Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли "моряшки жени"?

Featured Replies

Здравейте,дали има такива като мен във форума?Моето момче замина преди 3 седмици,а на мен ми се струват като цяла вечност :speak: По цял ден плача :) Постоянно ми говорят,какво толкова съм плачела,моят пътувал изкарвал пари.Да така е,но не знаят колко е тежко да го няма.Има и такива,които само чакат мъжете им да заминат и хукват по други,заради такива като тях всички ни слагат под общ знаменател.

Благодаря,че ме изслушахте

• Отговори 54
  • Прегледи 24,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• аз съм жена на моряк , и знам какво е......... да чакаш с месеци любимият да се прибере, обаче сме му хванали цаката, 9 месеца без секс не върви, затова му купих изкуствена вагина, а той на мен вибрат

• Adelina Stoyanova
    Adelina Stoyanova

Здравей младо момиче, за което много ти завиждам - е,благородно. Искаш ли качествен съвет от малоумница, преживяла нещо подобно от описанията ти и .......има поговорка, че на някои един път каца птич

• име на потребител
    име на потребител

Нали знаеш какво и трябва на една разстроена жена? Две яйца да се застрои Аз лично нищо лошо не мога да кажа за моряшките жени. Последната, с която се запознах, беше просто приказка. Всичко прав

Нали знаеш какво и трябва на една разстроена жена? Две яйца да се застрои :)

Аз лично нищо лошо не мога да кажа за моряшките жени. Последната, с която се запознах, беше просто приказка. Всичко прави, всичко дава, никакви задържки, няма нужда да я пазя... :rolleyes: Че и с мъжа си ме запозна, като се върна той от плаване. За пред него съм само компютърен специалист, естествено. Пием си заедно ракията, а той като отплава му топля мястото в леглото да не изстине laugh.gif

Свиквай жено, такъв е живота.Дали ще е моряк,военен или тираджия е все тая.Сдухване до живот.Трайш, ама до време.Сега си още млада, но после ще се усетиш, че живот без....(тук се импровизира) не е живот.И да знаеш, от личен опит ми е, тез професии - за егоисти хора са.

Здравейте,дали има такива като мен във форума?Моето момче замина преди 3 седмици,а на мен ми се струват като цяла вечност :speak: По цял ден плача :speak: Постоянно ми говорят,какво толкова съм плачела,моят пътувал изкарвал пари.Да така е,но не знаят колко е тежко да го няма.Има и такива,които само чакат мъжете им да заминат и хукват по други,заради такива като тях всички ни слагат под общ знаменател.

Айде,недей рева.Кажи,коя линия държи, да ти кажа с какви билести да го отчакваш.

Мисля,че преиграваш.Освен,ако не си плачкаш тук и после да му покажеш,колко тежко ти е било.Но,един чичко от форума с нежно сърце те утеши и ти подаде приятелска длан.Да се сещаш,че има жени чийто мъже са си при тях и това не ги спира?И не видях, да си споменала,някой да ти е наврял в очите,изневяра.Казали са ти хората,пари изкарва човека.Пари.Под кой знаменател се сложи,ти сама?Някаква несигурност ли е това?;)

biggrin.gif

Ох боже, някой веднага да се похвалят....

Ан, един съвет, каквото си го направиш това ще е, от теб зависи единствено....

П.С А относно форума, да има....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Автор

Първо благодаря все пак за отговорите,аз си знам под кой знаменател съм-на чакащите.За изневяра не говоря-вярвам му на 100%.Не е там въпроса,просто исках да споделя колко е тежко да си сам sad.gif

Здравейте,дали има такива като мен във форума?Моето момче замина преди 3 седмици,а на мен ми се струват като цяла вечност :) По цял ден плача ;) Постоянно ми говорят,какво толкова съм плачела,моят пътувал изкарвал пари.Да така е,но не знаят колко е тежко да го няма.Има и такива,които само чакат мъжете им да заминат и хукват по други,заради такива като тях всички ни слагат под общ знаменател.

Извини ме на колко години си? А той?

Няма начин да не започнеш да търсиш топлина някъде, или ще го оставиш или той теб! Без значение, двама души не бива да са далеч един от друг дълго време!!!Ти сама го усещаш, дори и да не бях го писала!

