правили предавания в Би Ти Ви.

За сметка на това "Глобал филмс" (GlobalFilms-bg.com), управлявана само от Маги Халваджиян, е в ефира на телевизията вече седем години с "Море от любов", направи двата сезона на "Ясновидци" и благотворителното шоу "Великолепната шесторка", което събираше средства за децата от Могилино.

Източник

Вече не се учудвам. Господарите ще се местят в BTV , Иван и Андрей ще бягат в Nova...Общо взето за мен няма разлика къде ще ги гледам, ако го правя laugh.gif

Но ми е интересно дали ще има следваш Music idol и дали ще се излъчва по Нова...

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

logo_tsenata_na_istinata.jpg

“Цената на истината”, един от най-атрактивните световни формати, който Нова телевизия ще предложи на своите зрители през есента.

В шоуто ще се търси истината, цялата истина и нищо друго освен истината. В поредица от епизоди ще бъдат задавани лични въпроси на обикновени хора, които преди това са преминали през тест с детектор на лъжата (полиграф). Те трябва да отговорят с истината, за да спечелят 200 000 лева.

По време на играта на участника ще бъдат зададени 21 въпроса, които постепенно ще стават все по-лични. Ако играчът отговори честно, преминава към следващия въпрос. За всяка поредица от въпроси, на които той отговоря честно, ще спечели съответна сума. Ако играчът отговори на всичките 21 въпроса честно, според полиграфа, то той печели голямата награда 200 000 лева

След всеки въпрос напрежението в студиото ще се покачва. Ще продължи ли участникът, за да спечели повече пари или ще се откаже, за да не разкрие отговора на поредното неудобно питане?

Не са нужни специални знания, нито физическа подготовка, а още по-малко атрактивен външен вид. Нужно е само да кажете истината...

източник: max2.tv

Някой гледа ли първият епизод? Коментирайте!

епизод 1

Част 1

Част 2

Част 3

Част 4 (последна)

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Поредното нагласено предаване на Витомир Съраиванов! След като не му се получи с "Хванати в изневяра", където всичко беше нагласено с актьори, сега се опитва да направи нещо подобно! За мене е нагласена цялата работа!

• Автор

изцяло съгласен с icemans !

П.П.

Не си мислете че не е така на запад ... ама хората го правят профисионално ... утри ще ги гледаме същите в друго реалити ... !

Някой гледа ли `Цената на истината` днес-беше много по-скопо забавно! Много се смея на това предаване. Сякаш гледам латино сериал!

Пародия. :P

Чаках го с огромен интерес, но тези хора просто не се усещат.

Лично мен ме загубиха като зрител.

Интересно следващия път за какво ще е.., те общо взето изчерпаха пикантните теми.

Сигурно някоя ще си признае, че е правила секс с магаре.

• Автор

Каква порода е новото кученце на " Господари на ефира " - Рапончо ?

78dd23110e460064488d4a11a1eb0052_120x90.jpg

изивинявам се за гадният кепчер !

Много е готино !

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, какво мислите за новия блок на Иван и Андрей станция нова? Като чух че ще е 8 часа ми се стори като това ще е поредната простотия като в неделя със на бнт или както там беше. Но днес успях да гледам частта от шоуто след предаването на нана и поне на мен ми хареса. Не е еднотипно говорят за съвсем различни теми и поне според мен стига хората да им дадат шанс ще имат успех. Доколкото знам този тип блокове е взаимстван от Италия където са голям хит. И все пак ако някой от Нова случайно види тази тема нека помоли да направят повече студия защото изглежда тъпо 90% от предаванията да се водят от една и съща масичка.

Редактирано от dj_ee3 (преглед на промените)

На мен ми се стори забавно.Не съм гледал от началото до края, но това което видях ми беше интересно.Като цяло... харесва ми.

Да раздвижено и забавно предаване-хареса ми! :cool:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.