Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кафе "Стинкибейсмънт" (7:00 - 19:00), ХЕПИ АУЪР!

Featured Replies

Здрасти! :laughing5:

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 53,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здрасти! :laughing5:

Приготви ли се за утре?

Не Публикувано изображение

И аз като теб!И кво още чакаме?

Да падне покрива на летния театър...

аз няма да изтрая

Бях... в минало време. Цяла ваканция уча.. вече ми стана банално :hush:

На тебе ходи ли ти се даскало? Не, нали? Публикувано изображение

Е в оная тема с въпросите бях отговорил - все ми е едно, но не е като да не ми се ходи, както беше преди. Даже така има по-голяма вероятност да се видя с някой приятел, отколкото сега, дето всеки се е забил вкъщи.

На мене пък вече не ми се ходи. Досадно е 7часа да гледаш 10 тона грим и да слушаш безсмислени безумотворения. От друга страна ще е забавно да видя за цяла ваканция госпожичките дали са измислили начин да ме затапят.

Проблема е, че те са принцеските, а аз им се противопоставям и така... Иначе аз съм решила утре като отида в даскало съм на принципа "Накажи глупака с мълчание"

Нали тва ти викам - и тук ги има същите, но аз ги наричам ВИП-ове, щот се мислят, че са некви от хайлайфа. Оставяй ги да си живеят с мислта, че са нещо (макар, че при тях май изобщо няма мисъл и мисловна дейност) и си гледай твойта работа. Е една такава като ми каза, че една точна не и стигнала за 3-ка на пробния по математика в Русе направо ми скри шапката. А принципно е от 6-ците.

(макар, че при тях май изобщо няма мисъл и мисловна дейност)

Tуй "май" определено е излишно.

Аз тея в мига, в който ги видях си викам "Тея треа да са некфи големи к***и(с извинение- не за тях, де...)". И още като ги гледам си го мисля същото. Некфи фешънки - племеннички на класната (Предполагам, че разбираш защо се смятат за нещо повече)

Училище? :hush:;) ;) :sobbing: :sobbing: :sobbing:

Майко мила! Публикувано изображение Бях забравила, че утре съм на училище Публикувано изображение Нищо не съм отворила цяла ваканция Публикувано изображение

Ти няма ли да кандидатстваш? Публикувано изображение

Деа, само аз ли си свиркам днеска? Публикувано изображение

Ти винаги си свиркаш Публикувано изображение

Майко мила! Публикувано изображение Бях забравила, че утре съм на училище Публикувано изображение Нищо не съм отворила цяла ваканция Публикувано изображение

A aз домашни не съм писала :cant believe:

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Бе не че нещо, ама вдругиден имам тежко контролно по математика Публикувано изображение Домашни... имам... 147 задачи Публикувано изображение Ама пука ли ми, и аз като thedemonhunter си свиркам Публикувано изображение

Публикувано изображение Само аз ли се панирам?

То и аз имам контролно тогава, ама цяла ваканция не съм учила по математика.. само БЕЛ, БЕЛ, та БЕЛ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.