Него няма да го има не само сега, но и след това години наред-ако си решила да оставаш с него! Парите не са всичко на този свят! А очи които не се виждат се забравят, а отношенията ще станат хладни, ще се отчуждите и всичко рано или късно ще свърши! Наблюдавам хоарата не случайно...може би някой ден ще ги разбера, а може би по-добре да не ги разбирам! Обичам да наблюдавам и мисля, понякога виждам неща които не ми харесват, но си мълча...само на най-близките си мога да споделя някой от нещата за които разсъждавам! Опитай се да наблюдаваш хората с опит и да се вслушваш в тях, така може би поня някой неща ще си спестиш! Защото, човек каквото сам си направи друг, не може да му го направи!!! Дори някой да те мрази, пак не може да ти стори такова зло каквото ти сама би си причинила! Всъщност човек сам се наранява, друг не може да го нарани!

Иска ми се да кажем след 10 години да си кажа, аз избрах най-доброто за себе си, живях както исках, обичах както исках, постигнах каквото исках и бях човека, който исках! Дали ще мога да го кажа времето ще покаже, грешките и опита добър или лош за жалост без него не може!

Мисълта ми е една през цялото време, наблюдавай хората и се учи от техните грешки така ще си спестиш някой от грешките и част от болката!

Ох, мила всичко е въпрос на избор!!! А това да оставиш нещата просто така да текат, не е решение ти сама знаеш отговорите на въпросите си-другите само могат да ти помогнат да ги осъзнаеш!

Успешна седмица! ;) ...и по-ведро на живота!

За изневяра не говоря-вярвам му на 100%.Не е там въпроса,просто исках да споделя колко е тежко да си сам sad.gif

Я си поплачи и не се връзвай на глупостите, дето ти пишат. Нали знаеш, че всеки плямпа мнения, от собствен опит biggrin.gif

То не бяха болести, то не бяха изневери, то не бе ирония...Баси, кви гадни хора има по-тоя свят. Да не ревне човек случайно и вие да не го оплюете. Пореви си и после се отдай на себе си. Виж, колко свободно време ще имаш сега, да пишеш глупости из нета, да си правиш маникюра, да пиеш къфе с приятелки...Пък той ще си дойде ! :P

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Нали знаеш какво и трябва на една разстроена жена? Две яйца да се застрои :P

Аз лично нищо лошо не мога да кажа за моряшките жени. Последната, с която се запознах, беше просто приказка. Всичко прави, всичко дава, никакви задържки, няма нужда да я пазя... :) Че и с мъжа си ме запозна, като се върна той от плаване. За пред него съм само компютърен специалист, естествено. Пием си заедно ракията, а той като отплава му топля мястото в леглото да не изстине laugh.gif

Оф, големия пич се изказа. Айде, сподели още някоя "стара градска легенда".... angry.gif Не можах да видя връзката между твоите излиянията и темата.

Айде,недей рева.Кажи,коя линия държи, да ти кажа с какви билести да го отчакваш.

Мисля,че преиграваш.Освен,ако не си плачкаш тук и после да му покажеш,колко тежко ти е било.Но,един чичко от форума с нежно сърце те утеши и ти подаде приятелска длан.Да се сещаш,че има жени чийто мъже са си при тях и това не ги спира?И не видях, да си споменала,някой да ти е наврял в очите,изневяра.Казали са ти хората,пари изкарва човека.Пари.Под кой знаменател се сложи,ти сама?Някаква несигурност ли е това?:lol6:

Като ти гледам поста, и представа нямаш какво е вечно да чакаш някого да се прибере. Да не говорим, че поста ти е леко излишен. Още малко, и ще й кажеш как да се чувства! angry.gif Ти какво искаш, да се радва, че приятелят/мъжът й е заминал ли ?!

Първо благодаря все пак за отговорите,аз си знам под кой знаменател съм-на чакащите.За изневяра не говоря-вярвам му на 100%.Не е там въпроса,просто исках да споделя колко е тежко да си сам sad.gif

Съчувствам ти и ти желая всичко хубаво. Дано нещата се подобрят. Току-виж, се решил да се откаже.

