МАЛЕЕЕ....ВИЕ КОПУКОВА, СТЕ С МОРАЛ, НИМА? МОЖЕ ли човек с морал камо ли творец С ТОЗИ КАРУЦАРСКИ ЕЗИК, да си купува наградите както и да му е виновно , ИНТРИГАНТНИЧИ, да плюе по едно невръстно малко дете ..
Колко ниско тлябва да си паднала бе, жено ,та и Господ пак намесваш в един стих заедно със смъртта?!
ЗА ДА ТЕ ЯДОСВАМ ,МИШКА ТАКАВА! ДУПЕДАВЕЦ ОБИКНОВЕН ШПИОНИН,НО МАЙ ТВОЕТО Е НА ЛИЧНА ОСНОВА,ЩОМ НАМЕСВАШ БОХОТ И ДЪЩЕРЯ МИ, ТА И СИНА МИ, ТА И МАЛКОТО ДЕТЕ.
О,ЩЕ СЕ ГЛЕДАМЕ С ТЕБЕ В ОТВЪДНОТО НЕЙСЕ......
Админ,аман от тролове И ГРУПИЧКИ , И ТУК!
Тагарев: Няма да изпращаме наши военни в Украйна – „Защо, господин министър?“ (11.06.2023)
Има възможност да подаряваме още на Украйна не се притеснявайте Докато изпразним всички складове и хангари и след това ще браним България с камъни.
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
БИТ И Е...ПРИЗНАВА ЛИ СИ? ХА, ХА....Ще ви гледам сеира на тайфата ВИ -скоро ще е
ЧЕ ТО БИТ и Е....ПРИЗНАВА ЛИ СИ?
КОПУЧ,КОЛКОТО СИ ТЪПА И ЗЛОБНА ,ТО ТИ СТИГА,ЩЕ СЕ ПРЪСНЕШ ОБАЧЕ ЕДИН ДЕН ,ЗАПОМНИ ГО ОТ МЕН!
АВТОПОРТРЕТ
Публикация от Росица Копукова в ПОЕЗИЯ Понеделник в 16:36
39 прегледа
teo-glavata 285
публикувано Понеделник в 00:17
Zащо ползваш ЗАПАДНИ канали? Нали си русоробка?
ЗА ДА ТЕ ЯДОСВАМ ,МИШКА ТАКАВА! ДУПЕДАВЕЦ ОБИКНОВЕН ШПИОНИН,НО МАЙ ТВОЕТО Е НА ЛИЧНА ОСНОВА,ЩОМ НАМЕСВАШ БОХОТ И ДЪЩЕРЯ МИ, ТА И СИНА МИ, ТА И МАЛКОТО ДЕТЕ.
О,ЩЕ СЕ ГЛЕДАМЕ С ТЕБЕ В ОТВЪДНОТО НЕЙСЕ......
Админ,аман от тролове И ГРУПИЧКИ , И ТУК!
Тагарев: Няма да изпращаме наши военни в Украйна – „Защо, господин министър?“ (11.06.2023)
Има възможност да подаряваме още на Украйна не се притеснявайте Докато изпразним всички складове и хангари и след това ще браним България с камъни.