Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Група "Приятели на Kaldata.com" във Facebook

Featured Replies

Както личи от заглавието на темата - във Facebook вече има група от "Приятели на Kaldata.com". Целта на групата е "да избягаме" от никове и аватари, създавайки реални контакти с реални хора (доколкото профилите във Facebook са реални cool.gif ).

Групата е отворена за всички потребители на форума тук, които се чувстват приятели и познати един с друг; също така за всички, за които общуването ни във форума е обмяна на идеи и съвети, а не създаване на виртуални образи - нямащи нищо общо с действителността. Там може да разберете кой се "крие" зад определен ник-нейм от форума (стига той да иска да ви каже, разбира се), да обменяме идеи и/или да се създават връзки. Във форума на Калдата участват много и то добри специалисти в областта на Информационните технологии и Интернет.

Та, така... Чувствайте се добре дошли в групата "Приятели на Kaldata.com". И там сме същите безобразници. biggrin.gif

Редактирано от Fingli (преглед на промените)

• Отговори 71
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Там е на английски,нищо не разбирам

Искам си български език и ще дойда и аз

:baby:

Там е на английски,нищо не разбирам

Искам си български език и ще дойда и аз

:)

Доколкото разбрах в момента интерфейса се превежда, имай търпение :-)

Доколкото разбрах в момента интерфейса се превежда, имай търпение :-)

Добре,свиркай като го преведете

cool.gif

Ама бая се лутате из тоя сайт, май май :)

Май май мина-октомври сме вече

Не вдявам нищо-та ни светни нас,неграмотните

cool.gif

Мисля че всички са добре дошли :)

айде, вътре съм :P

Малко обърквация става, защото има хора, които не се ориентирват кой кой е :)

Ама вече си има списък с членовете - всеки нов член да се разпише там с ника си моля biggrin.gif

Хайде да видим мен дали ще ме познаете :):P

Може да се направи ама като сме почнали тука вече е по-добре да се регистрираш във Facebook.

• Автор

Нямам нищо против MySpace (и аз имам акаунт там), но във Facebook нещата ми изглеждат по-искренно и лично cool.gif

В MySpace съдържанието и предназначението му е малко по-различно, отколкото на Facebook. Фейс-а е предимно за обмяна на лична информация и контакти, докато Майспейс в голямата си част се използва за популяризиране на артисти, музиканти и други дейности, които събират голям брой фенове. Спейс-а е като да си направиш собствен уеб-сайт и там да си качваш някакто съдържание, каквото намериш за добре.

Разбира се, че не е задължително участието в групата. То едно улеснение за контакти между нас си, а и за създаване на нови такива.

Между другото, Хайдукпикасо ли пита дали има вариант на български?

Между другото, Хайдукпикасо ли пита дали има вариант на български?

Mда.

Май имаше петиция във Фейсбук за това...

• Автор
И в момента който има желание може да се включи в превода

В момента преводът на български е стигнал до половината (по общ брой от налични изрази). Най-използваните страници вече са преведени и има възможност да се ползват/тестват. За да ползвате българския превод, за в момента трябва да сте в групата за преводи - ако някой иска български може да се свърже с мен във Фейс-а, ще му пратя покана (а и не само с мен, със всеки който е в групата).

За самия превод - не знам кога ще бъде готов официално. Няма никакви индикации за срок. Както казах - към момента е готов наполовина, тук има една "особеност" че постоянно се добавят нови изрази и колкото и да напредваме не може да се "отлепим" напред laugh.gif Когато се включих в превода, общия брой на изразите беше около 14 000 и имаше преведени 5 000, сега сме превели 10 000 израза а общия брой е малко над 20 000 ohmy.gif

В момента преводът на български е стигнал до половината (по общ брой от налични изрази). Най-използваните страници вече са преведени и има възможност да се ползват/тестват. За да ползвате българския превод, за в момента трябва да сте в групата за преводи - ако някой иска български може да се свърже с мен във Фейс-а, ще му пратя покана (а и не само с мен, със всеки който е в групата).

За самия превод - не знам кога ще бъде готов официално. Няма никакви индикации за срок. Както казах - към момента е готов наполовина, тук има една "особеност" че постоянно се добавят нови изрази и колкото и да напредваме не може да се "отлепим" напред laugh.gif Когато се включих в превода, общия брой на изразите беше около 14 000 и имаше преведени 5 000, сега сме превели 10 000 израза а общия брой е малко над 20 000 ohmy.gif

при мен е на български - магия biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.