Нито ти ще му останеш вярна, нито той, тъй че си живей живота и не се тормози, пази си нервите... На твое място, още утре ще се огледам за заместник...

А после жените били курвички и изневерявали. :P

Казано честно, ме издразниха всички писали в тази тема! angry.gif Нито имате представа за какво става въпрос, нито можете да дадете адекватни отговори, както се и видя! В някои постове дори нямаше смисъл - въобще не бяха свързани с темата. Още малко, и я обвинихте, че въобще е с този човек, само, защото пътува. Пуууу, сакън, да не изложи някой проблем в тия форуми. Винаги се намират "компетенти критици" като Вас.

Айде със здраве. А на Ан още веднъж ще пожелая късмет в любовта! ;)

П.П. Единствено ^^ANGELSING^^ и shefkata подходиха с разбиране...

П.П. 2 ...аз докато се разсейвам и още един постна, пууууу... хахаха

Редактирано от Leslie_ (преглед на промените)

Има, има, от Варна са и по цял ден мята виртуални зюмбюли по мъжовете тук, поздравчета и ала-бала. Даже ника си смени, да не я засече мъжот й. На всеки кораб, пък било то и китобоен има GPRS, сиреч комп с интернет, обаче наша гиздосия Гинка тук, вместо да чати с мъжа си. Знае ли човек, онзи паламуд лови и няма време.

f_monkm_ae8c620.jpg

Това сестро са предизвикателствата на Сатаната. Все ми я тази колко ще стискаш крачета, но да си наясно, че има русалки и за по 10$. Пускай си шлагерчето с напев "морякът удавник съм аз, а ти си морска сирена" че сърбежа полудява.

f_sealorm_5325c4c.jpg

Интерсен диспут. Отобрът на моралистите срещу отбора на рогачите. Залагам, че живота ще те плъзне от първия към втория. И понеже съм прям просто от любопитство разгледай близкия секс-шоп. Там има едни розови банани с батерийки. Някакво начало.

Намирам за силно русо да пиша по форуми - жена ми гради кариера и замина с едни плешиви старци на семинар за два месеца, я кажете как да я карам?

Няма такива жени, Граф Монте Кристо е за идеалисти, а Балзак ако се регне в някой форум на международни шофьори, ще си глътне граматиката. Най-тъпото в цялата история, че вие никога няма да сте едно. Ни на рожден ден, ни на Нова година, ни в леглото, ни в радост или болка. Имах приятел отличен готвач. Високото заплащане го привлече и стана корабен готвач. Замина и заряза жена и дете. На въпроса за жени, той отговори, че жените на кораба са повече от мъжете и най-вече самотни.

поздравчета и кураж

П.П. Отборът на моралисте до тук трима. Слаба ракия. И аз съм моралист, та ставаме четирима.

:baby: Айдеее, вече са разконспирирани всички biggrin.gif
Има, има, от Варна са и по цял ден мята виртуални зюмбюли по мъжовете тук, поздравчета и ала-бала. Даже ника си смени, да не я засече мъжот й.

Кажи ми моля те, това в каква връзка е тук ? Кой го вълнува, кой от кого се крие ? Не тук е мястото според мен, да излагаш хората публично ! Няма смисъл, а и нищо хубаво не доказваш с това...Съжалявам, че съм толкоз откровена :baby:

:P Айдеее, вече са разконспирирани всички biggrin.gif

Ти със сигурност biggrin.gif

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Пък за тия жени по корабите ...no comment. :baby: Има един лаф, че жена на кораб, изкарва повече пари легнала, от колкото права... ;):P

Кажи ми моля те, това в каква връзка е тук ? Кой го вълнува, кой от кого се крие ? Не тук е мястото според мен, да излагаш хората публично ! Няма смисъл, а и нищо хубаво не доказваш с това...Съжалявам, че съм толкоз откровена :wors:

Aй!? Я потъркай очички!

Здравейте,дали има такива като мен във форума?Моето момче замина преди 3 седмици,а на мен ми се струват като цяла вечност

И аз съм хор и има право на менние!

