Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за Асцендента везни?

Featured Replies

Току що разбрах, че асцендента ми е везни, а луната ми е в стрелец, Иначе съм зодия телец. Дано компютърната програма да го е изчислила правилно. :lol6: Какво можете да кажете за такъв човек? Кажете ми не само положителните, но и отрицателните качества на това съчетание. Тъй като съм човек, който е перфекционист, искам да поправя недостатъците си, ако е възможно. Не ме жалете. :lol6:

Кажете ми не само положителните, но и отрицателните качества на това съчетание. Тъй като съм човек, който е перфекционист, искам да поправя недостатъците си, ако е възможно. Не ме жалете. :lol6:

Ето това е типичното мислене на Везните. С две думи - много ще ти е трудно, братче, с този АЦ, но ти никога, ама никога няма да предадеш онова, в което вярваш, а вярваш в красотата. И в това е силата ти. Казва ти го една Везна. Успех!

Защо да ми е трудно? Какво му е лошото на този асцендент?

Ужасен е!

Ще те води в такива дълбини, че ще ослепееш от мрака там. Ще те издига в такива висоти, че въздух не ще ти достига. Ще те мята бясно стихията на ефира. Ще се изгубиш съвсем. Ще измръзнеш целия, за да се запалиш. И тогава ще се намериш.

Страшно е. Но си заслужава!

Редактирано от Maat (преглед на промените)

• Автор

Хм, това значи ли, че ще преживея големи лични падения и възходи или нещо друго? Искаш да кажеш, че ще открия себе си чак след много житейски перипетии? Публикувано изображение Или имаш предвид някой духовни или окултни въпроси. Не разбрах - не може ли да си по-ясна? Мисля, че знам какво имаш предвид, но не мога да знам със сигурност.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Хм, това значи ли, че ще преживея големи лични падения и възходи или нещо друго? Искаш да кажеш, че ще открия себе си чак след много житейски перипетии? Публикувано изображение Или имаш предвид някой духовни или окултни въпроси. Не разбрах - не може ли да си по-ясна? Мисля, че знам какво имаш предвид, но не мога да знам със сигурност.

Готтин, Асендент Везни значи, че те изкарват една октава над Телца, на външен вид :yanim: ... :P Тъй като и Везни и Телец са под Венера, но понеже Везни е въздушна, то е "по-фината Венера" от тази на Телеца. Но жена и Везни и Телец изглежда и си е много деликатна и съблазнителна! ахахаха ;) Така, че само може да съжалваш, че не си се родил в тази инкарнация само с Х-хромозоми! Публикувано изображение

По принцип, Телцът е под агидара на мама Земя.

Женската 3-деви в асендинг ордер е Земя-Луна-Венера, Телец-Рак-Везни... :clap:

• Автор

Е U.Ra, забелязвам, че напоследък (поне от днес), пишеш само смислени и разбираеми неща Публикувано изображение Не го казвам заради хвалбите. А какво ще кажеш за характера, за личността на хората с тази комбинация? Приемам и критики. Няма да се обиждам.

Е U.Ra, забелязвам, че напоследък (поне от днес), пишеш само смислени и разбираеми неща Публикувано изображение Не го казвам заради хвалбите. А какво ще кажеш за характера, за личността на хората с тази комбинация? Приемам и критики. Няма да се обиждам.

ИДЕАЛЕН СИ БЕ, ЧОВЕК! :yanim: Щом няма агресия си сУУУУУУУпер! Женската същност на Бога е по-добрата! :clap: Казвам го, като индивид с Луна в Коза и Ас- в овсЪ. Публикувано изображение

• Автор

Четох, че хората с асцендент везни имали някой недостатъци в характера, като например теози, че егото им трудно се проявявало, преследват цели, които дори не са техни, водят се от чуждите цели и т. н. Ако прочетете два от горните поста ще видите и потребител, който коментира недостатъците на хората с асцендент везни. Само че аз нищо не разбрах. Може ли някой да ми разясни тези недостатъци? Давйте, критикувайте. Ако знаете и какво може да се направи, за да се поправят грешките - напишете. U.Ra, ти знаеш ли дали е възможно човек да се пребори с недостатъците, които идват от влиянието на звездите и планетите? Възможно ли е и как? Сигурно пак ще кажеш, че нищо не ни принадлежи. Тогава, ако искам да променя нещо в моя живот какво да направя, да се моля на по-висшите сили ли?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Тогава, ако искам да променя нещо в моя живот какво да направя, да се моля на по-висшите сили ли?

