Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се помолим за България

Featured Replies

Ако се чувствате Българин, помолете се с Киприяновата Молитва утре 1.ХІ.2008 (въпреки че е Задушница) по някое време за България , защото ни е направена черна магия.

Бог да пази България!

Тц, тц, тц. И кой ти каза, че на България й е направена черна магия? laugh.gif

И няма нужда да казваш "Бог да пази България". Тя съдбата на България и на останалите страни си е предопределена, така че никакви молитви няма да помогнат. Ти по-добре се моли само за себе си.

Ти тази тема и в другите подфоруми ли я пусна и ако не, защо точно в този?

Между другото, изобщо не ми харесва аватара ти.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Автор
България магии не я хващат. България ще я има вечно!

Това черно лови ли го?

'Maat ако си от бялото братство можеше да кажеш молитвата за България вчера.А и не си разбрала за коя от трите става въпрос.
'Maat ако си от бялото братство можеше да кажеш молитвата за България вчера.А и не си разбрала за коя от трите става въпрос.

А ти вчера каза ли някоя молитва?

... , защото ни е направена черна магия.

Черна магия не се разваля с молитва бе приятелю, ами с мощен ритуал правен от разбирачи.

Молитвите са като семки занимавки за незнаещите как се дърпат конците и от кого.

Черна магия не се разваля с молитва бе приятелю, ами с мощен ритуал правен от разбирачи.

Молитвите са като семки занимавки за незнаещите как се дърпат конците и от кого.

Но ако се помолиш, Бог ще ти покаже пътя, по който можеш да се избавиш от черната магия - например, ще те срещне с хората, които ще ти помогнат. Тъй че, от молитвите има смисъл.

Ми.. к`во да ти кажа - не съм от бялото братство, не ставам за сектант, нито ставам за молитви и формулки, ахахаааааааааааа.

Ми.. к`во да ти кажа - не съм от бялото братство, не ставам за сектант, нито ставам за молитви и формулки, ахахаааааааааааа.

;) Кой си ти, който пишеш от името на Maat? Ти със сигурност не си тя.

Но ако се помолиш, Бог ще ти покаже пътя, по който можеш да се избавиш от черната магия - например, ще те срещне с хората, които ще ти помогнат. Тъй че, от молитвите има смисъл.

Ох леле "Гоше Бос Ходи",

ама как така католическият бог ще те прати при нещо различно от представител на католическата църква?

Тия дето се занимават с развалянето на черни и ги и правят също, следователно не са от никоя църква, ни православна, ни протестантска и т.н.

Ох леле "Гоше Бос Ходи",

ама как така католическият бог ще те прати при нещо различно от представител на католическата църква?

Тия дето се занимават с развалянето на черни и ги и правят също, следователно не са от никоя църква, ни православна, ни протестантска и т.н.

Бог е един. Ако му се помолиш, той чува. Всъщност, мисля си, че той знае предварително дали и за какво ще му се молиш. Ако вярваш, че ще те заведе при протестанти или католици е много вероятно да те заведе там. А иначе, той си знае работата.

Бог е един.

Според избралите за права вяра някоя от монотеистичните религии.

За милиони хора по Земята си има множество божества и в наши дни.

За други милони хора пък няма даже нито половин съществуващо божество, даже и в зоологическата градина в клетка няма начин да се скива според тях.

Ама много си надъхан по старому, да знаеш. Сега е по-модерно да си избираш какво ти се вярва а не да питаш Дедо Поп какво църквата иска да ти наблъска в главата.

Я пак да ти река че църквата с магии официално не се занимава !!!

Църквата се стреми да ти наложи да вярваш това което на нея й е удобно. Сменяш цървата с друга държавно призната някъде и хоп, нова вяра ти измислили ония там. А уж пак тоя същия бог я е бил създал и другата църква.

Възможно е да има много богове, ако могат така да се нарекат и други сили, които ни влияят, но освен това най-отгоре има един Бог, който контролира останалите.

Иначе си прав, че всички официални религии работят само в своя полза и лъжат хората. Но, аз не ти говорех за един Бог, признат от църквата, а за Бог, който контролира всичко и който е един и стои над останалите богове - защото мисля, че има и други сили, пряко подчинени на бога.

Най-добре се молят вълците в овчи кожи cool.gif - Чалгари Трифонов, cool.gif Пайнер, Планета-ТВ и тем подобни 'родолюбци', финансирани от Саудитски фирми през средата на 90те, както и от пране на пари от бившата соц.номенклатУра. Целта е да се ислямизира България, тъй като християнската и Западната култура не се съдържат ниЗки страсти, а семитите и комунистите винаги са управлявали с вкус към низки страсти и невежество. :P

Най-добре се молят вълците в овчи кожи cool.gif - Чалгари Трифонов, cool.gif Пайнер, Планета-ТВ и тем подобни 'родолюбци', финансирани от Саудитски фирми през средата на 90те, както и от пране на пари от бившата соц.номенклатУра. Целта е да се ислямизира България, тъй като християнската и Западната култура не се съдържат ниЗки страсти, а семитите и комунистите винаги са управлявали с вкус към низки страсти и невежество. :P

Първо, в момента невежеството пъпли по целия свят - не само в тази страна. Второ, откъде знаеш, че са били финансирани от саудитски фирми? Саудитските фирми са били свързани с БСП ли? Не мисля, че целта е да се ислямизира България.

• 10 години по-късно...
на 31.10.2008 г. в 17:05, Стоби написа:

Ако се чувствате Българин, помолете се с Киприяновата Молитва утре 1.ХІ.2008 (въпреки че е Задушница) по някое време за България , защото ни е направена черна магия.

Бог да пази България!

Вярно ,че трябва да се организираме и да направим една обща молитва за България,за да потръгне на всички българи.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.