Ти със сигурност biggrin.gif

Хей, аз не съм моряк , нито моряшка съпруга laugh.gif

А всъщност, какво толкова е станало.... щом така искат, така да правят... Те и моряците съпрузи не са за оплакване :wors:

На всеки пристан по една отворена врата .....според легендите :wors:

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Aй!? Я потъркай очички!

И аз съм хор и има право на менние!

Не казвам, че нямаш...Но защо така грубо ? Смисъла ми се загуби, затова попитах...

Девойката по-горе гледам споделя, че и е тежко и търси съмишленички, а не досиетатана хората тук biggrin.gif

Поздрави...

Нали знаеш какво и трябва на една разстроена жена? Две яйца да се застрои :)

Аз лично нищо лошо не мога да кажа за моряшките жени. Последната, с която се запознах, беше просто приказка. Всичко прави, всичко дава, никакви задържки, няма нужда да я пазя... :) Че и с мъжа си ме запозна, като се върна той от плаване. За пред него съм само компютърен специалист, естествено. Пием си заедно ракията, а той като отплава му топля мястото в леглото да не изстине laugh.gif

Ох...айде...минути за реклама...честно, не мисля, че някой се интересува от това къде си пъхаш атрибутите и чие легло топлиш...

Мисля,че преиграваш.Освен,ако не си плачкаш тук и после да му покажеш,колко тежко ти е било.Но,един чичко от форума с нежно сърце те утеши и ти подаде приятелска длан.Да се сещаш,че има жени чийто мъже са си при тях и това не ги спира?И не видях, да си споменала,някой да ти е наврял в очите,изневяра.Казали са ти хората,пари изкарва човека.Пари.Под кой знаменател се сложи,ти сама?Някаква несигурност ли е това?:)

Ти въобще прочете ли поста на момичето? Абе каква е тази злоба...не мога да разбера?! Каква изневяра, какъв знаменател...какви пет лева... Как, човек не може ли да си поплаче, да страда за някой.. забранено ли е вече?

Такива отговори се дават само от хора, които си нямт и понятие от изграждане и имане на връзка....

Извини ме на колко години си? А той?

Е, според теб, за да станв моряк на колко е? На 10...има ли значение и момичето на колко е..за мъката и болката не трябваят години и диплома....

с разбиране..и адекватно..наистина, не мога да разбера от къде тази злоба у хората....

Здравейте,дали има такива като мен във форума?Моето момче замина преди 3 седмици,а на мен ми се струват като цяла вечност :wors: По цял ден плача :wors: Постоянно ми говорят,какво толкова съм плачела,моят пътувал изкарвал пари.Да така е,но не знаят колко е тежко да го няма.Има и такива,които само чакат мъжете им да заминат и хукват по други,заради такива като тях всички ни слагат под общ знаменател.

Няма нищо лошо или срамно в това да поплачеш за любимия човек.. Да, тежко е, но ако искаш да останете заедно щеш, не щеш, ще трябва да се примириш с професията му! Здрава вързка се гради на взаймно доверие и компромиси...стига да искаш нещо, ще го постигнеш. Има много жени като теб, прочетох какво ли не в мненията дадени до тук..всеки говори за изневяра, защо ли...ама то, не съм сигурна кой го написа, хората говорят от собствен опит, какво се чудя и аз.. Слушай сърцето си, не слушай другите какво ти говорят- това е вашата връзка, твойте и неговите чувства, вие правите избора! От вас зависи какъв ще е той!

Итересна изповед по ми е интерсно дали след година ще е същата или малко по демократична.

Аве моето лично мнение е че моряшката професия е за ергени .

Аве моето лично мнение е че моряшката професия е за ергени .

За ергени,за самотници,за егоисти

А когато обичаш един човек-ти искаш да си с него,нали?

Никакви пари на света няма да ми заменят близостта,нежността-всеки ден

Да е до мен

хъ...

студент съм зад граница... знам какво е половинката ти да я няма... броя дните до зимата... ставам и лягам с мисълта за нея...

само един съвет ще ти дам... ако ще се притесняваш за нещо... то нека е дали ТИ искаш да се получи връзката ви... дали ТИ няма да изневериш...