Нищо няма да стане с молитви. Копане, копане здраво трябва.

U.Ra, ти знаеш ли дали е възможно човек да се пребори с недостатъците, които идват от влиянието на звездите и планетите? Възможно ли е и как? Сигурно пак ще кажеш, че нищо не ни принадлежи. Тогава, ако искам да променя нещо в моя живот какво да направя, да се моля на по-висшите сили ли?

Да, наистина правилно определи, че звездите понякога 'благоприятстват' към неблаготворна дейност. :P Как може човек да тушира това?.. -на помощ идват Духовните учения от аватарите на Господа, тъй като те са над Астралното поле на циклите... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Знаеш.

• 6 месеца по-късно...

Здравейте! Нуждая се от насока и малко повече информация: зодия Козирог, Асцедент Везни, луна в Скорпион. Надявам се някой по-запознат да направи подробна характеристика на подобно съотношение. Благодаря! :inlove1::huh:

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Нуждая се от насока и малко повече информация: зодия Козирог, Асцедент Везни, луна в Скорпион. Надявам се някой по-запознат да направи подробна характеристика на подобно съотношение. Благодаря! :huh::P

Хаха, не мисля, че Козирозите , като цяло , се интересуват от хороскопи. Значи при теб асцедента и положението на Луната играят голяма роля.

(не разбирам, не ме нападайте Публикувано изображение )

Хаха, не мисля, че Козирозите , като цяло , се интересуват от хороскопи. Значи при теб асцедента и положението на Луната играят голяма роля.

(не разбирам, не ме нападайте Публикувано изображение )

Аз пък съм Скорпион, с Асцедент Рак и Луна във Водолей . Нещо отвлечено ми се струва, ще взема да поровя в нета... Публикувано изображение

Здравейте! Нуждая се от насока и малко повече информация: зодия Козирог, Асцедент Везни, луна в Скорпион. Надявам се някой по-запознат да направи подробна характеристика на подобно съотношение. Благодаря! :):P

За асцедента:

Изключително чаровни, привлекателни, стилни, елегантни. Постигате всичко за което мечтаете в живота, особенно хармония в любовта. По някога ще ви смятат за нарцистични и критични, но въпреки всичко ще търсят компанията ви. Понеже везните са партньорска зодия, в професионален аспект най- добре ще се реализирате ако работите в съдружие.Притежавате високо развит интелект и дарби в областта на изобразителните искуства, музиката, модата, спортове като фигурно пързаляне. Безпорядакът ви дразни, както и асиметричността, дисхармонията. Маниаци сте на тема чистота, обичате да се обграждате от скъпи неща. Импулсивни, не винаги спазвате правилата.

Козирог-Желязна ръка в кадифена ръкавица

За Луната :

ЛУНА В СКОРПИОН

Луната в Скорпион е крайна-обича и ненавижда страстно.Хората с тази позиция са много опасни врагове.Злопаметни и никога не забравят обидите,отмъстителни.Затова е важно да се научат да изявяват чувствата си по-открито и най-вече да прощават.Понякога силно ревниви,преценяват хората и събитията твърде прибързано,нетърпеливи и импулсивни.Язвителни и насмешливи.Изпитват нужда да доминират.Не си позволяват да бъдат уязвими и не изпускат от контрол отношенията си с останалите.Но са проницателни и с лекота усещат скритите чувства и мотиви на човека срещу себе си,както и слабите му места.Притежават силна воля и не търпят чужда намеса по пътя към целта си.В негативен аспект-сексуални крайности,алкохолизъм.В известна степен са егоисти,съобразяват се преди всичко със собствените си желания и чувства.Ревниви и обсебващи са и това понякога е пречка в любовните им отношения.

Жените с Луна в Скорпион са привлекателни и магнетични,с известна склонност към угаждане,понякога и към безразборен секс.

Мъжете търсят чувствена партньорка,кротка и интуитивна,която да усеща техните желания и настроения.

Това намерих в нета ...

• 2 години по-късно...

А за зодия Везни, асцедент Рак, луна в Дева. Моля, наистина много ме интересува!

• 2 седмици по-късно...

Везните мъже са к***ари,пък асцендента ба ли го къв е

:yanim:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.