не искаш да мислиш дали ТОЙ иска да се получи връзката ви... дали ТОЙ ще ти изневери... не можеш да си отговориш на тези 2 въпроса... няма смисъл да ги мислиш... мисли за хубавите моменти с него...

Като ти гледам поста, и представа нямаш какво е вечно да чакаш някого да се прибере. Да не говорим, че поста ти е леко излишен. Още малко, и ще й кажеш как да се чувства! angry.gif Ти какво искаш, да се радва, че приятелят/мъжът й е заминал ли ?!

Съчувствам ти и ти желая всичко хубаво. Дано нещата се подобрят. Току-виж, се решил да се откаже.

Казано честно, ме издразниха всички писали в тази тема! angry.gif Нито имате представа за какво става въпрос, нито можете да дадете адекватни отговори, както се и видя! В някои постове дори нямаше смисъл - въобще не бяха свързани с темата. Още малко, и я обвинихте, че въобще е с този човек, само, защото пътува. Пуууу, сакън, да не изложи някой проблем в тия форуми. Винаги се намират "компетенти критици" като Вас.

Айде със здраве. А на Ан още веднъж ще пожелая късмет в любовта! :wors:

Та така,да те попитам,кое е излишното според теб в поста ми? Целия е отговор на това изречение-"Има и такива,които само чакат мъжете им да заминат и хукват по други,заради такива като тях всички ни слагат под общ знаменател."Ай де,пак го прочети.Добро дете,морално.Кой пътува,татко или батко?Не ми се вярва от висотата на твоите 18години,да знаеш, що е чакане.Всъщност,може и да знаеш,днес децата се развивате бързо.

"П.П. Единствено ^^ANGELSING^^ и shefkata подходиха с разбиране..."Ето,пак.^^ANGELSING^^,да ми повтори,ако може с по-прости думи,написаното.Позагубих и нишката,не е трудно.Такъв дълъг пост,а момичето сигурно още плаче.

На,shefkata браво! Два реда,мек тон и всичко,що има да се каже е казано.Научи се от нея!

Мен не ме гледай,аз съм достатъчно цинична и не търпя мрънкащи хора.Още повече,пък търсещи утеха на такова място.

Закъснявам,имам час за маникюр.

Забравих само да вметна,богат моряк няма. :)

productxaxa(това,продухана ли се чете?),неразбрах теб какво те мъчи?

• Автор

Аз още си чакам,ама вие тука ще се изтрепете за едното нищо :ph34r: Благодаря на всички,които са писали.Аз съм на 26,той е на 28.контрактите му са по 4 месеца и НЕ е на пасажер,а на товарен кораб(няма жени)За пристанищата изобщо не се притеснявам-имам му пълно доверие,за себе си съм убедена че се търпят 4 месеца-макар понякога да е ужасно тежко.Аз исках само да споделя и да видя дали има момичета като мен.По лесно е да споделиш с човек,който може да те разбере нали?Трябва ли да си моралист,за да нямаш нужда от заместител?За да искаш само твоето момче?Не искам да обиждам никой,ама наистина има момичета,които чакат.Заради него се промених доста и надявам се за добро

Лек ден на всички!

Темата е:"Има ли моряшки жени?"

Къде отиде смисъл, а само някакви пререкания. :ph34r:

Защо няма съчувствие и утеха, а само захапвания?

baby_an, не се отчайвай любов винаги е имало и винаги ще има.

Бъди вярна на човека, който обичаш и не слушай негативите.

Пожелавам ти успех!

• Автор

Благодаря на всички,които не гледат толкова черногледо на нещата и все още вярват в любовта:)Вече седмица пътуват за Африка и нямат обхват-умирам от притеснение-там има пиратиииии-ужас.А и така като няма никаква новина от него още по-изнервящо ми става.Чудесна предпоставка за депресия

Лека нощ на всички!

Благодаря на всички,които не гледат толкова черногледо на нещата и все още вярват в любовта:blink:Вече седмица пътуват за Африка и нямат обхват-умирам от притеснение-там има пиратиииии-ужас.А и така като няма никаква новина от него още по-изнервящо ми става.Чудесна предпоставка за депресия

Лека нощ на всички!

В Африка няма само пиратиииии, има и СПИИИИИН :blink:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.